Резултати

Общо намерени: 14
 • 323 лв.
  Двустаен апартамент под наем в к-с ”Изгрев” на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент в к-с ”Изгрев”, до парка. Апартаментът е с площ 68 кв.м., на ет.6 (от 8) в панелна сграда с асанс. Разпределение: хол, кухня, спалня, тераса, коридор и баня с тоалетна. Апартаментът е частично обзаведен. Наем 330 лв. Депозит един наем. Код на офертата 20067039. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент в Изгрев
  М ГРУП отдава под наем просторен, обзаведен, тристаен апартамент в ж.к. Изгрев.Жилището се намира в 6 етажна сграда, на последен етаж, в непосредствена близост до парк Велека. Състои се от широк хол, спалня, кухня с трапезария, баня и тоалетна, два балкона.Апартаментът е обзаведен изцяло според нуждите на едно домакинство - мека мебел, кухненско оборудване, два климатика. Отдава се дългосрочно.За повече въпроси и огледи позвънете на съответните телефони.ID 20036087 Отопление: Климатик.
  детайли
 • 400 лв.
  Двустаен апартамент под наем в жк. Изгрев
  М ГРУП отдава под наем обзаведен двустаен апартамент, в района на парк Велека, жк. Изгрев. Жилището се намира в 5 етажна сграда с асансьор, на непоследен етаж. Състои се от хол с кухненски кът, спалня, две тераси, баня с тоалетна. Апартаментът е изцяло обзаведен според нуждите на едно домакинство.Сградата се намира в комуникативен район, близо до кът за отдих, автобусни спирки, магазини, училища, банки, заведения.За огледи и още атрактивни предложения, свържете се с нас на посочените контакти!ID 20036471 Отопление: Климатик.
  детайли
 • 350 лв.
  Напълно обзаведена гарсониера в Изгрев! Освежена, освободена и готова за нанасяне!
  М ГРУП отдава под наем стандартна, обзаведена гарсониера, в ж.к. Изгрев. В непосредствена близост до училище, детска градина и хипер маркет. Жилището е със сменени настилки, ПВЦ дограми и нови електроуреди. ID 617090 Отопление: Климатик.
  детайли
 • 440 лв.
  Двустаен апартамент в к-с ”Изгрев” на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент в к-с ”Изгрев”, до Билла. Апартаментът е с площ 61 кв.м., на ет.4 (от 5) в нова тухлена сграда с асансьор. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, тераса, коридор и баня с тоалетна. Апартаментът е обзаведен. Сградата е с голям външен свободен паркинг. В близост има училище, детска градина, парк, големи вериги магазини, спирки на градския транспорт. Наем 450 лв. Депозит един наем. Код на офертата 20031880. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 313 лв.
  Едностаен апартамент в к-с ”Изгрев
  Предлагаме Ви едностаен апартамент в к-с ”Изгрев”, до Велека. Апартаментът е с площ 45 кв.м., на ет.2(от 8) в панелна сграда, с асансьор. Разпределение: хол, кухня, тераса, коридор и баня с тоалетна. Апартаментът е обзаведен, след основен ремонт, със сменени дограми, климатик, вградена кухня, печка, пералня, хладилник, микровълнова фурна. Наем 320 лв. Депозит един наем. Код на офертата 20028119. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 381 лв.
  Двустаен апартамент в к-с ”Изгрев”
  Предлагаме Ви двустаен апартамент в к-с ”Изгрев”, до МОЛ Плаза. Апартаментът е с площ 68 кв.м., на ет.5 (от 8) в панелна сграда с асансьор. Разпределение: хол, кухня, спалня, тераса, коридор и баня с тоалетна. Апартаментът е обзаведен. Сградата е санирана. Наем 390 лв. Депозит един наем. Код на офертата 658612.
  детайли
 • 391 лв.
  Едностаен апартамент под наем в к-с “Изгрев“ на град Бургас
  Предлагаме Ви едностаен апартамент под наем в к-с “Изгрев“ на град Бургас, до Билла. Жилището е с площ 45 кв.м. и се намира на ет.7 (от 8) в панелна сграда с асанс. Разпределението: хол, кухня, тераса, баня с тоалетна. Жилището е обзаведено, след ремонт. Пред сградата има места за паркиране. Свободен от края на август. Наем 400 лв. Депозит един наем. Оферта 635253.
  детайли
 • 1203 лв.
  Магазин под наем в к-с “Изгрев“ на гр. Бургас
  Предлагаме Ви магазин в к-с “Изгрев“ на гр. Бургас. Магазинът е с площ 205 кв.м., на партерния етаж и в сутерена (от 5), в НЖСК. Разпределение: търговска помещение, склад и баня с тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Подходящо е за магазин, за офис и представителство, за куриерска фирма и др. Наем 1230 лв. Депозит един наем. Код на офертата 627098.
  детайли
 • 2249 лв.
  Магазин под наем в к-с “Изгрев“ на гр. Бургас
  Предлагаме Ви магазин в к-с “Изгрев“ на гр. Бургас. Магазинът е с площ 110 кв.м., на партерния етаж (от 5), в НЖСК. Разпределение: търговска помещение,склад и баня с тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Лукс!Подходящо е за магазин, за офис и представителство, за куриерска фирма, аптека и др. Има вградена вентилация и климатизация. Наем 1150 Е. Депозит един наем. Код на офертата 620321.
  детайли
 • 587 лв.
  Тристаен / жк Изгрев / 75 м2 /
  Aгенция GreenHomesEstate Ви предлагаизцяло обзаведен апартамент, готов за живеене.Разположен в много комуникативен район до детски градини, площадки, парк, спортна зала и училища.Отдава се изцяло обзаведен, дългосрочно.Разположение: коридор, тоалетна, баня, спалня, трапезария с кухненски бокс, детска и тераса с панорама море!За оглед и повече информация се свържете с нас на посочения телефонен номер !Код на офертата: 10012490
  детайли
 • 538 лв.
  Двустаен / жк Изгрев / 60 м2
  Aгенция GreenHomesEstate Ви предлага двустаен луксозен апартамент в к-с Изгрев. Нова кооперация с чудесна локация, без ограничение за паркиране. Апартамента е в близост до детска градина, училище, парк, спортен център, пазар, големи супермаркети, аптеки и заведения за хранене. Апартамента е напълно обзаведен и оборудван.За оглед и повече информация се свържете с нас на посочения телефонен номер !Код на офертата: 10012217
  детайли