Резултати

Общо намерени: 21
 • 550 лв.
  тристаен апартамент
  Обзаведен тристаен апартамент в отлично съктояние, състоящ се от две спални, едната преходна с хол, кухня с печка, хладилник и автоматична пералня, две тераси, баня и тоалетна заедно след ремонт. Жилището е с централен тец и топла вода, ПВЦ дограма, ламиниран паркет, с изолация на външните стени.Отдава се дългосрочно.Оферта 2949
  детайли
 • 850 лв.
  тристаен апартамент
  Обзаведен апартамен 164 кв.м. в нова сграда, с три спални, дневна и кухненска част, с бяла и черна техника, баня и тоалетна отделно, четири тераси, топлофициран. Жилището се дава дългосрочно. Оферта 2935
  детайли
 • 1100 лв.
  Отдава под наем Магазин в Мара Денчева, 214 кв.м.
  Помещение/магазин с площ от 214 кв.м. в кв.Мара Денчева, разработено като хлебопекарна и сладкарница.Търговска част от 30 кв.м. и много складови помещения, с възможност за преустройство. Цената е без ДДС! Оферта 2936
  детайли
 • 400 лв.
  3-стаен Апартамент под наем в Плевен 9-ти Квартал 86кв
  Собственик предлага 3-стаен напълно обзаведен апартамент в 9-ти квартал. Състоящ се от Кухня, Хол, Спалня, Баня,Коридор и 2 Просторни Тераси. Разполага с всичко необходимо за едно домакинство - пълно ел. оборудване ( като хладилникът, микровълновата и абсорбаторът са чисто нови). Апартамента е 86кв. южно изложение след освежаващ ремонт, много е уютен, светъл и просторен. Място е комуникативно на 5 мин. от супермаркет „Life” на 10 мин. от центъра на града, а Панорамата и Скобелевият Парк са в непосредствена близост. В района има болница, детски градини, училища и множество малки магазини и кафенета.
  детайли
 • 960 лв.
  Склад в Индустриална зона - изхода за София
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли
 • 403 лв.
  Пром. помещение (склад) в Индустриална зона !
  Помещениe с площ от 144 кв.м. в Индустриална зона, високи врати и с работна височина 8,00 м., под с бетон,офис, санитарен възел, с рампа. Подходящо са за търговска и производствена дейност. С паркоместа и санитарен възел. Цените са без ДДС! Оферта 2372.
  детайли
 • 269 лв.
  Пром. помещение(склад) в Индустриална зона !
  Оферта 2373. Отдава под наем помещениe от 96,00 кв.м. в Индустриална зона. Помещението е с високи врати и със собствен офис, работна височина 8 м., под - бетон, с рампа. Подходящо са за търговска и производствена дейност. С паркоместа и санитарен възел. Охраняема база с постоянен достъп и удобна локация за складова или търговска дейност.
  детайли
 • 400 лв.
  Отдава под наем Магазин в Дружба 4, 100 кв.м.
  Помещение подходящо за производство на тестени изделия (работещо в момента) или друго, състои се от производствена зала, баня тоалетна и съблекални, всички видове комуникации и разрешителни. Възможност за преустройство и смяна на предназначение. В момента имота е напълно оборудвано за фурна !!! Оферта 2884!
  детайли
 • 1740 лв.
  Отдава под наем Склад в Индустриална зона, 580 кв.м.
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили от рампа, възможност за ползване на паркинг места. Имота е с физическа охрана 24 часа и видеонаблюдение за цялата база. Възможно е да се наеме и по малка площ от оферираната, възможност за преграждане, разширяване, осигуряване на офис, СОТ и други удобства. Отлична локация в централната част на инд.зона ЗАПАД. Цената е без ДДС. Оферта 2878.
  детайли
 • 300 лв.
  Давам под наем без агенцеия
  Обзаведен апартамент под наем - спалня , кухня,хол, две тераси , баня и тоалетна. Парно
  детайли
 • 320 лв.
  Двустаен обзаведен Сторгозия 1
  Жилището се намира близо до Поликлиниката на Сторгозия, обзаведено, в добро състояние, със сменена дограма. Отдава се дългосрочно.
  детайли
 • 600 лв.
  3-стаен Ново строителство.
  Апартамент с две спални и дневна, тераса, баня с тоалетна, находящ се в нова сграда в близост до Медицински университет, с площ от 89,00 кв.м. Жилището е с нови мебели, ел.уреди и всичко останало, напълно обзаведен, отопление на климатици. Оферта ЕА 2859 !
  детайли