Резултати

Общо намерени: 13
 • 1000 лв.
  21614682 Двустаен апартамент, Сарафово
  Rinex Revolution предлага на Вашето внимание апартамент в Сарафово, в непосредствена близост до плажа. Апартаментът е напълно луксозно обзаведен, включително с посуда, модерни вградени кухненски уреди, климатици, телевизор, wi-fi и сателитна телевизия. Разплога с всичко необходимо за едно домакинство. При интерес за това и още много други атрактивни предложение, не се колебайте да се свържете с нас. Реф. ном: 21614682
  детайли
 • 1000 лв.
  21135262 Двустаен апартамент, Сарафово
  Rinex Revolution предлага на вашето внимание двустаен апартамент в Сарафово. В отлично състояние. За удобството и комфорта на новите стопани, жилището се предлага напълно обзаведено. Разполага с всичко необходимо за едно домакинство. При интерес за това и още много други атрактивни предложения, не се колебайте д асе свържете с нас. Реф. ном: 21135262
  детайли
 • 700 лв.
  Изящен двустаен апартамент в затворен комплекс до морето в ж.к. Сарафово
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно изящен двустаен апартамент в затворен комплекс до морето в ж.к. Сарафово. Разпределението на имота се разгръща както следва: входно антре, просторен хол с кухненски бокс, спалнo помещениe, голяма баня с душ кабина, вана и тоалетна и голяма открита тераса. Изложението на имота е ЮГ - ЗАПАД, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат климатик, телевизор, високо - качествени електроуреди, кафемашина, микровълнова, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Голямо предимство на жилището е именно неговата локация поради факта, че се намира в спокойната част на квартала и на 5 минути пешеходно разстояние от центъра на Сарафово, а само на 250 метра пешеходно разстояние се намират и плажната ивица и морето. ЗОНАТА НА ПАРКИРАНЕ Е БЕЗПЛАТНА! Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 1200 лв.
  Очарователен тристаен апартамент с 2 бани и 2 тераси на 200 метра от морето в ж.к. Сарафово
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно oчарователен тристаен апартамент с 2 бани и 2 тераси на 200 метра от морето в ж.к. Сарафово. Разпределението на имота се разгръща както следва: дълго входно антре, просторен хол с кухненски бокс и малък ”остров”, две спални помещения, две бани с тоалетни (едната е с ДУШ КАБИНА) и 2 открити тераси. Изложението на имота е ЮГ - ИЗТОК, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 3 инвенторени климатика, телевизор, високо - качествени вградени електроуреди, съдомиялна, микровълнова, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Голямо предимство на жилището е именно неговата локация поради факта, че се намира в спокойната част на квартала и на 3 минути пешеходно разстояние от центъра на Сарафово, а само на 200 метра пешеходно разстояние се намират и плажната ивица и морето. ЗОНАТА НА ПАРКИРАНЕ Е БЕЗПЛАТНА! Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 441 лв.
  Едностаен апартамент под наем в к-с ”Сарафово” на гр. Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент в кв. ”Сарафово”, недалеч от морето. Апартаментът е с площ 40 кв.м. и е на ет.2ж (от 5) в нова луксозна сграда с асансьор. Състои се от: трапезария с кухня, тераса, баня с тоалетна. Апартаментът е обзаведен. Отдава се дългосрочно, без животни и малки деца. Наем 450 лв. Депозит един наем. Код на офертата 336763 Отопление: Климатик.
  детайли
 • 323 лв.
  Едностаен под наем кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент в кв. Сарафово на гр. Бургас, близо до морето. Апартаментът е с площ 30 кв.м., на ет.1ж (от 5), в нова сграда с асанс. Разпределение: трапезария с кухня и спалня, тераса, бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Наем 330 лв. Депозит един наем. Код на оферта 20035731. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 637 лв.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето. Апартаментът е с площ 70 кв.м., на ет.2 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 650 лв. Депозит един наем. Код на оферта 48939. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 510 лв.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето. Апартаментът е с площ 70 кв.м., на ет.2 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 520 лв. Депозит един наем. Код на оферта 48940. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 500 лв.
  Едностаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето и Еконт. Апартаментът е с площ 52 кв.м., на ет.1 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня и спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 500 лв. Депозит един наем. Код на оферта 48344. Отопление: Камина.
  детайли
 • 343 лв.
  Едностаен апартамент под наем в к-с ”Сарафово” на гр. Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент в кв. ”Сарафово”, недалеч от морето. Апартаментът е с площ 42 кв.м. и е на ет.1ж (от 5). Състои се от: трапезария с кухня, тераса, баня с тоалетна. Апартаментът е обзаведен. Наем 350 лв. Депозит един наем. Код на офертата 20081919. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 637 лв.
  Двустаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето и Еконт. Апартаментът е с площ 60 кв.м., на ет.1 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 650 лв. Депозит един наем. Код на оферта 42250.
  детайли
 • 470 лв.
  Едностаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето. Апартаментът е с площ 40 кв.м., на ет.2 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня и спалня, тераса и бани с тоалетна. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван. Наем 480 лв. Депозит един наем. Код на оферта 42251. Отопление: Климатик.
  детайли