Резултати

Общо намерени: 38
 • 300 лв.
  Апартамент под наем в Хасково, ж.к. Бадема
  Отдава се под наем апартамент - спалня, хол, и кухня, антре , баня с тоалетна и две тераси.Панелен блок, с голям паркинг пред него. Намира се в близост до училище Кирил и Методий, детска градина и икономически техникум. Жилището е обзаведено, има всички необходими мебели и електроуреди за нормално обитаване. Отопление: Електричество.
  детайли
 • 320 лв.
  Къща под наем в Хасково
  Отдава се под наем голяма, двуетажна и самостоятелна къща с двор в квартал Македонски в град Хасково. Състои се от по две спални, хол и кухня, антре и баня с тоалетна на всеки етаж. Напълно оборудвана с всички необходими домакински електроуреди и мебелировка. Отопление с парна инсталация с котел на твърдо гориво, климатик и електричество. Възможно е наемане с домашни любимци. Къщата се намира в непосредствена близост до детска градина, училище и паркове. Удобна е за младо семейство с деца и домашни любимци за дългосрочно наемане. Голям вътрешен двор с трева, външна чешма и кладенец в имота. Възможно е наемане и от група работници, с договаряне на наема според броя на хората. Отопление: Климатик, Парно , Локално парно на дърва, Локално парно, Електричество.
  детайли
 • 490 лв.
  Тристаен апартамент под наем в центърХасково
  Отдава се под наем хубав, голям и много добре обзаведен апартамент в центъра на град Хасково.Намира се в нова, добре поддържана сграда с асансьор и чисти общи части - стълбища и стълбищни площадки.Състои се от две спални, хол, кухня с трапезария, антре и отделни баня, и тоалетна, две тераси.Обзаведен е с всички необходимо за нормално и безпроблемно обитаване. Отопление с климатик. Отопление: Електрически радиатори, Климатик, Електричество.
  детайли
 • 320 лв.
  Двустаен апартамент под наем в Хасково - нов
  Дава се под наем съвсем ново жилище в новопостроена сграда находяща се в близост до Градската градина и училище Кирил и Методий в град Хасково.Състои се от хол с кухненски бокс, спалня, антре, баня с тоалетна и голяма тераса. Жилището е оборудвано със съвсем нови електроуреди. Климатик. Асансьор.Към апартамента има гараж и ползването му също е включено в цената на наема от 320 лева. Отопление: Електрически радиатори, Климатик, Електричество.
  детайли
 • 300 лв.
  Малък апартамент /Боксониера/ под наем в Хасково
  Отдава се под наем боксониера в центъра на град Хасково. Състои се от голям хол, кухненски бокс, тераса, антре и баня с тоалетна. Напълно обзаведена. Отопление с климатик.Намира се в близост до Лидъл, автогарата центъра на града. В сградата има асансьор, паркинг пред блока, добре поддържани общи части. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 150 лв.
  Магазин под наем в Хасково зад банка ОББ
  Отдава се под наем магазин в град Хасково по улица Христо Ботев зад банка ОББ.Магазинът е със собствен санитарен възел, партида за ток, климатик и охранителна вътрешна решетка. Помещението е разположено с лице към оживена улица и е много удобно за магазин, офис, козметично студио или кантора, кабинет. Отопление: Климатик, Електричество.
  детайли
 • 220 лв.
  Боксониера под наем в център Хасково
  Отдава се под наем напълно обзаведена боксониера в център Хасково зад Театъра.Състои се от една стая с баня и тоалетна, антре и голяма остъклена тераса, на която са разположени печка за готвене и маса за лятно ползване. Отопление с климатик. Сградата е с много добре поддържани общи части и вход, работещ асансьор. Отопление: Климатик, Електричество.
  детайли
 • 10492 лв.
  ПРОМИШЛЕН ИМОТ в ХАСКОВО
  Имотът е водоснабден със собствен водоизточник с промишлена вода, електроснабден и с осигурен оптичен интернет. Подходящо за склад, производствена дейност, транспортна фирма и всеки вид индустриална дейност. С ключово местоположение, което осигурява логистика с пристанища и съседни държави посредством магистрала Тракия.Обща площ 5 568 кв.м с построени две сгради, всяка от които, съответно с площ 917 кв.м и 3 280 кв.м. Сградите подлежат на обновяване и саниране.
  детайли
 • 350 лв.
  Апартамент под наем в Хасково - ново строителство
  Отдава се под наем ново и обзаведено с нови мебели и оборудване жилище. Намира се на четвърти етаж от новопостроена жилищна сграда с асансьор находяща се близо до Градската градина и училище Кирил и Методий. В кухнята - голям хладилник, печка, аспиратор, пералня, плазмен телевизор и всичко необходимо.Отоплението е с конвекторни радиатори. Отопление: Електрически радиатори, Електричество.
  детайли
 • 300 лв.
  Боксониера в къща под наем Хасково - център
  Отдава се под наем малко жилище на партерен етаж от къща. Състои се от една стая отделна кухненска нища, антре и баня с тоалетна. Жилището е чисто и приветливо. Обзаведено е с всичко необходимо и всички електроуреди - пералня, печка, хладилник. Отоплението е с климатик. Намира се в топ центъра на град Хасково. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 250 лв.
  Жилище под наем в център Хасково
  Дава се под наем напълно обзаведено жилище в сутерена на къща в център Хасково.Състои се от всекидневна-спалня, кухненски бокс, антре и баня с тоалетна. Налични са всички необходими електроуреди - хладилник, печка, пералня, телевизор, аспиратор и котлони. Кабелна телевизия включена в цената на наема и не се заплаща допълнително. Възможно е допущане на малки домашни любимци.
  детайли
 • 1200 лв.
  Складове с хладилни камери под наем в Хасково
  Отдават се под наем хладилни камери в складови площи, сравнително нови и добре поддържани, работещи. - Плюсова хладилна камера с площ 90 м2. и височина на тавана h-7,50 м. Удобна е за поставяне на високи стелажи и влизане и обработка на продуктите с мотакар, електрокар или друга подемна техника. Наемна цена 10-12 лева за м2. на месец без ДДС. - Минусова хладилна камера с площ 99 м2. и височина на тавана h-6,00 м. Удобна е за поставяне на високи стелажи и влизане и обработка на продуктите с мотакар, електрокар или друга подемна техника. Наемна цена 12-14 лева за м2. на месец без ДДС. Отопление: Климатик.
  детайли