Резултати

Общо намерени: 4
 • 700 лв.
  Реновирана къща под наем, Леденик
  НОВА ОФЕРТА! Реновирана едноетажна къща под наем в с. Леденик. Селото се намира на 5км. от гр. Велико Търново, с редовен транспорт. Къщата е след ремонт, тухлена и се състои от: кухня, две спални, стая, двор около 200кв.м. с лятна кухня. Къщата е обзаведена и е снабдена с всички необходими електроуреди. Отоплението е чрез конвекторни печки. На сайта ни ще намерите още много оферти и информация за нас!
  детайли
 • 4050 лв.
  Скад под наем на главен път Варна- София, град Велико Търново.
  Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствието да ви предложи склад под наем на главен път Варна- София, град Велико Търново. Складът е с площ от 810 кв.м., дължина 30.50 м, ширина 26.90 м. и височина до най- ниската точка- 5м. Снабдено е с трифазен ток, ВиК, видео наблюдение на външната част на сградата, плац за маневриране на камиони и две индустриални врати с височина 4.50м. Има и офис помещение със санитарен възел и душ от 20 кв.м. Намира се на 150 м. от първия разклон за село Леденик и до него се стига по асфалтов път.
  детайли
 • 662 лв.
  Складови площи под наем в с. Леденик
  Представяме на Вашето внимание складови площи под наем в с. Леденик. Представяното място е с обща площ 2200 кв. метра, като от тях - закрита площ 350 кв.метра. Закритата площ е се състои от 25 броя – 20 футови контейнера с размери 5,9 м. дължина, 2,5 м. ширина, 2,39 м.височина . Открита заградена площадка е с площ от 2200 кв.м. Местоположението на площадката е много добро: разположена е в промишлена зона с добър и лесен достъп за големи камиони и тирове, в непосредствена близост до главен път, което Ви гарантира лесен и удобен достъп.
  детайли
 • 3423 лв.
  Дава под наем Склад гр. Велико Търново - с. Леденик 500m²
  Агенция за имоти Болкан Естейт отдава под наем складови площи в близост до град Велико Търново.Имотът е с площ от 500 кв.м. и се намира на главен път София-Варна,на 3 км. отстояние от Велико Търново.Помещенията са изградени от термо панели с хидро и топлоизолация,осигурена е охрана на обекта и снего почистване.Има възможност за товаро-разтоварна дейност на големи камиони,заради наличието на голям паркинг пред обекта.Обявената цена за наем е без ДДС.
  детайли