Резултати

Общо намерени: 57
 • 600 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Широк център, 80 кв.м.
  Обзаведен тристаен апартамент, състоящ се от две спални и всекидневна. Жилището е подходящо за наемане от две студентки. Отоплението е с ТЕЦ. Район- Медицински университет и Военна болница. Оферта 4095.
  детайли
 • 600 лв.
  Отдава под наем 3-стаен в Широк център, 80 кв.м.
  Обзаведен тристаен апартамент, състоящ се от две спални и всекидневна. Жилището е подходящо за наемане от две студентки. Отоплението е с ТЕЦ. Район- Медицински университет и Военна болница. Оферта 4095.
  детайли
 • 650 лв.
  Отдава под наем 3-стаен в Широк център, 82 кв.м.
  Обзаведен тристаен апартамент с разпределение от две спални, векидневна с кухненски тракт, баня и тоалетна. Отоплението е с ТЕЦ, като през зимния период наемът се променя на 700лв., с включени разходи за отопление на апартамента. Жилището се намира на бул. "Христо Ботев" на 5минути от Медицински университет. Оферта 4094.
  детайли
 • 600 лв.
  Отдава под наем 3-стаен в Мара Денчева, 50 кв.м.
  Тристаен уютен апартамент, след основен ремонт. Жилището е с разпределение от всекидневна с кухненски тракт, две спални, баня с тоалетна. Имотът,ще бъде обзаведен с всички необходими вградени електрически уреди и мебели. Оферта 4090.
  детайли
 • 1100 лв.
  Отдава под наем Магазин в Широк център, 56 кв.м.
  Магазин на главна търгосвка улица от 46 кв.м. търговска площ, санитарен възел с предверие, склад от 4 кв.м. Имота е с голяма лицева витрина, частично обзавеждане, правен е основен ремонт, с действащ бизнес. Отлична локация за бизнес, подходящ за представителство, аптека, агроаптека, шоурум, банков, клон, медицински център и др. Оферта 3989
  детайли
 • 2000 лв.
  Офис в нова сграда с ТЕЦ, отлична локация !
  Офис помещения в идеален център, самостоятелен вход, отопление/охлаждане, тераса, витрина към човекопоток, санитарен възел. Имота се намира се в изключителния административен център на град Плевен, непосредствено до Община Плевен, Областна управа, Съд, БТК и поща, ОД на МВР, Поликлиника. Мястото е с непосредствен комуникативен достъп до пешеходната част на града, както и до голям обществен паркинг. Архитектурният проект на сградата е на арх.Здравко Здравков. Имота е представлява: Една втора от цял офисен етаж и се състои от офиси с площ 200,00 кв.м., в която влиза и озеленена тераса към вътрешната страна на двора. Офиса има доставена ел.мощност от 50 кw, отопление с ТЕЦ, изградена и действаща климатизация. Има възможност за ползване на паркоместа във вътрешния двор на сградата. ЕА 3183 !
  детайли
 • 340 лв.
  Отдава под наем 1-стаен в Широк център, 55 кв.м.
  Обзаведена стая за две момичета/ студентки във ВМИ/, с ползване на кухня и дневна, оборудвани с електрически уреди.Оферта 4082.
  детайли
 • 170 лв.
  Отдава под наем Стая в Широк център, 55 кв.м.
  Обзаведена стая от жилище с ползване на кухня и дневна, оборудвани с електрически уреди - хладилник,климатици, готварска печка, автоматична пералня. Стаята се отдава под наем само на момичета, студентки във ВМИ. Оферта 4081.
  детайли
 • 800 лв.
  Отдава под наем 3-стаен в Идеален център, 105 кв.м.
  Тристаен апартамент в централната част на града, близо до ясла, детска градина и магазини, с площ от 105 квадрата и разпределение от: три спални, кухня, баня с тоалетна и една тераса. Жилището е след ремонт, има налични всички необходими ел. уреди и мебели, отопление и охлаждане с климатици, ТЕЦ. Отдава се дългосрочно. Оферта ЕА 4080 Two-bedroom apartment in the central part of the city, near nurseries, kindergarten and shops, with an area of 105 square meters and distribution of: three bedrooms, kitchen, bathroom and terrace. The apartment is renovated, has all the necessary appliances and furniture, heating and cooling with air conditioners, central heating. It is rented for a long time. Offer EA 4080
  детайли
 • 450 лв.
  Тристаен обзаведен Окръжна болница
  Обзаведен апартамент, след освежителен ремонт, с ел. уреди - печка, хладилник, пералня. Имота е с тец. Оферта 3137.
  детайли
 • 3540 лв.
  Склад индустриална зона Запад!
  Складово помещение с площ 590 кв.м. (лявата - вътрешна част на заснетия имот), находящо се в гр. Плевен, изградено върху собствен терен, западна индустриална зона - отлична локация с лесен достъп до пътя за София или околовръстен път за Русе и бъдещата магистрала Хемус. Имота е с височина 8,00 метра - било, под - шлайфан бетон, възможност за монтиране на стилажи, захранване от 100 KW с възможност за увеличение и ползване на големи мощности (собствен трафопост), възможност за ползване терен и външен кран. Допълнително възможност за отдаване под наем при интерес на тази сграда, на офисни площи (или цяла сграда) в същия поземлен имот, прилежащ в базата терен. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти за складови имоти, пожароизвестяване, слаботокови инсталации, осветление - дневно и изкуствено, инсталация пожарогасене, канал и вода при нужда в помещението. Имота е разделен на две огледални части, като огледалната е отдадена под наем. Прилежащ терен - ограден, осветен и с лесна възможност за охрана. За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е с включено почистване и осветление на терена и е без ДДС !!! Виртуален оглед в имота - https://kuula.co/share/collection/7lgDL (премахнете паузата в линковете за правилно отваряне). Оферта - ЕА 3826.
  детайли
 • 2800 лв.
  Склад с магазин и офис !
  Самостоятелен склад с магазин с витрина, в строеж, лице на улици на вход на складова база и с възможност за наемане на допълнителни площи, в имота ще има самостоятелни санитарни помещения, офиси на второ ниво. Имота се намира в гр.Плевен, индустриална зона в градската част на града, отлична локация с лесен достъп за вход и изход - бул.Христо Ботев (понастоящем служи за транзитно и локално преминаване камиони с товари), имота ще бъде с лесен достъп и до изхода за изграждащата се магистрала Хемус. Имота е с работна (чиста) височина над .... метра, под - шлайфан бетон, с площ РЗП 400 кв. м. 2 х200 кв.м. Възможност да се модифицира по договаряне с клиента на база съществуващия проект. Конструкцията ще е нова, отговаряща на най - новите стандарти, противопожарно табло и известяване. Прилежащия терен се ползва свободно за автомобили и бусове. Възможност за наемане на допълнителни площи, отделно от това помещение (при наличие на свободни). За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е без ДДС !!! Виртуален оглед на имота - --- очаквайте --- (ако има паузи в линка ги премахнете). Оферта - ЕА 3878.
  детайли