Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 1295
 • 800 лв.
  Страхотен тристаен етаж от къща със собствен двор, градина и барбекю с беседка в ж.к. Сарафово
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно страхотен тристаен етаж от къща със собствен двор, градина и барбекю с беседка. Разпределението на имота се разгръща както следва: широко входно антре, баня + тоалетна, просторен хол, отделна кухня, две спални помещение ( едното с голяма спалня, а другото с две единични легла) и голяма открита тераса. Изложението на имота е ЮГО - ИЗТОЧНО, което го прави изключително топло, допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци, като важно уточнение е че етажа / апартамента е изцяло САНИРАН вътрешно и външно. Апартаментът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат два инвенторни климатика, плазмен телевизор, високо качествени електроуреди, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Огромно предимство към имота е невероятната и просторна външна веранда с голям навес даваща предимството на своите обитатели да канят гости и прекарват страхотни моменти заедно. Също така, имота дава свободата на своите ползватели да използват външната градина като имат възможността и да я поддържат като гледат собствена продукция от плодове, зеленчуци, растения и т.н. Да не забравяме и факта че бъдещите наематели ще разполагат и с барбекю с беседка! Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 700 лв.
  Чудесен тристаен апартамент в ж.к. Сарафово
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно тристаен с отделна кухня до ”Краснодар” в ж.к. Възраждане. Разпределението на имота се разгръща както следва: дълго входно антре, просторен хол с ”Г” образен кухненски бокс, две спални помещения (едното с допълнително помещение тип дрепшник) и 2 открити тераси. Изложението на имота е ЮГ - ИЗТОК - ЗАПАД, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 2 инвенторен климатика, телевизор, качествени електроуреди, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Голямо предимство на жилището е именно неговата локация поради факта, че се намира в спокойната част на квартала и на 3 минути пешеходно разстояние от центъра на Сарафово. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 550 лв.
  Реновиран двустаен с отделна кухня до ”Бойчо Бръмзов” в ж.к. Зорница
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно реновиран двустаен апартамент с отделна кухня до ”Бойчо Бръмзов” в ж.к. Зорница. Разпределението на имота се разгръща както следва: голямо оборудвано входно антре, чисто нова баня + тоалетна, просторен хол, отделна кухня, спално помещение с две единични легла и закрита тераса. Изложението на имота е ЮГО - ИЗТОЧНО като блока е САНИРАН, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат нов инвенторен климатик ”Daikin”, качествени електроуреди, микровълнова, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Най - голямото предимство на жилището е именно неговата локация поради факта, че сграда има супермаркет, аптека, търговски обекти, а само на 5 минути пешеходно разстояние се намира и красивата морска градина на Бургас. Друго предимство е че, зоната за паркиране е СВОБОДНА! Към имота има прилежащо мазе, което може да бъде използвано от бъдещите наематели! Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 1000 лв.
  Приказен двустаен апартамент до Руската Гимназия в ж.к. Лазур
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно приказен двустаен апартамент до Руската Гимназия в ж.к. Лазур. Разпределението на имота се разгръща както следва: дълго входно антре, баня с душ кабина + тоалетна, просторен хол + голям ”Г” образен кухненски бокс, голямо спално помещение и голяма открита тераса. Изложението на имота е изцяло ЮГ - ЗАПАД, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 2 нови инвенторени климатика ”Daikin, голям СМАРТ телевизор, високо - качествени електроуреди, кафемашина, микровълнова, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Голямо предимство на жилището е именно неоговата локация поради факта, че се намира в по - спокойната част на квартала в непосредствена близост прекрасния център на града пълен със множество зони за отдих, заведения и т.н. Морската градина също се намира в близост като пешеходното разстояние е не повече от 5 минути пеша. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 1400 лв.
  Очарователен тристаен апартамент до ”Арена Бургас” в ж.к. Изгрев
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно очарователен тристаен апартамент до ”Арена Бургас” в ж.к. Изгрев. Разпределението на имота се разгръща както следва: широко входно, отделна баня, отделна тоалетна, просторен хол + ”Г” образен кухненски кът, две спални помещения (като едното е необзаведено и ще бъде оборудввано ПО ЖЕЛАНИЕ на бъдещите наематели спрямо техните критерии) и голяма открита тераса. Изложението на имота е ЮГО - ЗАПАДНО като сградата е НОВО строителство и САНИРАНА, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 3 чисто нови инвенторен климатика ”Kaisai”, голям СМАРТ телевизор, високо качествени вградени електроуреди, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Голямо предимство на жилището е именно неговата локация поради факта, че се намира в спокойната част на квартала и също така зоната за паркиране е СВОБОДНА! Друг голям плюс, е че жилището е абсолютно ЧИСТО НОВО и очаква да приеме ПЪРВИТЕ СИ НАЕМАТЕЛИ! Също така, към наемната цена има БОНУС - складово помещение на същия етаж позволяващ лесното складиране на велосипеди, лични вещи и т.н. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 950 лв.
  Тристаен апартамент след ремонт до Мол Плаза в ж.к. Изгрев
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно ексклузивен тристаен апартамент след ремонт до Мол Плаза в ж.к. Изгрев. Разпределението на имота се разгръща както следва: дълго входно с голям вграден гардероб, баня + тоалетна, просторен хол + кухненски кът, две спални помещения (едно с две отделни легла подходящо за деца и още едно с голяма спалня) и голяма закрита тераса. Изложението на имота е изцяло ЮЖНО като сградата е САНИРАНА, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 2 инвенторен климатика ”Fujitsu”, нов плазмен телевизор, високо качествени електроуреди, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Голямо предимство на жилището е именно неговата локация поради факта, че се намира в спокойната част на квартала и също така зоната за паркиране е СВОБОДНА! Друг голям плюс, е че жилището е след основен ремонт като ЕЛ. и ВИК инсталациите са изцяло подменени, стените са пребоядисани и е направена профилактика на всички ел. уреди! Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 700 лв.
  Чисто нов за ПЪРВИ наематели в Зорница!
  ❗❗❗❗🔥🔥ТОП ОФЕРТА! Много удобен и слънчев! Предлагаме Ви едно модерен и много уютен двустаен апартамент, находящ се в кв. Зорница в близост до болница ”Маджуров”. Състои се от хол с кухненски бокс, отделна спалня и баня с тоалетна. Разположен на 13-ти непоследен етаж в саниран блок с южно изложение. Отдава се за първи наематели!!! 🔥🔥❗❗❗❗
  детайли
 • 1400 лв.
  Тристаен апартамент в ж.к Изгрев
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис има огромното удоволствие да Ви предложи Тристаен апартамент в ж.к Изгрев. Намира се в непосредствна близост до химията, детски градини, големи търговски обекти, парк. Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага с площ 82кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, две спални ( втората спалня ще бъде обзаведена спрямо нуждите на наемателите), хол с бокс кухня, баня, отделна тоалетна, тераса. Жилището се предлага обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 2178245
  детайли
 • 500 лв.
  За първи път под наем! Едностаен апартамент във Възраждане!
  Ексклузивно! Предлагаме Ви под наем красив едностаен апартамент във Възраждане! Жилището е след основен ремонт, и се отдава за първи път под наем! Напълно обзаведен и оборудван, очаква първите си наематели! Огледи са възможни по всяко време! За повече информация може да се свържете с нас по вайбър или да позвъните на посоченият номер! ID:872826
  детайли
 • 750 лв.
  Двустаен апартамент в Братя Миладинови
  Нова оферта! Прекрасен двустаен апартамент в к-с Братя Миладинови в нова кооперация на на 2-ри етаж! Обзаведено и оборудвано до най-малкия детайл! ID 579736
  детайли
 • 1000 лв.
  Тристаен апартамент под наем до Морската градина
  Стилно издържано жилище! Обзаведено с вкус! С напълно оборудвана кухня! Отоплението е на климатици! Банята е с душ кабина! Разполага с неостъклена тераса! Намира се в приятен квартал! Близо до детска градина и училище и Морска градина! За повече информация или оглед може да се свържете с нас по вайбър или да позвъните на долу посоченият номер! ID:872786
  детайли
 • 600 лв.
  Свободен за настаняване! Двустаен апартамент в Славейков!
  Свободен за настаняване от 1-ви януари! Огледи са възможни по всяко време! Предлагаме Ви под наем чудесен двустаен апартамент в Славейков! Разпределение: спалня, хол, отделна кухня, баня и тоалетна и тераса. Свободни места за паркиране пред блока! За повече информация или оглед може да се свържете с нас по вайбър или да позвъните на посоченият номер! ID:753875
  детайли