Резултати

Общо намерени: 57
 • 480 лв.
  Двустаен апартамент под наем
  Давам под наем двустаен апартамент след ремонт в идеален център - ул. Неофит Рилски, до магазин Лайф, в близост до училище "Иван Вазов" и Медицински университет. Състои се от спалня, хол, кухня, баня с тоалетна, две тераси. Без преходи. Апартамента е напълно обзаведен и разполага с всичко необходимо за едно домакинство - нови климатици в спалнята и хола, пералня, готварска печка, хладилник, бойлер, телевизори. Отоплява се с ТЕЦ. Предлага се от частно лице, без допълнителни комисиони. За контакт - 0885228162 Ивайло.
  детайли
 • 850 лв.
  Отдава под наем 3-стаен в Широк център, 100 кв.м.
  Тристаен апартамент, ново строителство, с разпределение от две спални, дневна с кухненски тракт, баня с тоалетна, просторни тераси. Отоплението на жилището е с централен ТЕЦ. Район, хотел "Балкан"и Окръжна болница.Оферта 3955.
  детайли
 • 300 лв.
  Тристаен до Панталеймон !
  Тристаен обзаведен, след ремонт, подменена дограма, ел. уреди, Дружба 2 до Панталеймон. Предстои освобождаване на имота до края на Април, при първа възможност ще се добавят актуални снимки. ЕА 0069.
  детайли
 • 90 лв.
  Отдава под наем Офис в Широк център, 17 кв.м.
  Офис- кабинет, на ул.Катя Попова с площ от 17 кв.м., отопление на електричество с две отделни помещения, без санитарен възел! Оферта 3935
  детайли
 • 450 лв.
  Офис, заведение, скла гр.Плевен !
  Офис, заведение, склад или друго предназначение според изисквания на клинта, самостоятелен вход и отопление/охлаждане, бивше заведение ( в момента няма самостоятелен сан.възел), витрина към автопоток, ползване на общ санитарен възел. Имота се намира се в частта между градска част и индустриална зона на град Плевен, непосредствено до завод Мизия, Пазара. Локацията е подходяща за офиси или склад с бърз достъп до града и в същото време извън натоварените и тесни улици, подходящо за куриерски услуги с удобен достъп и паркинг за служители и клиенти. Има възможност за привеждане във вид и предназначение за ползване според клиент. За 360 градуса снимки и оглед - https://kuula.co/share/collection/7YJ8q?fs=1&vr=0&sd=1&thumbs=1&info=1&logo=0 (отстранете паузите в линка ако има такива) ЕА 3922 !
  детайли
 • 400 лв.
  Отдава под наем Магазин в Широк център, 68 кв.м.
  Магазинът е на две нива по 34кв.м, със собствен санитарен възел. Имотът е с лицева част на централна улица и се намира в район Медицински университет и Стоматология. Оферта 3671.
  детайли
 • 2800 лв.
  Склад с магазин и офис !
  Самостоятелен склад с магазин с витрина, в строеж, лице на улици на вход на складова база и с възможност за наемане на допълнителни площи, в имота ще има самостоятелни санитарни помещения, офиси на второ ниво. Имота се намира в гр.Плевен, индустриална зона в градската част на града, отлична локация с лесен достъп за вход и изход - бул.Христо Ботев (понастоящем служи за транзитно и локално преминаване камиони с товари), имота ще бъде с лесен достъп и до изхода за изграждащата се магистрала Хемус. Имота е с работна (чиста) височина над .... метра, под - шлайфан бетон, с площ РЗП 400 кв. м. 2 х200 кв.м. Възможност да се модифицира по договаряне с клиента на база съществуващия проект. Конструкцията ще е нова, отговаряща на най - новите стандарти, противопожарно табло и известяване. Прилежащия терен се ползва свободно за автомобили и бусове. Възможност за наемане на допълнителни площи, отделно от това помещение (при наличие на свободни). За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е без ДДС !!! Виртуален оглед на имота - --- очаквайте --- (ако има паузи в линка ги премахнете). Оферта - ЕА 3878.
  детайли
 • 500 лв.
  2-стаен у-ще
  Двустаен апартамент намиращ се на 2 мин. от Университетска болница и на 5 мин. от Медицински Университет, жилището се състои от спалня, хол и кухня, баня и тоалетна, апартаментът е след ремонт, напълно обзаведен и оборудван с печка + абсорбатор, хладилник, климатик и телевизор.Отоплението на жилището е на централен ТЕЦ, изключително топъл и уютен дом.Оферта № 3685
  детайли
 • 400 лв.
  Отдава под наем 2-стаен в Широк център, 60 кв.м.
  Апартамент под наем срещу Окръжна болница на 2-ри жилищен етаж с разпределение от хол, спалня, кухня, баня с тоалетна и тераса. Отопление на електричество, подходящ за студенти или семейство. Оферта 3861
  детайли
 • 600 лв.
  Тристаен обзаведен срещу Ортопедия !
  Жилището се състои от две спални, хол, кухня, три тераси, баня, отделно тоалетна. Намира в жилищен район, в близост до Ортопедия и недалеч от ВМИ, отопление с ток, има климатици и ел.уреди, жилището е ремонтирано и напълно обзаведено, има всички ел.уреди, посуда и други удобства, готов е за нанасяне. Отдава се под наем дългосрочно. Виртуален оглед в 360 градуса - след 12-ти Февруари. Оферта 3860. The apartment consists of two bedrooms, living room, kitchen, three terraces, bathroom, separate toilet. Located in a residential area, near Orthopedics and not far from the HMI, electric heating, has air conditioning and appliances, the apartment is renovated and fully furnished, has all appliances, utensils and other amenities, ready to move in. Long term rent. Virtual view in 360 degrees - after February 12. Offer 3860.
  детайли
 • 900 лв.
  Двуспален апартамент до ВМИ !
  Апартамент с две спални и дневна, две тераси, баня с тоалетна, находящ се в нова сградана минута от Медицински университет, с площ от 81,00 кв.м. Жилището е с нови мебели, ел.уреди и всичко останало, напълно обзаведен, включително чаршафи, завивки, посуда и др., отопление на климатици. Оферта ЕА 2823 ! Apartment with two bedrooms and a living room, two terraces, a bathroom with a toilet, located in a new building from the Medical University, with an area of 81.00 sq.m. The apartment has new furniture, appliances and everything else, fully furnished, including sheets, blankets, dishes, etc., heating with air conditioners. Offer EA 2823!
  детайли
 • 3540 лв.
  Склад индустриална зона Запад!
  Складово помещение с площ 590 кв.м. (лявата - вътрешна част на заснетия имот), находящо се в гр. Плевен, изградено върху собствен терен, западна индустриална зона - отлична локация с лесен достъп до пътя за София или околовръстен път за Русе и бъдещата магистрала Хемус. Имота е с височина 8,00 метра - било, под - шлайфан бетон, възможност за монтиране на стилажи, захранване от 100 KW с възможност за увеличение и ползване на големи мощности (собствен трафопост), възможност за ползване терен и външен кран. Допълнително възможност за отдаване под наем при интерес на тази сграда, на офисни площи (или цяла сграда) в същия поземлен имот, прилежащ в базата терен. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти за складови имоти, пожароизвестяване, слаботокови инсталации, осветление - дневно и изкуствено, инсталация пожарогасене, канал и вода при нужда в помещението. Имота е разделен на две огледални части, като огледалната е отдадена под наем. Прилежащ терен - ограден, осветен и с лесна възможност за охрана. За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е с включено почистване и осветление на терена и е без ДДС !!! Виртуален оглед в имота - https://kuula.co/share/collection/7lgDL (премахнете паузата в линковете за правилно отваряне). Оферта - ЕА 3826.
  детайли