Резултати

Общо намерени: 9
  • 300 лв.
    Двустаен необзаведен под наем в Хасково
    Отдава се под наем чисто и светло жилище в етаж от къща състоящо се от две стаи с кухненски бокс и баня с тоалетна. Квартирата е напълно необзаведена с изключение на кухненските шкафове и бойлера показани на снимките. Намира се в близост до Кауфланд и Лидъл, училище и детска градина.Отдава се дългосрочно на коректни наематели.
    детайли
  • 500 лв.
    Голям необзаведен  апартамент под наем в Хасково
    Отдава се под наем голям апартамент с три спални, хол с трапезария, кухня, отделни баня и тоалетна, тъмно - перално помещение и две големи тераси. Втори етаж от сграда ново строителство. асансьор. Напълно необзаведен, добре поддържан и в добро състояние. Намира се в близост до центъра на града, в близост до училищата Иван Рилски и Васил Левски, магазини, паркове. Има възможност за договаряне и на гараж към апартамента. Отопление: Електричество.
    детайли
  • 500 лв.
    Магазин под наем в център Хасково
    Отдава се под наем хубав и широк магазин на партерен етаж в търговска сграда. Собствен санитарен възел, партиди за ток и вода. Климатик. Свободно място за паркиране на автомобили пред магазина. Статут търговски обект.
    детайли
  • 150 лв.
    Офис/магазин под наем в център Хасково
    Отдава се под наем малко помещение по централна улица в Топ Център Хасково. Има собствен санитарен възел, самостоятелни партиди за ток и вода. Помещението е подходящо за офис, ателие за услуги, малко магазинче или кантора. Намира се на много комуникативно и оживено място в центъра на града.
    детайли
  • 360 лв.
    Производствени помещения под наем в Хасково
    Отдават се под наем производствени помещения в голяма промишлена сграда разположена в централната градска част на Хасково. Възможно е използването им като складови и търговски площи, производствени помещения, шивашки или рекламни дейности, както и други подобни. Конкретното помещение от снимките е с площ от около 75 м2., като към него има второ по-малко помещение с приблизителна площ от 20 м2. за евентуално ползване като офис или канцелария. В сградата има товарен асансьор, широк двор и възможност за маневриране на големи товарни коли, както и извършване на товаро-разтоварни дейности.Наемна цена 4 лева без ДДС за квадратен метър.
    детайли
  • 100 лв.
    Паркоместа за ТИР под наем в Хасково
    Отдават се под наем паркоместа за ТИР в оградено добре асфалтирано и охранявано място. Пропускателен режим с портал и охрана. Лесен достъп с големи камиони и ремаркета. Наемна цена от 100 лв на месец за паркиране на един автомобил ТИР с ремарке.
    детайли
  • 150 лв.
    Магазин под наем в център Хасково
    Отдава се под наем магазин в закрит търговски комплекс находящ се в централната градска част на град Хасково.Магазина е с двеголеми и широки шитрини и два отделни входа.
    детайли
  • 10492 лв.
    ПРОМИШЛЕН ИМОТ в ХАСКОВО
    Имотът е водоснабден със собствен водоизточник с промишлена вода, електроснабден и с осигурен оптичен интернет. Подходящо за склад, производствена дейност, транспортна фирма и всеки вид индустриална дейност. С ключово местоположение, което осигурява логистика с пристанища и съседни държави посредством магистрала Тракия.Обща площ 5 568 кв.м с построени две сгради, всяка от които, съответно с площ 917 кв.м и 3 280 кв.м. Сградите подлежат на обновяване и саниране.
    детайли
  • 500 лв.
    Четиристаен Апартамент под наем
    ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ В ЦЕНТЪРА НА ХАСКОВО. ДО СЪДА.ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС!
    детайли