Резултати

Общо намерени: 21
 • 636 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 94m²
  ЕКСКЛУЗИВНО! Джордан - Централен офис Ви предлага възможност да се докоснете до красив, съвременен оазис, намиращ се на броени крачки от лазурният черноморски бряг и само на 8 мин. с автомобил от центъра на гр. Варна.Изключително луксозен апартамент в нова жилищна сграда на 400 м от плажната ивица. Разрешение за ползване. Дневен тракт с тераса, спалня с тераса, баня/тоалет + втори отделен тоалет. Продава се напълно обзаведен. Комплексът осигурява денонощна охрана и портиер, почистване на жилищата, паркоподдържане, кабелна TV , интернет и климатизация. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 550 лв.
  Дава под наем двустаен к. к. Св.Св.Константин и Елена - 65m²
  A-20042321МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме ви двустаен , топ апартамент в района на к.к Св. Св. Константин и Елена ============================================= СГРАДА: Апартаментът е разположен на трети етаж, в нова сграда, с добре поддържани общи части. ============================================= ОПИСАНИЕ:  Новообзаведен двустаен апартамент.============================================= НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за настаняване за дългосрочно. ============================================= ПРЕДИМСТВА:спалня с климатик, дневен тракт, тераса Отопление: Климатик.
  детайли
 • 1271 лв.
  Дава под наем четиристаен к. к.Св.Св.Константин и Елена - 120m²
  A-20042321МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме ви четиристаен , топ апартамент в района на к.к Св. Св. Константин и Елена ============================================= СГРАДА: Апартаментът е разположен на четвърти етаж, в нова сграда, с добре поддържани общи части. ============================================= ОПИСАНИЕ:  Новообзаведен четиристаен апартамент, с три спални.============================================= НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за настаняване за дългосрочно. ============================================= ПРЕДИМСТВА:три спални с климатици, дневен тракт, баня с душ кабина, панорамна тераса Отопление: Климатик.
  детайли
 • 550 лв.
  Дава под наем едностаен к. к.Св.Св.Константин и Елена - 50m²
  A-20042319МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме ви едностаен , топ апартамент в района на к.к Св. Св. Константин и Елена ============================================= СГРАДА: Апартаментът е разположен на втори етаж, в нова сграда, с добре поддържани общи части. ============================================= ОПИСАНИЕ:  Новообзаведен едностаен апартамент.============================================= НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за настаняване за дългосрочно. ============================================= ПРЕДИМСТВА:спалня с кухненски бокс,климатик, тераса Отопление: Климатик.
  детайли
 • 782 лв.
  Дава под наем двустаен к. к. Св.Св.Константин и Елена - 85m²
  A-20042300МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме ви двустаен , топ апартамент в района на к.к Св. Св. Константин и Елена ============================================= СГРАДА: Апартаментът е разположен на четвърти етаж, в нова сграда, с добре поддържани общи части. ============================================= ОПИСАНИЕ:  Новообзаведен двустаен апартамент.============================================= НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за настаняване за дългосрочно. ============================================= ПРЕДИМСТВА:спалня с климатик, баня с душ кабина, хол с кухненски бокс и климатик, тераса Отопление: Климатик.
  детайли
 • 400 лв.
  Дава под наем едностаен к. к.Св.Св.Константин и Елена - 50m²
  A-20042290МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме ви едностаен , топ апартамент в района на к.к Св. Св. Константин и Елена ============================================= СГРАДА: Апартаментът е разположен на втори етаж, в нова сграда, с добре поддържани общи части. ============================================= ОПИСАНИЕ:  Новообзаведен едностаен апартамент.============================================= НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за настаняване за дългосрочно. ============================================= ПРЕДИМСТВА:спалня с кухненски бокс (климатик) Отопление: Климатик.
  детайли
 • 450 лв.
  Дава под наем двустаен к. к. Св.Св.Константин и Елена - 60m²
  A-20042289МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме ви двустаен , топ апартамент в района на к.к Св. Св. Константин и Елена ============================================= СГРАДА: Апартаментът е разположен на трети етаж, в нова сграда, с добре поддържани общи части. ============================================= ОПИСАНИЕ:  Новообзаведен двустаен апартамент.============================================= НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за настаняване за дългосрочно. ============================================= ПРЕДИМСТВА: хол с климатик и кухненски бокс, спалня с климатик и кухненски кътове. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 400 лв.
  Дава под наем едностаен к. к.Св.Св.Константин и Елена - 50m²
  A-20042284МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме ви тристаен , топ апартамент в района на к.к Св. Св. Константин и Елена ============================================= СГРАДА: Апартаментът е разположен на първи етаж, в нова сграда, с добре поддържани общи части. ============================================= ОПИСАНИЕ:  Новообзаведен едностаен апартамент.============================================= НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за настаняване за дългосрочно. ============================================= ПРЕДИМСТВА: спалня с климатик и кухненски кътове Отопление: Климатик.
  детайли
 • 300 лв.
  Дава под наем 1-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 40m²
  A-20042050МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме ви едностаен апартамент в района на к.к. Св. Св. Константин и Елена.  ============================================= СГРАДА: Апартаментът е разположен на пети етаж, в тухлена сграда, с добре поддържани общи части. ============================================= ОПИСАНИЕ:  Жилището се състои от: коридор, просторна стая с обособени холова част с кухненски бокс и спалня, санитарен възел. Тераса с гледка към морето. Апартаментът се предлага  завършен и обзаведен.============================================= НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за настаняване за дългосрочно.============================================= ПРЕДИМСТВА: Разполага с открит плувен басейн с детска зона, детска площадка, барбекю зона, сауна, джакузи, паркинг, целогодишна охрана и видеонаблюдение. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 350 лв.
  Апартамент/студио под наем - Св.св.Константин и Елена!
  Референтен код:A-20041560 Представяме ви апартамаент/студио, намиращ се в затворен комплекс в района на к.к. Св.Св.Константин и Елена. Комплексът е построен 2008-ма година с добре поддържани общи части, прекрасна градина и зона за барбекю. Студиото е напълно обзаведено и оборудвано. Предимствата на апартамента са добрата му локация, в спокоен и тих район и наличие на паркинг места. В близост на пешеходно разстояние се намират плаж, спа комплекс, магазини, ресторанти и спирки на градски транспорт. Очаква своите наематели! Отопление: Климатик.
  детайли
 • 380 лв.
  Апартамент/студио под наем - Св.св. Константин и Елена!
  Референтен код:A-20041565 Представяме ви апартамаент/студио, намиращ се в затворен комплекс в района на к.к. Св.Св.Константин и Елена. Комплексът е построен 2008-ма година с добре поддържани общи части, прекрасна градина и зона за барбекю. Студиото е напълно обзаведено и оборудвано. Предимствата на апартамента са добрата му локация, в спокоен и тих район и наличие на паркинг места. В близост на пешеходно разстояние се намират плаж, спа комплекс, магазини, ресторанти и спирки на градски транспорт. Очаква своите наематели! Отопление: Климатик.
  детайли
 • 350 лв.
  Дава под наем 1-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 0m²
  Референтен код:A-20041559Представяме ви апартамаент/студио, намиращ се в затворен комплекс в района на к.к. Св.Св.Константин и Елена. Комплексът е построен 2008-ма година с добре поддържани общи части, прекрасна градина и зона за барбекю. Студиото е напълно обзаведено и оборудвано. Предимствата на апартамента са добрата му локация, в спокоен и тих район и наличие на паркинг места. В близост на пешеходно разстояние се намират плаж, спа комплекс, магазини, ресторанти и спирки на градски транспорт. Очаква своите наематели! Отопление: Климатик.
  детайли