Резултати

Общо намерени: 5
 • 1372 лв.
  Двустаен апартамент под наем в к-с ”Зорница“на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в к-с “Зорница“ на град Бургас, до Морската градина. Жилището е с площ 70 кв.м. и се намира на ет.6ж (от 21) в луксозна тухлена сграда с 3 асансьора. Разпределението: трапезария с кухня, спалня, тераса, баня с тоалетна. Жилището е обзаведено с нови мебели и електроуреди. Има включен Fiber internet и Netflix, пералня и сушилня в апартамента, миялна машина, просторна душ кабина с Waterfall Rain shower head, 50 inch телевизор и климатик във всяка стая.Живущите в сградата срещу допълнително заплащане могат да се възползват от панорамен спа център, фитнес, 18 метров басейн с температура на водата 29 градуса, кино зала, както и да се насладят на разнообразна закуска или топъл обяд от Пекарни Зия. Безплатен Паркинг около сградата. Наем 700 Е. Депозит един наем. Код на оферта 20186962.
  детайли
 • 176 лв.
  Просторно студио за нощувки в к-с ”Зорница“ на гр. Бургас
  Предлагаме Ви чисто ново студио в к-с ”Зорница”. Апартаментът е с площ 60 кв.м., на ет.5ж (от 21) в нова тухлена луксозна сграда с асансьор. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, тераса, коридор и баня с тоалетна. Жилището се предлага обзаведено. Живущите в сградата срещу допълнително заплащане могат да се възползват от панорамен спа център, фитнес, кино зала, както и да се насладят на разнообразна закуска или топъл обяд от Пекарни Зия. Наем 180 лв. за вечер. Код на офертата 20184222. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 196 лв.
  Двустаен апартамент за нощувки в к-с ”Зорница“ на гр. Бургас
  Предлагаме Ви чисто нов двустаен апартамент в к-с ”Зорница”. Апартаментът е с площ 70 кв.м., на ет.5ж (от 21) в нова тухлена луксозна сграда с асансьор. Разпределение: трапезария с кухня, спалня, тераса, коридор и баня с тоалетна. Жилището се предлага обзаведено. Живущите в сградата срещу допълнително заплащане могат да се възползват от панорамен спа център, фитнес, кино зала, както и да се насладят на разнообразна закуска или топъл обяд от Пекарни Зия. Наем 200 лв. за вечер. Код на офертата 20184223.
  детайли
 • 980 лв.
  Двустаен апартамент под наем в к-с ”Зорница“на гр. Бургас
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в к-с “Зорница“ на град Бургас, до ОРБ. Жилището е с площ 60 кв.м. и се намира на ет.6ж (от 8) в луксозна тухлена сграда с асанс. Разпределението: трапезария с кухня, спалня, тераса, баня с тоалетна. Жилището е обзаведено с нови мебели и електроуреди. Комплексът е с нов фитнес център с електронен достъп, 24 часова охрана, видеонаблюдение, детска площадка, красиви зелени площи, открит басейн със свободен достъп за живущите през летните месеци в годината и осигурен шезлонг с чадър и др. Отоплението и охлаждането в имота е посредством инверторни климатици. Паркирането около комплекса е свободно. На пешеходно разтояние от 5-6 мин е морската градина на Бургас, супермаркети, салони за красота и др. Наем 500 Е. Депозит един наем. Код на оферта 20186962. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 490 лв.
  Двустаен апартамент под наем в к-с ”Зорница“
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем в к-с “Зорница“ на град Бургас, до ОРБ. Жилището е с площ 60 кв.м. и се намира на ет.5(от 6) в панелна сграда с асанс. Разпределението: хол, кухня, спалня, тераса и баня с тоалетна. Жилището е обзаведено. Наем 500 лв. Депозит един наем. Код на оферта 20188757.
  детайли