Резултати

Общо намерени: 11
 • 250 лв.
  Стая от апартамент под наем в Мараша
  #АвирексНедвижимиИмоти представя на вашето внимание стая от нает апартамент под наем в град Пловдив. В един от най-предпочитаните райони за живеене. Мястото е изключително комуникативно. В близост има паркове, детски градини, училища, аптеки и големи хипермаркети. Имота е изключително светъл и достатъчно просторен. Жилището е със следната характеристика: ∎ Самостоятелна стая от нает апартамент ∎ Мараша ∎ Ниски месечни консумативи и разходи ∎ Месечен наем- 250лв ∎ Напълно обзаведен с всички мебели и електроуреди Жилището е много практично и удобно. Предлага се за дългосрочно наемане. Изисква се един наем и един депозит в размер на наема. За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
  детайли
 • 240 лв.
  Стая от вече нает апартамент до Събота Пазара
  #АвирексНедвижимиИмоти представя на вашето внимание стая от вече апартамент под наем в град Пловдив. В един от най-предпочитаните райони за живеене. Мястото е изключително комуникативно. В близост има паркове, детски градини, училища, аптеки и големи хипермаркети. Имота е изключително светъл и достатъчно просторен. Жилището е със следната характеристика: ∎ Стая ∎ Кючук Париж ∎ В района на Събота Пазара ∎ Месечен наем- 240лв ∎ Напълно обзаведен с всички мебели и електроуреди Жилището е много практично и удобно. Предлага се за дългосрочно наемане. Изисква се един наем и един депозит в размер на наема. За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
  детайли
 • 120 лв.
  Стая под наем в Центъра
  Агенция за недвижими имоти ”Авирекс” предлага самостоятелна стая от нает апартамент. Оферта 20775 • Напълно обзаведено с всичко необходимо. • Апартамента се намира в кв. Центъра, на изключително комуникативно място,в близост Пловдивския Университет. • Стаята която се отдава е самостоятелна, хола и кухнята се ползват с друг съквартирант. • Месечен наем- 120лв За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук #АвирексНедвижимиИмоти
  детайли
 • 260 лв.
  Стая от нает апартамент до мол Пловдив
  Агенция за недвижими имоти ”Авирекс” предлага самостоятелна стая от нает апартамент. • Напълно обзаведено с всичко необходимо. • Апартамента се намира в Христо Смирненски, на изключително комуникативно място,в близост Мол Пловдив. • Стаята която се отдава е самостоятелна, хола и кухнята се ползват с друг съквартирант. • Месечен наем- 260лв За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук #АвирексНедвижимиИмоти
  детайли
 • 260 лв.
  Стая от апартамент до ТЦ Гранд
  Авирекс недвижими имоти отдава под наем стая от вече нает апартамент. - Намира се в близост до ТЦ Гранд. - Стаята е самостоятелна, с общо ползване на хол и кухня. - Месечен наем- 260лв За оглед,информация или друго се свържете с нас!
  детайли
 • 270 лв.
  Стая от нает апартамент в Младежки хълм
  #АвирексНедвижимиИмоти представя на вашето внимание стая от вече апартамент под наем в град Пловдив. В един от най-предпочитаните райони за живеене. Мястото е изключително комуникативно. В близост има паркове, детски градини, училища, аптеки и големи хипермаркети. Имота е изключително светъл и достатъчно просторен. Жилището е със следната характеристика: ∎ Стая ∎ Младежки хълм ∎ Ниски месечни консумативи и разходи ∎ Месечен наем- 270лв ∎ Напълно обзаведен с всички мебели и електроуреди Жилището е много практично и удобно. Предлага се за дългосрочно наемане. Изисква се един наем и един депозит в размер на наема. За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук АВИРЕКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
  детайли
 • 290 лв.
  Стая от вече нает ЛУКСОЗЕН апартамент в Центъра
  Агенция за недвижими имоти ”Авирекс” предлага самостоятелна стая от нает луксозен апартамент. Оферта 20775 • Напълно обзаведена с всичко необходимо. • Апартамента се намира в кв. Центъра, на изключително комуникативно място, в близост Пловдивския Университет. • Стаята която се отдава е самостоятелна, хола и кухнята се ползват с друг съквартирант. • Месечен наем- 290лв За повече информация, огледи или друго може да се свържете с нас или на нашата страница във фейсбук #АвирексНедвижимиИмоти
  детайли
 • 220 лв.
  Самостоятелна стая от апартамент под наем в Кършияка
  Авирекс недвижими имоти отдава под наем стая от вече нает апартамент. - Намира се в близост до Новотела. - Стаята е самостоятелна, с общо ползване на хол и кухня. - Месечен наем- 220лв За оглед,информация или друго се свържете с нас!
  детайли
 • 150 лв.
  Търся съквартирантка в гр.София
  Търся съквартирантка,за напълно обзаведена самостоятелна стая. В напълно обзаведен самостоятелен тристаен апартамент с ползване на: кухня,бяла техника, автоматична пералня, хладилник, готварска печка ,ТЕЦ,Климатик,телевизор, кабелна телевизия, интернет,СОТ. Също така апартаментът разполага с 2 тераси и се намира в град София кв.Дружба No1 Месечен наем + включени консумативи 150лв. За повече информация свържете се с мен, по всяко време на посочения телефон в обявата. На запитвания по имейл не отговарям.
  детайли
 • 150 лв.
  Мъж на средна възраст търси съквартирантка гр.София
  Мъж на средна възраст , търси съквартирантка за напълно обзаведена Самостоятелна стая. Непреходен тристаен апартамент в град София , кв, Дружба. Апартаментът е просторен и проветлив. Към цената е включено използването на кухня, бяла техника, кабелна телевизия, климатик, интернет и две тераси за вашият отдих. Месечен наем 150лв. със включени консумативи .
  детайли
 • 150 лв.
  Търся една или две съквартирантки за гр. София
  Търся една или две съквартирантки за напълно обзаведен тристаен непреходен апартамент с ползване на кухня, бяла техника, ТЕЦ, климатик, кабелна телевизия, интернет в гр. София, квартал Дружба първа част, до пазара. Месечен наем 150 лв за стая със включени комсумативи. За повече информация се обадете по всяко време на посочения номер в обявата. Не отговарям на имейли
  детайли