Условия и начин на ползване:

 

 

РЕГИСТРАЦИЯ:
т.1. Всеки желаещ може да се регистрира безплатно!
(Използвайте валидна е-поща, на която ще може да получавате запитвания за своите обяви от посетителите на Свободни-Квартири.ком)

 

ПУБЛИКУВАНЕ:
т.2. Можете да публикувате безплатно до 50 обяви за помещения под наем, като качвате снимки на мястото и добавяте, по ваш избор, изчерпателна информация за квартирата, нощувките или друго помещение, което предлагате. Снимките трябва да са ясни и да дават добра визуална информация за отдаваното помещение. В рамките на Безплатна версия на портала, публикуването на повече от 50 обяви е възможно, като видими за потребителите ще останат първите 50 обяви във Вашия профил, а новите ще бъдат скрити. Публикуването на неограничен брой напълно видими обяви за имоти под наем се осъществява в рамките на абонамент за Бизнес версия на портала.

 

ПРАВИЛА:
т.3.1. Обява за дадено помещение, със съответните снимки, заглавие и описание към него, може да бъде публикувана само един път. Свободни-Квартири.ком си запазва правото да премахва повтарящи се обяви, с цел да се запази равнопоставеността на нашите потребители и добрият вид на сайта. При неспазване на тази точка може да последва блокиране на профила.

т.3.2. Характеристики и снимки:

  • Публикуването на обяви с несъответстващи на параметри и характеристики на имота, се приемат като подвеждащо съдържание и може да бъдат редактирани от наш сътрудник. При неспазване на тази точка може да последва блокиране на профила.
  • Снимките и информацията не могат да бъдат от нецензурен, обиден, расов или религиозен характер, нито да приканват към насилие, както и да съдържат други забранени от закона дейности. При неспазване на тази точка може да последва блокиране на профила.

 

АВТОРСКИ ПРАВА:
т.4. Авторите сами носят отговорност за информацията, която се публикува от тях, при качване на обяви. В случаите, когато въпросната информация не отговаря на текущите условия, екипът на Свободни-Квартири.ком си запазваме правото за корекции.

 

СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ УСТАНОВЯВАНЕ НА НЕПРАВОМЕРНИ ПРАКТИКИ:
т.5. В случай на разследване, при установяване на незаконни практики, екипът на Свободни-Квартири.ком ще съдейства на съответните разследващи органи и институции, за установяване коректността на брокери, агенции, наемодатели или наематели, според реда предвиден в законите на България. 

 

ПРИЕМАНЕ НА РЕГЛАМЕНТА:
т.6. С регистрацията си, Вие приемате:
- да спазвате настоящите условия за ползване и периодично сами да се информирате за промени в тях.
- да използвате валидна е-поща за своята регистрация, където ще може да следите редовно за запитванията, които потребителите ви отправят.
- че при систематично нарушение на посочените правила, наш администратор може да извърши корекции по публикуваното от Вас съдържание или достъпа до Вашия профил.
- приемате без възражения, евентуалната възможност, екипът на Свободни-Квартири.ком да Ви изпраща писмени съобщения с информация за нови услуги и промени по сайта, използвайки данните за връзка, които сте ни предоставили при регистрация. Изпращането на съобщения и данните за връзка ще бъдат използвани в рамките на добрите практики и с тях няма да се злоупотребява.

Ако забележите нарушение на посочените правила, може да ни информирате на office@svobodni-kvartiri.com

Желаем Ви успешна работа и късмет!

 

 


 

 


Обща информация за директно плащане по банка:

  Приемаме плащания чрез банкови карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard, Maestro, MasterCard. Всички цени са с включено ДДС (когато е приложимо). Общата стойност на поръчката е цената на поръчаните услуги. Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

Допълнителна информация за чуждестранни клиенти

  Валутата на плащанията с кредитна / дебитна карта е български левове (BGN). Всяка цена на услуги в този сайт, чиято валута е различна от български левове (BGN), трябва да се счита само за сведение. Ако валутата на картодържателя се различава от валутата на плащането, сумата на плащането ще бъде изчислена по съответния за деня валутен курс на организацията издала картата.

Валидиране на кредитна карта

  Всички картодържатели на кредитна / дебитна карта са обект на проверка и оторизиране от издателя на картата. Ако издателят на Вашата карта откаже плащане, или по някаква причина не разреши плащане, Вие ще бъде уведомен за това незабавно.

  При проверка на искане за поръчани услуги, ние може да използваме Вашата информация за предотвратяването и разкриването на измами.
За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

Връщане на сума по заплатена услуга

  Ползването на услуга „Зареждане на кредити” и “Активиране на бизнес версия” от Потребителя започва да тече след като тя е заявена и платена от Потребителя и той получи потвърждение чрез електронни средства от Администратора, че услугата е активирана. Потребителят изрично се съгласява, че директното плащане на услугата ще активира съответното зареждане на кредити, или Бизнес версия на профила му в сайта. Съответно Потребителят няма възможност да се откаже от така заявената.

  Потребителят не може да се откаже от платена услуга и да иска да му се възстанови сумата, предплатена за ползването й, ако тази услуга вече е била изпълнена или е започнала да се изпълнява от. Единственото задължение на Администратора ще е да възстанови цената на някой от платените пакети на Потребителя, като съответно последният няма да може да се ползва от услугите, включени във въпросния пакет.

  Потребителят поема за своя сметка риска от публикуването на обява, която е в нарушение на общите условия на Свободни-Квартири.ком, както и използването на ВИП услуги по тази обява. В тези случаи Потребителят не може да иска да му бъде възстановена сумата, за активирана услуга по обява, която в последствие бъде премахната от Администратора, защото е в нарушение на условията на Споразумението. Потребителят не може да иска възстановяне на средствата за промотирана обява, която е била архивирана/деактивирана или изтрита от него самия или е била премахната от Администратора по сигнал на потребител, че тя вече не е валидна/актуална. Администраторът има право да иска да му върнат възстановени от него суми без основание за това.

  Потребителят поема за своя сметка риска от поведение при ползването на платформата на Свободни-Квартири.ком в нарушение с условията на настоящото Споразумение. Потребителят не може да иска да му бъде възстановена предплатената сума, за активирани услуги по обяви, когато Акаунтът му бъде блокиран и обявите му бъдат изтрити, поради негово поведение в нарушение на условията на Свободни-Квартири.ком.

Защита на личните данни

  Свободни-Квартири.ком уважава правото на конфиденциалност и гарантира, че предоставената от вас информация остава поверителна.
Ние събираме ваши данни само когато направите плащане през системата на Свободни-Квартири.ком . Когато поръчвате можете да бъдете помолени да въведете вашето: име, телефон, адрес, имейл, данни за кредитна/дебитна карта.

  Данните, които ни предоставяте, могат да бъдат използвани за:
•     Изпълняване на вашата поръчка
•     Подобряване на нашите услуги на базата на обратна връзка с вас
•     Да отговорим на вашите нужди

  Вашата лична информация няма да бъде предоставяна на трети лица, освен за целите на активиране, на избраната от вас услуга.
При проверка на искане за поръчани услуги, ние може да използваме вашата информация за предотвратяването и разкриването на измами. Една от причините, поради които можем да разкрием вашия адрес е да се провери предупреждение за сигурност или друга схема за борба с измамите. По всяко време, когато разкриваме вашата информация, тя ще остане защитена.

Защита на картовите данни

  Проверка за автентичност на личните ви данни се извършва директно от системата на Уникредит Булбанк. В нито един момент от престоя ви в сайта, персоналът ни няма достъп до съдържанието на данните на вашата карта. Съответно в нашият сайт не се запазват данните на картите, а само данни за транзакцията (Транзакционна бележка).

  За предотвратяване на измами,при плащания с карта Visa или MasterCard, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови Организации:

Политика за защита на картовите данни:

  За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
•     Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
•     Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
•     В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате
 


 

Опции за вход, чрез профил в социалните мрежи:

 

  За създаване на профил и вписване в системата на Свободни-Квартири.ком, може да използвате своите профили в следните социални мрежи:

•     Google
•     Facebook

  Данните за създаване на профил и вход в системата на Свободни-Квартири.ком, чрез Вашите профили в социалните мрежи, ще бъдат използвани за попълване на следната информация:

•     имена на създадения профил
•     потребителско име на създадения профил
•     е-поща на създадения профил
•     телефон за връзка на създадения профил
•     зададено местоживеене (град) на създадения профил

  Веднъж създаден, Вашият профил ще бъде достъпен, използвайки опциите за вписване, чрез профил в социалните мрежи, като ще Ви даде достъп до системата на Свободни-Квартири.ком за:

•     да публикувате свои обяви за имоти или нощувки
•     да преглеждате своите обяви за имоти или нощувки
•     да редактирате своите обяви за имоти или нощувки
•     да премахвате свои обяви за имоти или нощувки
•     да създавате профили на агенция за имоти или хотел


Желаем Ви приятна и успешна работа със Свободни-Квартири.ком!