Нашите полезни съвети за максимален успех на Вашата обява:

 

> Достигнете до нови клиенти:

Знаете ли, че нашият портал Свободни-Квартири.ком е посещаван от хиляди хора всеки ден?

- Сайтът ни излиза на първи места при търсене в Google по ключови думи свързани с квартири, нощувки, къщи и апартаменти под наем, намиращи се в основните градове на България. Уверете се сами колко може да бъде полезен за Вас, като и Вие публикувате своя обява!

 

> Хубави снимки и описание:

Важно ли е обявата Ви да изглежда добре?

- ДА! Старателно оформените обяви винаги правят по-добро впечатление! Избирайте атрактивна заглавна снимка, подбирайте привлекателно заглавие и формулирайте ясно и ключово описание. Спазвайте последователност и ползвайте характерни ключови думи, които да насочат потребителите към Вашата обява при използване на нашата търсачка. Посочете категорията, която най-точно отговаря на това, което предлагате.

 

> Ключови думи:

Бихте ли харесали даден имот повече, ако за него са посочени даденостите, които Ви интересуват?

- Поставете се на мястото на своите клиенти. Ако използвате правилните думи, за да посочите предимствата на своя имот, е по-вероятно той да се отдаде под наем по-бързо. Изберете ВАЖНИТЕ особености, които бихте харесали във Вашия имот и ги използвайте в заглавието на обявата, или в нейното описание. Например:

  • Саниран имот / С термо изолация
  • След ремонт / Ново строителство
  • Подове с ламиниран / естествен паркет
  • Топъл и с много естествена светлина
  • На тиха улица / В централна част на града
  • Нови уреди / мебели / кухня
  • Наличие на вътрешен двор
  • Наличие на парко място
  • Близост до обществени места или транспорт

 

> Добър рейтинг:

Искате ли да подсилите доверието към Вас?

- Нека Вашите клиенти бъдат гарант за качеството на предлаганите от Вас услуги. Това е най-добрата реклама! Мотивирайте своите клиенти да поставят рейтинг към обявите от Вашия профил в Свободни Квартири.

 

> Повече популярност:

Как лесно да добавите допълнителни посещения и активност към своята обява?

- Споделяйте обявата си в социални мрежи като Facebook, използвайки специалните бутони към всяка обява. Ако това е Ваш бизнес, може да добавите и линк към нея в информацията на своя профил. Нека и приятелите на Вашите приятели Ви открият!> Добра позиция:

Колко страници с резултати преглеждате обикновено, когато търсите обява?

- Повечето потребители разглеждат резултатите от първата страница в дадена категория или от своето търсене. Акцентирайте върху своите обяви и бъдете по-успешни, като излизате на първите места!

 

> Акцентиране:

Разбрахте ли, че обявите върху които акцентирате, се обозначават с етикет "ВИП", показват се по-напред и получават много повече преглеждания и обаждания от останалите обяви?

- Изпробвайте ефективността на нашите ВИП услуги за обяви и така ще спечелите много повече клиенти!

 

> На по-предна позиция за стотинки на ден:

Искате ли да печелите повече и да спестявате?

- Специално за тези от Вас, които знаят как да организират оптимално своите инвестиции, сме подготвили нашите промоционални пакети за ВИП услуги и реклама!