Резултати

Общо намерени: 59
 • 250 лв.
  Отлично подържана гарсониера до Ректората на ВТУ
  Предлагаме Ви отлично подържано жилище, находящо се в непосредствена близост до ректората на ВТУ. Апартамента се състои от: спалня, кухня, коридор и баня-тоалетна. Имота е напълно обзаведен и разполага с: пералня, хладилник, готварска печка, климатик и телевизор. Жилището се намира в близост до автобусна спирка и хранителен магазин, изключително удобно за учащи в университета.
  детайли
 • 250 лв.
  Гарсониера квартал Картала
  Предлагаме Ви гарсониера разположена в квартал Картала. Жилището се състои от: спаля, кухня, баня-тоалетна и закрита тераса. Апартамента се предлага след ремонт и разполага с: готварска печка, хладилник, пералня. Квартирата е подходяща както за учащи, така и за работещи.
  детайли
 • 230 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Колю Фичето, 50 кв.м.
  Предлагаме ви уширена гарсониера находяща се в кв.Кольо Фичето.Състои се от кухня с трапезария , спалня, коридор и баня с тоалетна.Жилището е обзаведено и оборудвано с ел.уреди – готварска печка , пералня и хладилник. Дограмата e ПВЦ.
  детайли
 • 280 лв.
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в блок, локализиран в района на езикова/математическа гимназии/V-ти, III-ти и I-ви корпус към „ЮЗУ Неофит Рилски“. Състои се от антре, кухня, стая, баня с тоалетна и остъклена тераса. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня и трапезна маса със столове и диван. Стаята разполага с външни ролетни щори, две единични легла с матрак, нощни шкафчета, скрин, гардероб, секция с телевизор и климатик. Бонус: такса за общи части – почистване на стълбище, осветление, асансьор – включени в цената. Свободно паркиране в района. Обява под Референтен № 21315.
  детайли
 • 230 лв.
  Гарсониера под наем на мансарден етаж в Широк център на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем на мансарден етаж в Широк център на гр. Благоевград. Жилището се състои от кухненски бокс с всекидневна, спалня, санитарен възел, тераса. Кухненския бокс е обзаведен с необходимите ел. уреди – печка, пералня, хладилник, ъглов диван с подходяща маса. Спалнята е оборудвана със спалня персон и половина и гардероб. Добра локация. Подходящо за двойка. Обява под Референтен № 31078.
  детайли
 • 260 лв.
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от кухня, спално помещение, санитарен възел, тераса. Жилището е напълно обзаведено. В спалнята са разположени две единични легла, гардероб, телевизор. Кухнята е обзаведена с диван, трапезна маса, оборудвана с хладилник и печка. Отопление чрез климатик. Обява под Референтен № 6503.
  детайли
 • 200 лв.
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището се състои от стая оборудвана с две легла и секция, коридор , кухня с маса ,печка, пералня и хладилник, една остъклена тераса и санитарен възел с баня. Обява под Референтен № 6386.
  детайли
 • 200 лв.
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград.Намира се в близост до езикова/математическа гимназия
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Намира се в близост до езикова/математическа гимназия и V-ти корпус на ЮЗУ „Н. Рилски“. Състои се от антре, кухня, спалня и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, трапезна маса със столове и климатик. Спалнята е обзаведена с две единични легла, гардероб, секция и климатик. Възможност за закупуване на пералня. Обява под Референтен № 21194.
  детайли
 • 150 лв.
  Гарсониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Намира се в близост до Югозападен университет „ Неофит Рилски“. Състои се от кухня, спалня и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, климатик, маса със столове. Спалното помещение е обзаведено с две единични легла и гардероб. Обява под Референтен № 6621.
  детайли
 • 200 лв.
  Партерна гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград.
  Партерна гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в близост до младежкия дом, автобусна спирка и мол „ Ларго“. Състои се от кухня, спалня и баня със санитарен възел. Кухнята е обзаведена с диван с маса. В спалното помещение са разположени две единични легла. Свободно паркиране в района. Обява под Референтен № 41130.
  детайли
 • 150 лв.
  Гарсониера в кв. "Освобождение"
  Гарсониера в кв. "Освобождение" на 5 мин. от ЮЗУ. Обзаведена с легла, маси, столове,хладилник, напълно оборудвана самостоятелна баня, тераса
  детайли
 • 250 лв.
  Просторна гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград
  Просторна гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в близост до 7-мо СОУ „Кузман Шапкарев“ - на еднакво разстояние, както от центъра на града, така и от автогарата. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и остъклена тераса. В спалното помещение са разположени три единични легла, гардероб, два скрина, стол и шкаф с телевизор. Всекидневната е обзаведена с диван, трапезна маса със столове, печка, хладилник и пералня. В антрето, което води към банята със санитарния възел са разположени два маслени радиатора и вграден двукрилен гардероб. Жилището е подходящо за настаняване до три лица. Обява под Референтен № 21069.
  детайли