Резултати

Общо намерени: 6
 • 220 лв.
  Квартира до болницата
  Отдавам под наем реновирана и напълно обзаведена гарсониера в панелен блок до болницата. НЕ СЕ ОТДАВА НА СЕМЕЙСТВА С ДЕЦА И ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.
  детайли
 • 250 лв.
  Квартира до Съда
  Отдавам под наем малко бутиково жилище в центъра на град Свищов, подходящо за един човек или семейство БЕЗ ДЕЦА и ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ, желателно НЕПУШАЧИ.
  детайли
 • 65 лв.
  Самостоятелна квартира в центъра за студенти редовно/задочно
  Квартирата е самостоятелна, разположена е в Центъра до Академията, обзаведена и с локално парно. Има и автоматична пералня. Кабелна телевизия е включена в наема. Месечния наем е 65лв. Нощувката за задочници е 10лв. За контакти: Тел: (0888) 218856
  детайли
 • 15 лв.
  Нощувки - топ център в гр.Свищов
  Напълно обзаведен самостоятелен етаж от къща намиращ се в идеалния център на града - 3 минути до академията (до Военния клуб). С капацитет 10 души (2 двойни стаи и 2 тройни стаи), с кухня, хол, два санитарни възела (вана), пералня. С допълнителни екстри: локално парно, каб. телевизия, интернет, паркомясто.
  детайли
 • 50 лв.
  Квартира за нощувки - топ център в гр.Свищов
  Давам самостоятелна стая със собствен санитарен възел(боксонера) с отделен вход в идеалния център на града (до Военния клуб) за задочници или гости на града. Има кабелна телевизия, интернет и локално парно, напълно обзаведена кухня, пералня, с 3 - ри легла.
  детайли
 • 250 лв.
  Двустаен апартамент зад хотел Дунав
  Обзаведен, двустаен апартамент до центъра на града, подходящ за студенти или семейство. Апартаментът е саниран и разполага с всички необходими електроуреди. За повече информация: 0886224686
  детайли