Резултати

Общо намерени: 16
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Плевен, Идеален център, 65 кв.м.
  Жилището се състои от голяма дневна с кухненски бокс, спалня и отделни баня и тоалетна. Имота е в добро състояние, напълно обзаведен с ел.уреди.
  детайли
 • 250 лв.
  Давам Двустаен апартамент под наем в Плевен,Дружба4
  Давам Двустаен апартамент под наем в Плевен,Дружба4,блок412, обзаведен трети етаж,наем 250лева,капаро и предплата--0885544373
  детайли
 • 550 лв.
  3-стаен под наем, Плевен, Широк център, 90 кв.м.
  Тристаен апартамент в район пл."Македония", напълно обзаведен с мебели и електрически уреди. Жилището е с разпределение две спални, хол, кухня, тераса, баня и тоалетна отделно. Отоплението е с централен ТЕЦ.
  детайли
 • 960 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 300 кв.м.
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли
 • 640 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 200 кв.м.
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили, рампа, с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли
 • 320 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 100 кв.м.
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили, рампа, с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли
 • 230 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 72 кв.м.
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили, рампа, с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 300 кв. м, 200 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли
 • 500 лв.
  3-стаен под наем, Плевен, Идеален център, 75
  Апартамент на 400 метра от Медицински Университет, две спални, дневна, баня с тоалетна, напълно обзаведен, след ремонт, нови мебели, централно отопление. Възможност да се предостави на чуждестранни студенти дългосрочно. Apartment, 400 meters from the Medical University, two bedrooms, bathroom, fully furnished, renovated, new furniture, central heating. Ability to provide long-term foreign students.
  детайли
 • 1100 лв.
  Пром. помещение под наем, Плевен, Индустриална зона, 550 кв.м.
  Производствено помещение, възможност за ползване и като склад или друго предназначение, разгърната площ около 600 кв.м. с възможност за още толкова в съдество, помощни помещение, нов покрив и осветление, видеонаблюдение и СОТ, възможност за ползване на прилежащ парцел - паркинг, складиране, както и офиси. Имота се отдава под наем без производствени машини, по договаряне може да се извършат ремонтни дейности за сметка на наема, разделяне на по малки площи според възможностите на сградата. Отлична
  детайли
 • 800 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 400
  Производствено помещение, възможност за ползване и като склад или друго предназначение, разгърната площ около 400 кв.м. на два етажа, с възможност за ползване отделно, помощни помещение, складове, офис, архив, възможност за ползване на прилежащ парцел - паркинг, складиране. По договаряне може да се извършат ремонтни дейности за сметка на наема, разделяне на по малки площи според възможностите на сградата. Отлична локация и лесен достъп, в съседство са охраняеми обекти. Възможност за предоставян
  детайли
 • 450 лв.
  Пром. помещение под наем, Плевен, Индустриална зона, 225
  Една втора от Производствено помещение, възможност за ползване и като склад или друго предназначение, разгърната площ около 600 кв.м. с възможност за още толкова в съседство, помощни помещение, нов покрив и осветление, видеонаблюдение и СОТ, възможност за ползване на прилежащ парцел - паркинг, складиране, както и офиси. Имота се отдава под наем без производствени машини, по договаряне може да се извършат ремонтни дейности за сметка на наема, разделяне на по малки площи според възможностите на с
  детайли
 • 130 лв.
  Офис под наем, Плевен, Идеален център, 15
  Офис в идеалния център на град Плевен, административна сграда, в близост до институции, банки и др. Възможност за обединяване със съседен офис и ремонт за сметка на наема!
  детайли