Резултати

Общо намерени: 17
 • 120 лв.
  Гараж с ток и вода
  Екипът на Виктория имоти предлага на Вашето внимание гараж в квартал Картала. Имотът е разположен на партерно ниво в сграда ново строителство. Разполага с ролетна врата, ток и вода. Голям плюс е, че може да се ползва и паркомястото пред самият гараж. Заповядайте на оглед!
  детайли
 • 100 лв.
  Гараж под наем
  Екипът на Виктория имоти предлага на Вашето внимание гараж под наем в близост до Бианко в кв. Картала. Имотът е разположен в нова сграда на партерно ниво. Разполага с ток. Заповядайте на оглед! #11318
  детайли
 • 80 лв.
  Паркоместа
  Давам под наем дългосрочно две закрити паркоместа в сграда с контролиран достъп ,всяко с площ от 12 кв.м.Месечен наем 80 лв. всяко.Намират се в квартал Картала на ул.Ангел Каралийчев.
  детайли
 • 150 лв.
  Отдава под наем Гараж в Младежки Хълм, 18 кв.м.
  Real Deal представя на Вашето внимание оферта RD-9208 Паркомясто в подземен паркингНова жилищна сграда на улица "Христо Станчев", в непосредствена близост до МУ.Наемната цена е 150 лева.Агенцията работи САМО с актуални обяви!За повече актуални обяви посетете нашия сайт: www.realdeal.bgЗа повече информация и огледи: Карина Иванова 0898 614 751
  детайли
 • 200 лв.
  Подземно Паркомясто в жк.Лагера
  Ние от Хевън Хоумс Ви представяме подземно парко място на повече от прекрасна локация в ж.к. Лагера. Намира се в нова луксозна жилищна сграда в затворен комплекс . Ако представлява интерес за Вас, моля свържете се с нас и посочете референтен номер:2176112.
  детайли
 • 100 лв.
  Гараж под наем в сграда Хасково, ул. Цар Самуил 2
  Отдава се под наем голям и висок гараж в сградата на ул. Цар Самуил 2 /магазините на ВиК Бялков /. Сух, топъл и с лесен достъп на партерното ниво на сградата. Дистанционно отваряема ролетна врата. Ток в гаража и задгаражна стая за инструменти, инвентар и резервни гуми.
  детайли
 • 200 лв.
  Гараж в ж.к. Младост 2.
  Самостоятелен подземен гараж. 24кв.м.Намира се на бул.'Андрей Сахаров' до ул.'Киприан'.В нова сграда от 2020г.Консултант: Александра Яшмакова 0878775354ЕППИ - 27 ГОДИНИ СДЕЛКИ С ИМОТИ!
  детайли
 • 220 лв.
  Гараж под наем в Кръстова вада
  iHOME Real Estate Ви предлага подземен гараж в близост до Mall Paradise.Предлагаме гараж в кв. Кръстова вада на 5 мин. пеш от мол Парадайс. Намира се в модерен комплекс, разполага с ток на отделна партида и осветление. Вратата се отваря ръчно.За повече информация и огледи, не се колебайте да се свържете с брокер Виктор Кунов +359 878 710 747.iHOME REAL ESTATE работи по изискванията на БДС EN15733 в съответствие с нормите, заложени в Етичния Професионален Кодекс. Отговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, наем-управление на имоти и кредитиране!АГЕНЦИЯ НА ГОДИНАТА ЗА 2021 на годишните награди на imoti.net, пълноправен член на НСНИ и CEPI.
  детайли
 • 60 лв.
  Дава под наем паркомясто (26 кв.м.) в кв. Красна поляна 1 - 4415
  Real Deal представя на вашето вниманиеЕКСКЛУЗИВНА оферта RD-4415:Дават се под наем 6 броя паркомeстa около 26 кв.м. всяко, в заден ограден с бетоновата ограда двор на кооперация намираща се на ул.Радичевци, Красна поляна 1.Подход към гаражите е бетон, височината на оградата е 3 м., а лицето на всяко парко място е 3,50м., дълбочината 7,50м, двора е сенчест от дървета и е насипан с чакъл.Възможност за издаване на данъчна фактура.Отдават се дългосрочно.Условия за наемане: наем 40 евро без ДДС.Работим с всички коректни колеги !!!Ние сме Real Deal работим САМО с актуални обяви! За повече въпроси и огледи:0893 51 87 97
  детайли
 • 150 лв.
  ГАРАЖНА КЛЕТКА ПОД НАЕМ В СТРЕЛБИЩЕ
  Primo + Недвижими имоти представя гаражна клетка под наем в ж.к. Стрелбище. Подходяща за 1 автомобил, със заключване и покрита отгоре.Разположена на партер до улица.Намира се при ъгъла на ул. ''Твърдишки проход'' и ул. ''Роженски проход''.РАБОТИМ С КОЛЕГИ!За повече информация и огледи: Христо Иванов, тел: 0882539316; e-mail: Georgiev@primoplus.bg.Primo+ отдел Наеми , само реални оферти, истински цени и коректно отношение на www.primoplus.bg.
  детайли
 • 122 лв.
  Отдаване под наем на Открито паркомясто пред комплекс
  🏠🔑🚗 Код на обява 5104 🚗🔑🏠🅿️ Предлагаме удобно открито паркомясто под наем пред комплекс "Оркид Хилс", район Възраждане 🅿️📋 Характеристики на паркомястото:✅ Открито паркомясто с лесен достъп и маневрени площи.🏙️ Разположено на главна улица, осигуряваща бърз и удобен достъп🔒 Оборудвано със скоба за заключване 🔒Не пропускайте тази страхотна възможност да осигурите защитено и удобно място за своето превозно средство!
  детайли
 • 270 лв.
  Дава под наем надземен гараж (20 кв.м.) в кв. Лозенец, София - 2361
  Real Deal представя на Вашето внимание оферта №RD-2361:Гараж (18м2) под наем в квартал Лозенец на изключително удобно място в центъра на града.Гаражът е надземен с автоматична врата с дистанционно управление.В гаража има и ток.Агенцията работи САМО с актуални обяви!За повече актуални обяви посетете нашия сайт: www.realdeal. bgЗа повече информация и огледи: Магдалена Йорданова 0890216849
  детайли