Резултати

Общо намерени: 33
 • 150 лв.
  Магазин под наем в Хасково зад банка ОББ
  Отдава се под наем магазин в град Хасково по улица Христо Ботев зад банка ОББ.Магазинът е със собствен санитарен възел, партида за ток, климатик и охранителна вътрешна решетка. Помещението е разположено с лице към оживена улица и е много удобно за магазин, офис, козметично студио или кантора, кабинет. Отопление: Климатик, Електричество.
  детайли
 • 220 лв.
  Боксониера под наем в център Хасково
  Отдава се под наем напълно обзаведена боксониера в център Хасково зад Театъра.Състои се от една стая с баня и тоалетна, антре и голяма остъклена тераса, на която са разположени печка за готвене и маса за лятно ползване. Отопление с климатик. Сградата е с много добре поддържани общи части и вход, работещ асансьор. Отопление: Климатик, Електричество.
  детайли
 • 8394 лв.
  ПРОМИШЛЕН ИМОТ в ХАСКОВО
  Имотът е водоснабден със собствен водоизточник с промишлена вода, електроснабден и с осигурен оптичен интернет. Подходящо за склад, производствена дейност, транспортна фирма и всеки вид индустриална дейност. С ключово местоположение, което осигурява логистика с пристанища и съседни държави посредством магистрала Тракия.Обща площ 5 568 кв.м с построени две сгради, всяка от които, съответно с площ 917 кв.м и 3 280 кв.м. Сградите подлежат на обновяване и саниране.
  детайли
 • 350 лв.
  Апартамент под наем в Хасково - ново строителство
  Отдава се под наем ново и обзаведено с нови мебели и оборудване жилище. Намира се на четвърти етаж от новопостроена жилищна сграда с асансьор находяща се близо до Градската градина и училище Кирил и Методий. В кухнята - голям хладилник, печка, аспиратор, пералня, плазмен телевизор и всичко необходимо.Отоплението е с конвекторни радиатори. Отопление: Електрически радиатори, Електричество.
  детайли
 • 300 лв.
  Боксониера в къща под наем Хасково - център
  Отдава се под наем малко жилище на партерен етаж от къща. Състои се от една стая отделна кухненска нища, антре и баня с тоалетна. Жилището е чисто и приветливо. Обзаведено е с всичко необходимо и всички електроуреди - пералня, печка, хладилник. Отоплението е с климатик. Намира се в топ центъра на град Хасково. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 250 лв.
  Жилище под наем в център Хасково
  Дава се под наем напълно обзаведено жилище в сутерена на къща в център Хасково.Състои се от всекидневна-спалня, кухненски бокс, антре и баня с тоалетна. Налични са всички необходими електроуреди - хладилник, печка, пералня, телевизор, аспиратор и котлони. Кабелна телевизия включена в цената на наема и не се заплаща допълнително. Възможно е допущане на малки домашни любимци.
  детайли
 • 100 лв.
  Паркоместа за ТИР под наем в Хасково
  Отдават се под наем паркоместа за ТИР в оградено добре асфалтирано и охранявано място. Пропускателен режим с портал и охрана. Лесен достъп с големи камиони и ремаркета. Наемна цена от 100 лв на месец за паркиране на един автомобил ТИР с ремарке.
  детайли
 • 1200 лв.
  Складове с хладилни камери под наем в Хасково
  Отдават се под наем хладилни камери в складови площи, сравнително нови и добре поддържани, работещи. - Плюсова хладилна камера с площ 90 м2. и височина на тавана h-7,50 м. Удобна е за поставяне на високи стелажи и влизане и обработка на продуктите с мотакар, електрокар или друга подемна техника. Наемна цена 10-12 лева за м2. на месец без ДДС. - Минусова хладилна камера с площ 99 м2. и височина на тавана h-6,00 м. Удобна е за поставяне на високи стелажи и влизане и обработка на продуктите с мотакар, електрокар или друга подемна техника. Наемна цена 12-14 лева за м2. на месец без ДДС. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 3000 лв.
  Хале 900 м2 под наем в Хасково
  Отдава се под наем голямо складово ХАЛЕ с площ от 900 м2 и височина h-7.50 м. Помещението разполага с големи портални врати и възможност за влизане в него с големи камиони и ТИР-ове. Трифазен и монофазен ток.Охрана и пропускателен режим с портал на базата. Наемна цена от 3,00 до 3,50 лв/м2 за месец.
  детайли
 • 400 лв.
  Тристаен апартамент с гараж под наем Хасково
  Отдава се под наем, чисто и приветливо жилище - тристаен апартамент с две спални, хол с кухненски бокс, антре баня и тоалетна, тераса и собствено паркомясто в общ подземен гараж на сградата. Същата е ново строителство и се намира по улица Добруджа в близост до училище Климент Охридски, Градската градина, паркове и детска градина. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 350 лв.
  Двустаен апартамент под наем в Хасково
  Отдава се под наем двустаен апартамент в Хасково център.Апартамента се намира на ул. Одрин, в близост до училище, детска градина, автогара, ”ДНА”.Жилището е много добре поддържано и е обзаведено с всичко необходимо като електроуреди, мебели, пвц дограма, и климатици в всяка една стая. Разполага с блиндирана врата, антре, 2 бр. сервизни помещения, кухня, хол и спалня. Разполага и с две тераси. Едната е свързана със спалнята (открита), а другата (закрита) голяма тераса свързва кухнята и хола. Имота се отдава за дългосрочно ползване и без домашни любимци! Отопление: Климатик.
  детайли
 • 270 лв.
  Гарсониера под наем в център Хасково обзаведена
  Дава се под наем обзаведена гарсонера в центъра на град Хасково в близост до ОББ-АД.Състои се от спалня, антре, баня с тоалетна и кухня с всекидневна. Обзаведена е с всичко необходимо. Намира се на партерен етаж в нова жилищна кооперация.
  детайли