Резултати

Общо намерени: 16
 • 1100 лв.
  Пром. помещение под наем, Плевен, Индустриална зона, 550
  Производствено помещение, възможност за ползване и като склад или друго предназначение, разгърната площ около 600 кв.м. с възможност за още толкова в съдество, помощни помещение, нов покрив и осветление, видеонаблюдение и СОТ, възможност за ползване на прилежащ парцел - паркинг, складиране, както и офиси. Имота се отдава под наем без производствени машини, по договаряне може да се извършат ремонтни дейности за сметка на наема, разделяне на по малки площи според възможностите на сградата. Отлична
  детайли
 • 360 лв.
  2-стаен под наем, Плевен, Идеален център, 65
  Двустаен апартамент, състоящ се от кухня с бокс, спалня, хол, баня с тоалетна и две тераси. Напълно обзаведен. Отопление с тец, климатик. В сградата няма асансьор.
  детайли
 • 130 лв.
  Стая в напълно обзаведен апартамент в гр. Плевен
  Давам под наем стая в напълно обзаведен самостоятелен апартамент в гр. Плевен за 1 или 2 момичета. Ще бъде съквартирантка с още 2 момичета, които в момента живеят там. Месечният наем е 130 лв, като консумативите (ток, вода, телевизия и интернет) се заплащат отделно, поделени между живеещите. Отоплението е чрез климатици. Имота се намира до Окръжна болница и Кауфланд и е в близост до Медицинския университет. За учащите там е много удобен. При позвъняване на посочения телефон, вие разговаряте директно със собственика.
  детайли
 • 450 лв.
  Пром. помещение под наем, Плевен, Индустриална зона, 225
  Една втора от Производствено помещение, възможност за ползване и като склад или друго предназначение, разгърната площ около 600 кв.м. с възможност за още толкова в съседство, помощни помещение, нов покрив и осветление, видеонаблюдение и СОТ, възможност за ползване на прилежащ парцел - паркинг, складиране, както и офиси. Имота се отдава под наем без производствени машини, по договаряне може да се извършат ремонтни дейности за сметка на наема, разделяне на по малки площи според възможностите на с
  детайли
 • 4000 лв.
  Пром. помещение под наем, Плевен, Индустриална зона - Изток, 1000
  Оферта 2374. Аптечен склад с РЗП 1000 м2, имота е на три нива, задно с офис, санитарни помещения, като всеки етаж от сградата има отделен вход. Имота е въведен в експлоатация. Помещението е подходящо за фармацевтична компания, която да бъде в близост до пазара, партньори и потребностите на клиенти. Складиране на фармацевтични продукти, с обществен статут и под митнически контрол. Наемането на сградата ще Ви даде възможност да реагирате гъвкаво на промените. Паркомясто, самостоятелен вход за офиса. Централна ГАЗ, промишленна вода, трифазен ток, енергоспестяващо осветление. Изградена противопожарна инсталация. Топло изолация, отвън и отвътре на сградата с контролен температурен режим. В близост, магистрала, митница, бензиностанция, автосервиз, тролейбусна спирка, снекбар. Асфалтов път и прилежащ добре поддържан двор. Помещението отговаря на всички европейски стандарти. Цената от 2000 евро месечен наем е без ДДС. Имота е подхоящ и за други дейности, складова база, има възможност за съобразяване с изискванията на клиента. Отлична локация в източна индустриална зона с парцели и имоти в процес на обновява и реконструкция, отлично изградена инфраструктура до имота.
  детайли
 • 257 лв.
  Пром. помещение под наем, Плевен, Индустриална зона, 72
  Оферта 2361. Помещениe от 72,00 кв.м. в Индустриална зона. Помещението е с работна височина 8 м., на рампа. Подходящо са за търговска и производствена дейност. С паркоместа и санитарен възел.
  детайли
 • 342 лв.
  Пром. помещение под наем, Плевен, Индустриална зона, 96 кв.м.
  Оферта 2373. Отдава под наем помещениe от 96,00 кв.м. в Индустриална зона. Помещението е с високи врати и със собствен офис, работна височина 8 м., под - бетон, с рампа. Подходящо са за търговска и производствена дейност. С паркоместа и санитарен възел. Охраняема база с постоянен достъп и удобна локация за складова или търговска дейност.
  детайли
 • 15 лв.
  Нощувки в Плевен
  Нощувки в самостоятелен апартамент в центъра на Плевен
  детайли
 • 600 лв.
  Мезонет под наем в гр.Плевен
  Мезонета се намира в гр.Плевен Широк център ул.Яне Сандански 2 на четвърти етаж.В блока има асансьор. Жилището е след основен ремонт напълно обзаведено.Разполага с 2 спални,2 бани,2 тераси,кухня,2хола,2 стаи с единични легла.Подово отопление.В близост до центъра .Отдава се дългосрочно.
  детайли
 • 960 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 300
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли
 • 640 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 200
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили, рампа, с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли
 • 320 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 100
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили, рампа, с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли