Резултати

Общо намерени: 26
 • 342 лв.
  Наеми - Обзаведен Едностаен апартамент,Св. Константин и Елена, Варна
  Експрес имоти предлага на Вашето внимание обзаведен, едностаен апартамент под наем, в района на св. св. Константин и Елена, град Варна, в близост до резиденция Евксиноград. Жилището се намира в сграда с асансъор и отлично поддържани общи части. Намира се в близост до спирки на градския транспорт и в близост до плажа. Апартаментът се състои от дневна с кухненска част, коридор, санитарен възел. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано. Отоплението е с климатик. В цената са включени таксите за подръжка, телевизия и Интернет.Предимства: спокоен район, светло и топло жилище, всички комуникации и много други екстри.За огледи и допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас!Номер на имот: 8384.
  детайли
 • 1526 лв.
  Наеми Варна
  тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест тест
  детайли
 • 3912 лв.
  Наеми - Нов, Обзаведен Тристаен апартамент, Св. Св. Константин и Елена, Варна
  Test тест Test тест Test тест Test тест Test тест Test тест Test тест
  детайли
 • 655 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 88m²
  Референтен код: A-200676301. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме Ви двустаен апартамент в прекрасна частна резиденция в южната част на курорта "Св.св. Константин и Елена". Намира се на 300 метра от един от най-страхотните плажове в гр. Варна: MORE и Radjana Beach. В близост има също и голям хипермаркет "LIDL", известният СПА център - AquaHouse, Mеждународно френско училище, ресторант "The Bay", ресторант "Villa Chinka", ресторант "Villa Mare", търговски център "Приморски" и кафе-бар "Small City Cafe".2. СГРАДА: Построена 2012 година, с висок клас немски тухли - винербергер, позволяващи прекрасна топлоизолация, парапети от ковано желязо, камък Травертин, венецианска мазилка - всичко това придава усещане за лукс и комфорт. Към общите части на сградата има външен басейн, който се отоплява през хладните пролетни и есенни месеци, и закрит подземен паркинг, където има възможност допълнително да се наемат паркоместа за малки или големи автомобили, на цени между 40 и 80 евро на месец.3. ОПИСАНИЕ: Апартамента се състои от просторен хол с напълно оборудван кухненски бокс, спалня, баня с тоалет, коридор, тераса. Модерно обзаведен, функционален и изключително светъл и топъл.4. НАСТАНЯВАНЕ: Свободно за нанасяне. Отдава се дългосрочно. В апартамента не се допускат домашни любимци и не е позволено пушенето.5. ПРЕДИМСТВА: Отопление посредством климатик. Страхотни общи части, безшумен асансьор, басейн, цялостно озеленяване с автоматизирана поливна система, локация. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 600 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 60m²
  ФРЕНСКИ ШИК В ЗАТВОРЕН ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС В К.К. "СВЕТИ КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА"!АРГОС Имоти предлага под наем кокетен 2-стаен апартамент, разположен в затворен озеленен жилищен комплекс на територията на к.к. "Свети Константин и Елена". Комплексът разполага с плувен басейн и частен паркинг.Жилището е напълно обзаведено. Състои се от дневен тракт, спланя, баня с тоалетна, балкон.Отдава се дългосрочно.Код: 20066236.
  детайли
 • 782 лв.
  Наеми - Обзаведен Двустаен апартамент, к.к. Св. Св. Константин и Елена, Варна
  Експрес имоти предлага на Вашето внимание луксозен, обзаведен двустаен апартамент под наем, в района на к-кс Св. Св. Константин и Елена. Жилището се състои от просторна дневна стая с кухня и трапезария, спалня, коридор, баня с тоалетна. Апартаментът се намира в затворен комплекс, с открит басейн. Предлага се напълно обзаведен и оборудван с всички елктроуреди за дома.ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ТАКСА ЗА ОБЩИТЕ ЧАСТИИмот номер: 6949.
  детайли
 • 655 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 98m²
  Референтен код: A-200533641. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме Ви двустаен апартамент в прекрасна частна резиденция в южната част на курорта "Св.св. Константин и Елена". Намира се на 300 метра от един от най-страхотните плажове в гр. Варна: MORE и Radjana Beach. В близост има също и голям хипермаркет "LIDL", известният СПА център - AquaHouse, Mеждународно френско училище, ресторант "The Bay", ресторант "Villa Chinka", ресторант "Villa Mare", търговски център "Приморски" и кафе-бар "Small City Cafe".2. СГРАДА: Построена 2012 година, с висок клас немски тухли - винербергер, позволяващи прекрасна топлоизолация, парапети от ковано желязо, камък Травертин, венецианска мазилка - всичко това придава усещане за лукс и комфорт. Към общите части на сградата има външен басейн, който се отоплява през хладните пролетни и есенни месеци, и закрит подземен паркинг, където има възможност допълнително да се наемат паркоместа за малки или големи автомобили, на цени между 40 и 80 евро на месец.3. ОПИСАНИЕ: Апартамента се състои от просторен хол с напълно оборудван кухненски бокс, спалня, баня с тоалет, коридор, тераса. Модерно обзаведен, функционален и изключително светъл и топъл.4. НАСТАНЯВАНЕ: Свободно за нанасяне. Отдава се дългосрочно. В апартамента не се допускат домашни любимци и не е позволено пушенето.5. ПРЕДИМСТВА: Отопление посредством климатик. Страхотни общи части, безшумен асансьор, басейн, цялостно озеленяване с автоматизирана поливна система, локация. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 655 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 97m²
  Референтен код: A-200533651. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме Ви двустаен апартамент в прекрасна частна резиденция в южната част на курорта "Св.св. Константин и Елена". Намира се на 300 метра от един от най-страхотните плажове в гр. Варна: MORE и Radjana Beach. В близост има също и голям хипермаркет "LIDL", известният СПА център - AquaHouse, Mеждународно френско училище, ресторант "The Bay", ресторант "Villa Chinka", ресторант "Villa Mare", търговски център "Приморски" и кафе-бар "Small City Cafe".2. СГРАДА: Построена 2012 година, с висок клас немски тухли - винербергер, позволяващи прекрасна топлоизолация, парапети от ковано желязо, камък Травертин, венецианска мазилка - всичко това придава усещане за лукс и комфорт. Към общите части на сградата има външен басейн, който се отоплява през хладните пролетни и есенни месеци, и закрит подземен паркинг, където има възможност допълнително да се наемат паркоместа за малки или големи автомобили, на цени между 40 и 80 евро на месец.3. ОПИСАНИЕ: Апартамента се състои от просторен хол с напълно оборудван кухненски бокс, спалня, баня с тоалет, коридор, тераса. Модерно обзаведен, функционален и изключително светъл и топъл.4. НАСТАНЯВАНЕ: Свободно за нанасяне. Отдава се дългосрочно. В апартамента не се допускат домашни любимци и не е позволено пушенето.5. ПРЕДИМСТВА: Отопление посредством климатик. Страхотни общи части, безшумен асансьор, басейн, цялостно озеленяване с автоматизирана поливна система, локация. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 655 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 73m²
  Референтен код: A-200533311. МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме Ви двустаен апартамент в прекрасна частна резиденция в южната част на курорта "Св.св. Константин и Елена". Намира се на 300 метра от един от най-страхотните плажове в гр. Варна: MORE и Radjana Beach. В близост има също и голям хипермаркет "LIDL", известният СПА център - AquaHouse, Mеждународно френско училище, ресторант "The Bay", ресторант "Villa Chinka", ресторант "Villa Mare", търговски център "Приморски" и кафе-бар "Small City Cafe".2. СГРАДА: Построена 2012 година, с висок клас немски тухли - винербергер, позволяващи прекрасна топлоизолация, парапети от ковано желязо, камък Травертин, венецианска мазилка - всичко това придава усещане за лукс и комфорт. Към общите части на сградата има външен басейн, който се отоплява през хладните пролетни и есенни месеци, и закрит подземен паркинг, където има възможност допълнително да се наемат паркоместа за малки или големи автомобили, на цени между 40 и 80 евро на месец.3. ОПИСАНИЕ: Апартамента се състои от просторен хол с напълно оборудван кухненски бокс, спалня, баня с тоалет, коридор, веранда. Модерно обзаведен, функционален и изключително светъл и топъл.4. НАСТАНЯВАНЕ: Свободно за нанасяне. Отдава се дългосрочно. В апартамента не се допускат домашни любимци и не е позволено пушенето. 5. ПРЕДИМСТВА: Отопление посредством климатик. Страхотни общи части, безшумен асансьор, басейн, цялостно озеленяване с автоматизирана поливна система, локация. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 636 лв.
  Наеми - Обзаведен Двустаен апартамент, Св. Константин и Елена, Варна
  Експрес имоти предлага на Вашето внимание обзаведен апартамент под наем, с една спалня, в района на к.к Св. Св. Константин и Елена, град Варна. Жилището се намира на партерен етаж в нова сграда с отлично поддържани общи части. В близост до супермаркети, спирки на градски транспорт и много други. Апартаментът се състои от дневна с кухненска част, спалня, входно антре, санитарен възел, закрита тераса, веранда. Предлага се напълно обзаведен и оборудван. Отоплението е с климатик.Предимства: спокоен и престижен район, ПАРКОМЯСТО, сграда с ограничен достъп и видео наблюдение, напълно обзаведено жилище и много други екстри.За огледи и допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас!Имот номер: 14122
  детайли
 • 600 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Варна - к.к. Св.Св. Константин и Елена 94m²
  ЕКСКЛУЗИВНО! Джордан - Централен офис Ви предлага възможност да се докоснете до красив, съвременен оазис, намиращ се на броени крачки от лазурният черноморски бряг и само на 8 мин. с автомобил от центъра на гр. Варна.Изключително луксозен апартамент в нова жилищна сграда на 400 м от плажната ивица. Разрешение за ползване. Дневен тракт с тераса, спалня с тераса, баня/тоалет + втори отделен тоалет. Продава се напълно обзаведен. Комплексът осигурява денонощна охрана и портиер, почистване на жилищата, паркоподдържане, кабелна TV , интернет и климатизация. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 1271 лв.
  Дава под наем четиристаен к. к.Св.Св.Константин и Елена - 120m²
  A-20042321МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Представяме ви четиристаен , топ апартамент в района на к.к Св. Св. Константин и Елена ============================================= СГРАДА: Апартаментът е разположен на четвърти етаж, в нова сграда, с добре поддържани общи части. ============================================= ОПИСАНИЕ:  Новообзаведен четиристаен апартамент, с три спални.============================================= НАСТАНЯВАНЕ: Свободен за настаняване за дългосрочно. ============================================= ПРЕДИМСТВА:три спални с климатици, дневен тракт, баня с душ кабина, панорамна тераса Отопление: Климатик.
  детайли