Резултати

Общо намерени: 130
 • 450 лв.
  Дава под наем магазин -Левски 30m²
  ОФЕРТА № 20015780 Капитал Инвест Брокерс предлага помещение под наем, подходящо за офис, кабинет, магазин, салон или др. Състои се от основна търговска част, склад, коридор с шкаф и тоалетна. Обектът е напълно ремонтиран, нов таван, гранитогрес, мивка, климатик, дограма. Разполага с метална решетка, добре защитен. Намира се в търговската част на ж.к. Левски, на улица с голям пътникопоток.Снимките са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие!За допълнителна информация и огледи, се обадете на посочения телефон и цитирайте ОФЕРТА № 20015780
  детайли
 • 450 лв.
  Търговско помещение
  „Болкан Естейт” представя просторно помещение, намиращо се в новопостроен блок в началото на кв. Бузлуджа.Обектът е със статут на магазин, но би могъл да се използва като офис, зала за игра или други цели. В близост се намират салон за красота и зъболекарски кабинет, както и хипермаркет.Помещението се състои от: основна зала, склад и санитарен възел с обща квадратура 64кв.м. Монтиран е климатик. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 650 лв.
  Магазин под наем в широк център
  Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение под наем в широкия център на Велико Търново! Магазинът се състои от търговска зала, склад, санитарен възел, два входа. Помещението е с витрина към бул.България, която би могла да бъде и брандирана. Отоплението и охлаждането са решени с климатик.Местоположението на имота е отлично : в широкия център, на главна улица, с голям човекопоток, като помещението е удобно за използване както за магазин, така и з офис. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 160 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети в жилищна сграда гр. Велико Търново - Стара Част 18m²
  Предлагаме на Вашето внимание магазин за хранителни стоки под наем, който се намира на известна Търновска улица с туристическа насоченост. Магазинът е 18 кв.м. като в него има витрина за продажба на месо, търговски стелажи, санитарен възел. Мястото е много благоустроено за магазин и дълги години е работило, като такова. Единствен магазин в района в тих и спокоен квартал. Не пропускайте това предложение!
  детайли
 • 1000 лв.
  Търговско помещение
  „Болкан Естейт” представя търговско помещение под наем, намиращо се в широкия център на града, над главен булевард.Върху 140 кв.м застроена площ са разположени: търговска зала – 85,20 кв.м, склад – 33,81 кв.м., офис и сервизно помещение. Обектът разполага с четири броя витрини(три с лице към улица и една към заден изход). Подходящ е за както за различни видове търговска дейност/напр.търговия на едро и дребно, аптека и др./,така и за офис представителство. Към настоящия момент магазинът е с разрешително за продажба на хранителни стоки. Отдава се без оборудването,което би могло да бъде закупено отделно. Монтирани са два климатика за отопление и охлаждане. Посочената цена е без ДДС. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 600 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети в жилищна сграда гр. Велико Търново - Център 127m²
  Агенция Болкан Естейт предлага под наем бизнес помещение в ТОП центъра на гр.В.Търново.Имотът е разположен на две нива.Първо ниво е с площ 45кв.м и на ниво улица с големи витрини.На това ниво е разположен санитарен възел.Първо и второ ниво са свързани с вътрешни стъпала.Второ ниво е с площ-82кв.м.Целият имот е с шумо и топло изолация.Имотът е в процес на довършителни ремонтни работи,които могат да се поемат от бъдещите наематели за сметка на наема.
  детайли
 • 600 лв.
  Студио за красота - фриз. ателие под наем, кв. КОЛЮ фИЧЕТО
  Предлагам на Вашето внимание студио за красота под наем в кв. Колю Фичето! Салонът е напълно обзаведен с две места за фризьори, две места за маникюристи, стая за масаж, санитарен възел. Солариумът, който е на снимката се отдава на цена , която не е включена в посочената. Отоплението и охлаждането на имота са решени с климатик. Статута на помещението е студио за красота – фризьорско ателие. Имотът е готов за незабавно започване на работа. Местоположението на имота е много добро: в голям квартал, като се намира до училище, офиси, множество нови сгради, до улица с голям човекопоток. Едно отлично решение за развитие на Вашия бизнес, с което трябва непременно да се запознаете. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 540 лв.
  Магазин под наем в кв. Колю
  Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение под наем в кв. Колю Фичето! Помещението се състои от търговска зала и сервизно помещение. Имотът е в отлично състояние: подови настилки гранитогрес, стени латекс. Отоплението и охлаждането са решени с климатик.Местоположението на имота е отлично: на търговска улица, близо до МОЛ Велико Търново, в голям и оживен квартал. Помещението е подходящо както магазин , така и за офис или ателие за услуги. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 1300 лв.
  Магазин под наем в началото на кв. Колю Фичето
  Предлагаме на Вашето внимание търговско помещение под наем в началото на кв. Колю Фичето. Помещението се състои от голяма търговска зала- 60 кв.м. която е с лице към улица, офис, складово помещение, санитарен възел, остъклена тераса. Предлага се след извършен основен ремонт. Подовата настилка е от ламинат и гранитогрес, стените са боядисани с латекс. Отоплението и охлаждането са решени с климатик. Помещението е в отлично състояние, готово за нанасяне .Местоположението на имота е много добро: намира се в широкия център на Велико Търново, на улица с голям човекопоток, в непосредствена близост разнообразни магазини. В предвид своето местоположение и големина помещението е подходящо както за магазин, така и за офис или ателие. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 400 лв.
  Дава под наем гр. Велико Търново - Колю Фичето 43m²
  Агенция за имоти „ Болкан Естейт” има удоволствието да ви предложи магазин/ офис под наем в град Велико Търново, жк.Колю Фичето. Помещението е с площ от 43кв.м. и се състои от търговска зала, склад и санитарен възел. Снабдено е с PVC дограма, климатик, подова настилка от теракот. Намира се на комуникативно място, като е разположен на ъглово кръстовището на две улици, с възможност за безплатно паркиране. Самата сграда е с отлично местоположение: в центъра на кв. Колю Фичето, на улица с голям човекопоток. Като се има в предвид локацията му помещението може да се използва както за магазин, така и за офис или ателие за услуги.Наемната цена е с включен данък. На пропускайте да се запознаете с това изгодно предложение за развитие на Вашият бизнес! Отопление: Климатик.
  детайли
 • 1500 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Велико Търново - Център 200m²
  Агенция за имоти „Болкан Естейт” предлага под наем магазин в централната част на град Велико Търново.Помещението се намира на бул.”Христо Ботев” с лице на улицата,в тухлен блок на партерно ниво.Магазина е с площ от 200 кв.м.-по предназначение е за продажба на промишлени стоки,разполага с два отделни входа,две складови помещения две санитарни възела.Имотът е с много добра локация –на главна улица,в близост до центъра,в близост до главни републикански пътища и автогара.
  детайли
 • 200 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Велико Търново - Център 35m²
  Агенция БОЛКАН ЕСТЕЙТ има удоволствие ви предложи помещение под наем в идеалния център на град Велико Търново. Имотът е на ниво улица и разполага с площ от 35 кв.м., представлява едно помещение със офис мебели и обособен кът с мивка, предлага се с наличното оборудване. Помещение се намира в централната част на гр. Велико Търново, в близост до Поликлиниката на търговска улица, с възможност за паркиране. Като се има в предвид местоположението на имота и неговото състояние това е едно отлично предложение!
  детайли