Резултати

Общо намерени: 17
 • 250 лв.
  Двустаен Апартамент под наем Свищов
  Апартамента се намира в сградата на хотел Дунав разположен в центъра на град Свищов. Две стаи с по две легла, кухня, баня и тераса и е напълно обзаведен. Двойна изулациа (икономични сметки на ток) Два климатика
  детайли
 • 200 лв.
  Двустаен до М-тел
  Двустаен апартамент под наем в центъра на Свищов до офиса на А1 ( мтел), състоящ се от дневна с кухненски бокс, две стаи, баня-тоалетна, коридор и тераса.PVC- дограма на терасата и спалнята. Вътрешна изолация. Оборудвана кухня- печка, хладилник, пералня, телевизор. Подходящ е за семейство. ( климатиците не работят, но с възможност за закупуване на нови)
  детайли
 • 100 лв.
  Стаи наем
  Предлагам самостоятелни стаи на етаж от къща за момичета. Състои се от четири стаи, кухня, баня-тоалетна, коридор и две тераси.Във всяка стая има две легла, гардероб, шкаф, бюро, климатик.PVC- дограма, вътрешна изолация.Оборудвана кухня- печка, хладилник, микровълнова фурна, посуда, телевизор. Сервизно помещение- пералня, сушилня за дрехи.Намира се до Лили дрогерия в центъра.
  детайли
 • 200 лв.
  Тристаен
  Тристаен апартамент в центъра на Свищов.Състои се от три стаи, кухня, коридор, баня-тоалетна и три тераси.PVC- дограма, вътрешна изолация.Във всяка стая има климатици, две легла, гардероб, бюро.Оборудвана кухня.Намира се до Лили дрогерия.
  детайли
 • 200 лв.
  Квартира Едностаен апартамент (Център)
  Едностаен апартамент под наем за 2-ма.Обзаведена !Климатик,микровълнова печка,хладилник,PVC дограма.Намира се в нова кооперация,на 3 мин до Академията.Наем 200 лв. на месец.Тел-0884670021
  детайли
 • 200 лв.
  гарсониера под наем за редовни студенти, семейство
  Отдавам под наем гарсонира на две нива - 1 етаж кухня, 2-ри етаж - спалня. Намира се в близост до Стопанска Академия "Д.А.Ценов", детска градина, училище, парк.Напълно обзаведена с всичко необходимо. За повече информация може да позвъните.
  детайли
 • 220 лв.
  Тристаен апартамент в топ центъра на Свищов за семейство
  Апартамент в топ центъра на града. Намира се срещу магазин Нови Хали.
  детайли
 • 65 лв.
  Самостоятелна квартира в центъра за студенти редовно/задочно
  Квартирата е самостоятелна, разположена е в Центъра до Академията, обзаведена и с локално парно. Има и автоматична пералня. Кабелна телевизия е включена в наема. Месечния наем е 65лв. Нощувката за задочници е 10лв. За контакти: Тел: (0888) 218856
  детайли
 • 15 лв.
  гарсониера под наем за студенти
  Отдавам под неам гарсониера за задочници, магистри или за постоянно. Цената за нощувка е 15 лв, намира се на 5 минути от СА"Д.А.Ценов" на тихо и спокойно място. Напълно обзаведена с всичко необходимо.
  детайли
 • 150 лв.
  Квартира до Съда
  Предлагам обзаведена квартира за две момичета или двойка- момче и момиче. Намира се до Съда, реновирана и напълно обзаведена. Не се отдава на семейства.
  детайли
 • 200 лв.
  Квартира,Едностаен апартамент Тухла (Център) .
  Едностаен апартамент под наем за 2-ма.Обзаведена !Климатик.пералня,хладилник печка.Намира се до фитнес Олимп (ново строителство) Наем 200 лв. на месец.Тел-0884670021
  детайли
 • 100 лв.
  Търся съквартирантка (или двойка, но без студенти!)
  Търся съквартирантка (или двойка, но без студенти!) за тристаен апартамент в центъра на града. Наемната цена е 200 лв. за целия апартамент. Има кухня с трапезария и три спални, като в момента аз съм в едната и една ще остане свободна за гости. Търся жена/момиче/двойка за едната стая, с която да си делим наема. Жилището се намира в непосредствена близост до Академията, PR club, както и целия център. Има всичко необходимо за живеене, просторно е, има pvc дограма, прилични баня и тоалетна, НЕ Е СОЦ, но не е и лукс. Предстои ми да пътувам много извън града и през повечето време няма да съм вкъщи. Хазяите са свестни, не досаждат, дори не съм ги виждала от 2 години. Нямам нищо против да ми пишат и двойки, даже и с дете - ако смятате, че ви се живее с друг човек - но без куче. Мога да изптатя снимки по Вайбър :)
  детайли