Резултати

Общо намерени: 9
 • 637 лв.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето. Апартаментът е с площ 70 кв.м., на ет.2 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 650 лв. Депозит един наем. Код на оферта 48939. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 510 лв.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето. Апартаментът е с площ 70 кв.м., на ет.2 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 520 лв. Депозит един наем. Код на оферта 48940. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 490 лв.
  Двустаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето и Еконт. Апартаментът е с площ 58 кв.м., на ет.2 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 500 лв. Депозит един наем. Код на оферта 48345. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 500 лв.
  Едностаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето и Еконт. Апартаментът е с площ 52 кв.м., на ет.1 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня и спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 500 лв. Депозит един наем. Код на оферта 48344. Отопление: Камина.
  детайли
 • 343 лв.
  Едностаен апартамент под наем в к-с ”Сарафово” на гр. Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент в кв. ”Сарафово”, недалеч от морето. Апартаментът е с площ 42 кв.м. и е на ет.1ж (от 5). Състои се от: трапезария с кухня, тераса, баня с тоалетна. Апартаментът е обзаведен. Наем 350 лв. Депозит един наем. Код на офертата 20081919. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 637 лв.
  Двустаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето и Еконт. Апартаментът е с площ 60 кв.м., на ет.1 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор и бани с тоалетна. Апартаментът е модерно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 650 лв. Депозит един наем. Код на оферта 42250.
  детайли
 • 470 лв.
  Едностаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето. Апартаментът е с площ 40 кв.м., на ет.2 (от 5), в нова сграда. Разпределение: трапезария с кухня и спалня, тераса и бани с тоалетна. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван. Наем 480 лв. Депозит един наем. Код на оферта 42251. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 392 лв.
  Двустаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, на метри от морето. Апартаментът е с площ 52 кв.м., на ет.1ж (от 5), в нова сграда с асансьор. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, коридор, тераса и бани с тоалетна. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван. Не се допускат домашни любимци. Наем 400 лв. Депозит един наем. Код на оферта 42252. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 441 лв.
  Едностаен под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент под наем в кв. Сарафово на гр. Бургас, до Центъра. Апартаментът е с площ 36 кв.м., на ет.3 (от 5), в нова сграда с асансьор. Разпределение: трапезария с кухня и спалня, тераса и бани с тоалетна. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван. Наем 450 лв. Депозит един наем. Код на оферта 42253. Отопление: Камина.
  детайли