Покажи по-малко

Пловдив е вторият по големина град в страната, най-динамично развиващият се център в Южна България и европейска столица на културата за 2019 година. Благодарение на ключовото си разположение на кръстопът, както за България, така и спрямо редица международни транспортни линии, особено и заради близкото разстояние до столицата, редица компании предпочитат Пловдив за своите логистични, производствени и бизнес центрове.

Природа, туризъм и почивка

Античните паметници, архитектурно-историческия резерват “Старинен Пловдив”, Пловдивските тепета и пеещите фонтани са част от впечатляващите забележителности на града. За любителите на природата, Пловдив разполага с множество паркове и градини. В Пловдив се провеждат редица ежегодни културни събития за гражданите и гостите на града. Пловдив предлага 9 висши учебни заведения, в които се обучават над 30 000 студенти.

Апартаменти, офиси и нощувки в Пловдив

За студентите на града се предлагат едностайни, двустайни и тристайни апартаменти за краткосрочен или дългосрочен наем. Пловдив привлича български и чуждестранни туристи. Поради тази причина, нощувките и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред местното население и възможност за настаняване на достъпни цени за посетителите на града.

Посетете Пловдив, за да се докоснете до неговата автентичност и динамика.

Резултати

Общо намерени: 5398
 • 300 лв.
  Едностаен апартамент в Смирненски
  Представяме на вашето внимание апартамент под наем в град Пловдив. В един от най-предпочитаните райони за живеене. Мястото е изключително комуникативно. В близост има паркове, детски градини, училища, аптеки и големи хипермаркети. Имота е изключително светъл и достатъчно просторен. Жилището е със следната характеристика: ∎ Едностаен апартамент ∎ Христо Смирненски ∎ Месечен наем - 300лв ∎ Напълно обзаведен За огледи или други въпроси може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук #АвирексНедвижимиИмоти Уебсайт: www.imotgram.bg
  детайли
 • 370 лв.
  Двустаен апартамент под наем в Стария град
  Представяме на вашето внимание апартамент под наем в град Пловдив. В един от най-предпочитаните райони за живеене. Мястото е изключително комуникативно. В близост има паркове, детски градини, училища, аптеки и големи хипермаркети. Имота е изключително светъл и достатъчно просторен. Жилището е със следната характеристика: ∎ Двустаен апартамент ∎ Стария град ∎ Месечен наем - 370лв ∎ Квадратура - 63м2 ∎ Напълно обзаведен ∎ Ситуирано е в нова кооперация За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук #АвирексНедвижимиИмоти Уебсайт: www.imotgram.bg
  детайли
 • 280 лв.
  Едностаен апартамент в Кючук Париж
  #АвирексНедвижимиИмоти представя на вашето внимание апартамент под наем в град Пловдив. В един от най-предпочитаните райони за живеене. Мястото е изключително комуникативно. В близост има паркове, детски градини, училища, аптеки и големи хипермаркети. Имота е изключително светъл и достатъчно просторен. Жилището е със следната характеристика: ∎ Едностаен апартамент ∎ Кючук Париж ∎ Месечен наем 280лв ∎ Напълно обзаведен с всички мебели и електроуреди Жилището е много практично и удобно. Предлага се за дългосрочно наемане. Изисква се един наем и един депозит в размер на наема. За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. Уебсайт: www.imotgram.bg
  детайли
 • 450 лв.
  Двустаен апартамент в Съдийски
  Авирекс недвижими имоти предлага двустаен апартамент под наем в Съдийски.Жилището се състои от модерно обзаведен хол с кухня , спалня , баня с тоалетна и тераса. - Ситуирано е в малка тухлена кооперация - Месечен наем - 450лв За тази и повече наши оферти се свържете с нас !
  детайли
 • 350 лв.
  Двустаен апартамент под наем в Тракия
  Авирекс недвижими имоти предлага двустаен апартамент под наем в Тракия. Жилището е със следната характеристика: - Състои се от хол с кухня,спалня,баня с тоалетна и тераса. - Имота е изключително просторен. - Месечен наем - 350лв За тази и други наши оферти се свържете с нас !
  детайли
 • 370 лв.
  Двустаен апартамент в Кючук Париж
  Агенция за недвижими имоти Авирекс предлага двустаен апартамент под наем в Кючук Париж. Имота е със следните характеристики: - Имота е изключително светъл и достатъчно просторен - Намира се на изключително комуникативно място , в близост до парк Белите Брези - Месечен наем - 370лв - Напълно обзаведен с всичко необходимо За тази и други наши оферти се свържете с нас !
  детайли
 • 260 лв.
  Едностаен апартамент в Кършияка
  Агенция за недвижими имоти Авирекс предлага едностаен апартамент под наем в Кършияка. Имота е със следните характеристики: - Жилището е ситуирано в малка тухлена кооперация - Месечен наем - 260лв - Напълно обзаведено с всичко необходимо За тази и други наши оферти се свържете с нас !
  детайли
 • 320 лв.
  Двустаен под наем в Гагарин
  Авирекс недвижими имоти предлага двустаен апартамент под наем в Гагарин. Жилището е със следната характеристика: - Ситуирано е в малка тухлена кооперация. - Месечен наем - 320лв - Напълно обзаведено с всичко необходимо. За тази и други наши оферти се свържете с нас !
  детайли
 • 230 лв.
  Едностаен апартамент до Медицинския университет
  Авирекс недвижими имоти предлага едностайно жилище под наем със следните характеристики : - Намира се в близост до Медицински университет. - Месечен наем - 230лв - Жилището е напълно обзаведено с всичко необходимо. - Намира се на изключително комуникативно място,в близост има училища , паркове,аптеки детски градини. За тази и други наши оферти се свържете с нас !
  детайли
 • 400 лв.
  Двустаен апартамент под наем в Кършияка
  Авирекс недвижими имоти предлага НОВ двустаен апартамент под наем Кършияка . Жилището е в района на казино Риц. Апартамента е напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство . - Месечен наем - 400лв - Отдава се за дългосрочно За тази и други наши оферти се свържете с нас !
  детайли
 • 360 лв.
  Двустаен апартамент в Мараша
  Авирекс недвижими имоти предлага двустаен апартамент в един от най-предпочитаните райони за живеене, а именно Мараша. Жилището се състои от хол с кухненски бокс,спалня,баня с тоалетна и тераса. Напълно обзаведено с всичко необходимо. - Месечен наем - 360лв. - Жилището се отдава за дългосрочно. За тази и повече наши оферти се свържете с нас!
  детайли
 • 349 лв.
  Двустаен апартамент под наем в Мараша
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис отдава под наем двустаен апартамент в Мараша до УХТ. Ситуиран е на 5-ти жилищен етаж, разполага с площ от 70 кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 11080412.
  детайли