За нас:

Свободни-Квартири.ком е водещ портал за недвижими имоти от цяла България.

  • От 2010 година сме част от пазарът на имоти под наем
  • 100 000 потребители месечно търсят в портала нова квартира или място за почивка 
  • Над 800 агенции и хотели вече имат своя регистрация при нас
  • 27 000+ са ни последвали в социалните мрежи
  • Стотици фирми вече рекламираха своят бизнес в Свободни-Квартири.ком
  • Десетки компании си партнират с нас
  • Стотици хиляди търсещи и отдаващи имоти и нощувки са се свързали чрез нас

 

Свободни-Квартири.ком на 1-ВА страница в Google:

Свободни-Квартири.ком се позиционира на 1-ВА страница в Google при търсене на апартаменти, търговски помещения, офиси, нощувки и къщи под наем!
Порталът предоставя онлайн услуги на своите потребители от 1-ви Февруари 2010 г.
През този период, Свободни-Квартири.ком се обособи като водещ портал за обяви, за имоти под наем. За изминалите години е свързал стотици хиляди търсещи и отдаващи имоти и нощувки.

Наемодателите, рекламиращи активно при нас, споделят, че 1/3 от всичките запитвания, които получават са благодарение на обявите им в Свободни-Квартири.ком

Според отзиви от нашите клиенти, Svobodni-Kvartiri.com е един от най-резултатните портали за имоти в България.

Бъдете част от хилядите доволни потребители! Намерете или публикувайте свои обяви за квартири, офисни и търговски площи под наем и имоти за туризъм и настаняване.


Свободни-Квартири.ком във:

 

Сега всеки месец над 100 000 млади и активни потребители посещават Вашите обяви!

  • Един наш посетител прекарва средно по 7 минути в сайта, разглеждайки обяви
  • През това време разглежда средно по 9 страници с информация и резултати


Идеята:
Представете си вашата нова квартира, за която си мечтаете. Тя е на достъпно място в града, има хубава градинка пред входа и приятен изглед. Намира се близко до университета в който учите, или до работа. В същото време има и всички други удобства, от които сте имали нужда...

Открили сте това мечтано от Вас място с минимално отделено време и почти никакви разходи. Чувствате се добре, когато се прибирате и сте доволни от направения избор. Това може да направите, като използвате страницата ни Свободни-квартири.ком . С нейна помощ ще си спестите много време и обикаляне в търсене на най-добрият за Вас избор! 

А знаете ли, че нашият портал Свободни-Квартири.ком е посещаван от хиляди хора всеки ден? - Сайтът ни излиза на първо място при търсене в Google по ключови думи свързани с квартири, нощувки, къщи и апартаменти под наем, намиращи се в основните градове на България. Уверете се сами колко може да бъде полезен за Вас, като и Вие публикувате своя обява! 

Ако сте от другата страна и искате да намерите подходящи наематели за Вашата квартира или къща - можете лесно да публикувате своята обява, като добавите снимки и разнообразна полезна информация, която да привлече много хора именно към вас! Научете как чрез нашите  Съвети за максимален успех на Вашата обява.

Регистрирайте се Безплатно или Публикувайте Нова Обява


> Повече за Свободни-Квартири.ком и нашия екип.

> Информация за нашите

рекламирай В СВОБОДНИ-КВАРТИРИ.ком


Едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти, гарсониери, нощувки, къщи за гости, хотелски стаи, офиси, складове, магазини, съквартиранти, бунгала и хижи от Варна до София, от Русе до Пловдив, от Благоевград до Бургас, също и във Велико Търново, Бяла, Априлци, Враца, Видин, Кюстендил, Свищов, Стара Загора, СливенДобрич, Ямбол, Плевен, Перник, Пазарджик, Хасково, Кърджали, Велинград, Асеновград, Банско, Балчик, Габрово, Дряново, КазанлъкКопривщица, Жеравна, Китен, Поморие, Приморско, Созопол, Несебър, Сандански, Слънчев бряг, Смолян, Добринище, Златни пясъци, АлбенаСвети Константин и Елена, Обзор, Трявна, Шумен и много други.