За нас:

Свободни-Квартири.ком е портал за недвижими имоти от цяла България.

Позиционира се на 1-ва страница в Google при търсене на обяви за апартаменти, офиси, нощувки и къщи под наем!
Порталът предоставя онлайн услуги на своите потребители от 2-ри Февруари 2010 г.
През този период, Свободни-Квартири.ком се обособи като водещ портал за имоти под наем. За изминалите години е свързал стотици хиляди търсещи и отдаващи имоти и нощувки.

Сега всеки месец над 120 000 млади и активни потребители посещават Вашите обяви!

  • Един наш посетител прекарва средно по 7 минути в сайта, разглеждайки обяви
  • През това време разглежда средно по 9 страници с информация и резултати


Идеята:
Представете си вашата нова квартира, за която си мечтаете. Тя е на достъпно място в града, има хубава градинка пред входа и приятен изглед. Намира се близко до университета в който учите, или до работа. В същото време има и всички други удобства, от които сте имали нужда...

Открили сте това мечтано от Вас място с минимално отделено време и почти никакви разходи. Чувствате се добре, когато се прибирате и сте доволни от направения избор. Това може да направите, като използвате страницата ни Свободни-квартири.ком . С нейна помощ ще си спестите много време и обикаляне в търсене на най-добрият за Вас избор! 

А знаете ли, че нашият портал Свободни-Квартири.ком е посещаван от хиляди хора всеки ден? - Сайтът ни излиза на първо място при търсене в Google по ключови думи свързани с квартири, нощувки, къщи и апартаменти под наем, намиращи се в основните градове на България. Уверете се сами колко може да бъде полезен за Вас, като и Вие публикувате своя обява! 

Ако сте от другата страна и искате да намерите подходящи наематели за Вашата квартира или къща - можете лесно да публикувате своята обява, като добавите снимки и разнообразна полезна информация, която да привлече много хора именно към вас! Научете как чрез нашите  Съвети за максимален успех на Вашата обява.

Регистрирайте се Безплатно или Публикувайте Нова Обява

> Повече за Свободни-Квартири.ком и нашия екип.

> Информация за нашите

рекламирай В СВОБОДНИ-КВАРТИРИ.ком


Едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти, гарсониери, нощувки, къщи за гости, хотелски стаи, офиси, складове, магазини, съквартиранти, бунгала и хижи от Варна до София, от Русе, до Пловдив, от Благоевград до Бургас, също и във Велико Търново, Бяла, Априлци, Видин, Свищов, Стара Загора, Сличен, Плевен, Велинград, Банско, Балчик, Габрово, Дряново, Казанлък, Жеравна, Китен, Поморие, Приморско, Созопол, Несебър, Сандански, Слънчев бряг, Смолян, Добринище, Трявна, Шумен и много други.