Резултати

Общо намерени: 39
 • 368000 лв.
  Продава Парцел в с.Студена, 7949 кв.м.
  Агенция за недвижими имоти Apple Estates Ltd. представя на вашето внимание, апетитен имот с потенциал за голяма доходност на автомагистрала Струма. Имотът е с площ близо 8 ска и е подходящ за паркинг, заведение, бензиностанция и т. н. В съседство са бензиностанция Шел и 'Мак Доналдс'.
  детайли
 • 66000 лв.
  Продава Парцел в с.Бистрица, 500 кв.м.
  Агенция за недвижими имоти Apple Estates Ltd. представя на Вашето внимание парцел с големина 500 кв. м. , подходящ за строеж на къща. Парцелът е извън регулация, но граничи от едната си страна с къща, така че токът и водата са лесни за присъединяване. Пътят е в плана за асфалтиране за 2019 год. от общината. Теренът е равен и със страхотен изглед.
  детайли
 • 270000 лв.
  Продава Къща в гр.Копривщица, 283 кв.м.
  Агенция за недвижими имоти Apple Estates Ltd. предлага на Вашето внимание уникална къща в гр. Копривщина. Дворът е с големина 584 кв. м. , постройките са 5бр. , като някои са на два етажа, а други на един. Едната от сградите е функционираща в момента хотелска част с три стаи. Втората сграда е реновирана скоро механа- напълно оборудвана с всичко необходимо. Тоалетните са на плочки, с моноблокове. Таваните са с естествени ламперии, мебелировката е масив, Има налични бойлери за топла вода. Всичките сдания са много добре поддържани, няма необходимост от никакъв ремонт!!! Всичко е в духа на времето и съобразено с изискванията на 'Архитектурните паметници на културата'. В регулация е, в централната част на града. Къщата е напълно оборудвана с всичко необходимо и всичко това е включено в цената.
  детайли
 • 380000 лв.
  Продава Парцел в гр.Правец, 7000 кв.м.
  Уважаеми Дами и Господа, с ексклузивните си права агенция Имоти Къмпани Ltd. предлага на вашето внимание уникален по рода си имот, подходящ за инвестиция с голяма доходност в областта на селския туризъм и не само. Обектът може да заработи като животновъден обект /център за конна езда/, винарна, хотел, вилно селище, развлекателен център и други. Обектът притежава одобрен проект за конна база, като при регистрация и започване на работа инвеститорът ще получи равностойността на 50 000 лв. за закупуване на нужното обурудване-цялостната конна амуниция, включително и екипировка до последната и най- малка подробност свързана с грижата и отглеждането на конете. Обектът притежава различни видове разрешителни и удостоверения за всичко, което е изброено по-горе, както и всичко, което ви дойде на ум за реализация на вашите бизнес идеи. Обектът е ползван за декор на едноименното предаванеФермата - 1ви сезон. Закупувайки обекта, ще получите и логото на предаването. Обектът е с площ 7 дка и е разположен на 58 км. от София по магистрала Хемус, по устието на река Искър. Имотът разполага с 8 сгради: Склад - 333 кв. м Сграда - 813 кв. м Сграда - 215 кв. м Сграда - 175 кв. м Сграда - 95 кв. м Сграда - 40 кв. м Сграда - 79 кв. м Сграда - 96 кв. м. В имота има собствен кладенец, геран и също собствен водоисточник, собствен трафопост. Наличен е асфалтов път до имота!Ladies and Gentlemen, the agency Apple Estates Ltd. is presenting to your attention a unique estate, suitable for investition with great profitability in the sphere of rural tourism and more. The site can be turned into a stock breeding farm (equestrian centre), a winery, a hotel, a holiday village, an entertainment center, etc. The site owns an approved project for a horse riding club, and after the registration and subsequent beginning of the work, the investor will gain the equivalent amount of 50 000 leva for the purchase of any necessary equipment - complete horse tack, with the addition of any associated accoutrements needed, everything to the last detail. The site owns a variety of authorizations and permits for the projects previously listed, as well as any licences that might be needed for the realization of your future business ideas. The site has a perimeter of 7 acres and is situated 58 kilometers from Sofia, by the Iskar estuary, on the road of Hemus highway. The site contains 8 constructions. The estate has a private well, a geran and its own water and electricity sources. Asphalted road is available.
  детайли
 • 600000 лв.
  Продава Парцел в гр.Копривщица, 40000 кв.м.
  Уважаеми Дами и Господа, с ексклузивните си права агенция Apple Estates Ltd. предлага на вашето внимание уникален по рода си имот, подходящ за инвестиция с голяма доходност в областта на селския туризъм, винарна, ВИЛНО СЕЛИЩЕ, животновъдството, развъждане на Пастърва и не само. Обектът е на едно от най-атрактивните и исторически места в София област- гр. Копривщица- на 110 км. от София. Обектът е с площ близо 40 дка. , като от едната си страна граничи с главен път Стрелча-Копривщица, а от другата страна с р. Шириней, почти до сливането й с р. Крива река и преминаването й в р. Тополница. Имотът разполага с 3 бр. сгради с обща разгъната застроена площ от около 2700 кв. м. ;ОБЕКТЪТ РАБОТИ КАТО ЖИВОТНОВЪДЕН ОБЕКТ в момента по наредба 137 с разрешително за хуманитарно отглеждане. Притежава разрешително за център за гледане на говеда- до 40 бр. , а в момента има 32 бр. Говеда на различна възраст от порода АБЪРДИЙН-АНГЪС. Едно от говедата във фермата е носител на златен медал от турнира в Арбанаси от 2017 год. И е обявен за абсолютен шампион за чистокръвно месодайно животно. Животните са под сертифициран контрол. Също за тях се получава ежегодна субсидия за отглеждането им и за пашуването/пасането им. Възможна е и продажба на имота с животните, след договаряне! ОБЕКТЪТ Е С ИЗГОТВЕН ПРОЕКТ И РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ, РАЗВЪЖДАНЕ И ПРОДАЖБА/ИЗНОС НА ПЪСТЪРВА за страните от целия европейски съюз. Проектът е с наименованиеЛовно стопанство за Пъстърваи включва: място за спортен риболов, място за отглеждане на малка пъстърва, за развъждане на пъстърва, ресторант, кухня, 4 бр. стаи с баня и тоалетна за преотдаване на хотелски начала и др. Проектът също включва и разрешение от община Копривщица за ползване на водата от реката за целта на рибарника. Токът в обекта е от соларни батерии, които са включени в цената при закупуване на имота. Водата е достъпна от два изградени кладенца, които също са включени в цената. Има изградени обори, спални помещения за персонала на фермата, механа и др. сущо са включени в цената. В обявената цена е включен терена, заедно с всички сгради, подобрения, ДМА на терена, както и разрешителните за обекта.
  детайли
 • 555 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в , 66 кв.м.
  Gordam Property предлагаме на вашето внимание стилно и напълно обзаведен двустаен, с южно изложение апартамент от 66 кв. м. в кв. Трошево, състоящ се от просторна всекидневна с кухненски бокс, една спалня, баня с WC, просторно антре и тераса.Напълно обзаведен с нови мебели, инверторен климатик и електроуреди “ Whirlpool“,оптичен интернет и кабелна телевизия.Нова, монолитна, модерна сграда, с идеално изпълнени общи части, в близост до парк.Апартаментът също се отличава с отлично изпълнение и обзавеждане.Сградата е разположена на изключително комуникативно място, в близост до хипермаркети, заведения и спирки на градски транспорт, удобно за бърз достъп до всички точки на града.Жилището е напълно обзаведено, с модерен дизайн и отлична локация.Напълно покрива критериите за удобство и уют и сигурност с видеонаблюдение.Огледи са удобни по всяко време.Реф.№ 543При интерес моля да се свържете с нас:Gordam PropertyНие не предлагаме имот, ние предлагаме дом! Ще се радваме да Ви помогнем!
  детайли
 • 84000 лв.
  ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ШИРОК ЦЕНТЪР
  ИМОТИ ПРЕМИЕР отдава под наем тристаен апартамент в района на Широк Център, на 10 минути пешеходно разстояние от Катедралата и Центъра на града. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Състои се от дневен тракт с кухненески бокс, 2 спални, санитарен възел. Код на обявата 306454
  детайли
 • 15000 лв.
  Продава Къща в с.Черница, 600 кв.м.
  ВИП МОРСКИ ИМОТИ продава масивна къща в с.Черница, община Сунгуларе, с.Черница.Село Черница се намира в полите на Стара планина, в Сунгурларската долина. Отстои на 80 км северозападно от гр. Бургас и международно летище Бургас, на 56 км североизточно от гр. Сливен, на 6 км източно от общинския център.Климатът е умереноконтинентален. Характеризира се с мека зима, ранна пролет, умерено лято и топла есен.Население - около 450 души.В селото има читалище. Най близките учебни и здравни заведения са в гр. Сунгурларе.Основният поминък на местното население е земеделието, в частност лозарството. Голяма част от обработваемите земи са засети с лозови насаждения, които са пригодени за механизирана обработка. В Черница има винарска изба.В района има условия за практикуване на винен, еко, културен и ловен туризъм. В близост има микроязовир, два минерални извора и борова и дъбова гора. В края на микроязовира в гористата част се намират две природни забележителности - мечата дупка и каменната къща.Къщата е едноетажна с РЗП 69 кв.м, строителство от 1963 г. и дворно място 600 кв.м.Жилищната сграда се състои от едно избено помещение в приземен етаж и на първи жилищен етаж - четири стаи и салон, лятна кухня.Код на офертата 4344Агенцията съдейства за банково кредитиране.
  детайли
 • 419800 лв.
  Продава Къща в с.Пролеша, 480 кв.м.
  ЛИЕНТИТЕ НА МАРТИН‘С СА ПО-ДОВОЛНИ! ПОПИТАЙТЕ ЗАЩО!Предлагам на вашето внимание голяма къща с РЗП-480 кв.м. в едно от най-китните и предпочитани за живеене села в близост до столицата, а именно с. Пролеша което е само на петнадесет километра от гр. София. Дворът е 540 кв.м. Къщата има следното разпределение: Сутерен в който са позиционирани два гаража с входове от две улици, котелно, мазе. Първи етаж: Дневна с кухненски бокс и тераса, три спални, коридор, баня с тоалетна. Втори етаж: Дневна с кухненски бокс и тераса, три спални, коридор, баня с тоалетна. Подпокривен етаж: Коридор, санитарен възел, кухня, голяма дневна, спалня и панорамна тераса. В целия имот е изградена инсталация за отопление и раздиатори. Къщата може да се ползва самостоятелно от две семейства. Имотът е разположен на асфалтов път. Има централно водоснабдяване. В имота има още една сграда със статут на магазин. Оферта № 7307.
  детайли
 • 62998 лв.
  Луксозно обзаведен едностаен апартамент в центъра на к.к. Слънчев бряг
  Имоти ПРЕМИЕР предлага на вашето внимание луксозно обзаведен едностаен апартамент в центъра к.к. Слънчев бряг до ресторант Джани.Разпределението е следното: антре, стая с кухненски бокс, тераса, комбиниран санитарен възел. Продава се обзаведен с мебели и техника. Апартаментът е готов за нанасяне.Жилището е за целогодишно ползване, при желание може да се отдава под наем.В комплекса има охрана, басейн с детска част, вътрешен бассейн, рецепция, СПА център, панорамна зона за отдих на покрива, барбекю, и др.Годишна такса поддръжка е в рамките на разумното.Отлична инвестиция! За повече информация се обадете и цитирайте кода на обявата.Код на обява: 305174
  детайли
 • 53400 лв.
  Обзаведен двустаен апартамент в Равда
  Имоти ПРЕМИЕР предлага на вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в центъра на Равда до общината.Разпределението е следното: антре, хол с кухненски бокс, спалня, тераса, комбиниран санитарен възел. Продава се обзаведен с мебели и техника. Апартаментът е готов за нанасяне.Жилището е за целогодишно ползване, при желание може да се отдава под наем.Годишна такса поддръжка е в рамките на разумното.Добра инвестиция! За повече информация се обадете и цитирайте кода на обявата.Код на обява: 305026
  детайли
 • 75600 лв.
  Обзаведен двустаен апартамент в Слънчев бряг
  Имоти ПРЕМИЕР предлага на вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в к.к. Слънчев бряг.Разпределението е следното: антре, хол с кухненски бокс, спалня, тераса, комбиниран санитарен възел. Продава се обзаведен с мебели и техника. Апартаментът е готов за нанасяне.Жилището е за целогодишно ползване, при желание може да се отдава под наем.В комплекса има охрана, басейн с детска част, рецепция, магазин и др.Годишна такса поддръжка е в рамките на разумното.Добра инвестиция! За повече информация се обадете и цитирайте кода на обявата.Код на обява: 305025
  детайли