Нашите полезни съвети за максимален успех на Вашата обява:

 

Достигнете до нови клиенти:

Знаете ли, че нашият портал Свободни-Квартири.ком е посещаван от хиляди хора всеки ден?

- Сайтът ни излиза на първи места при търсене в Google по ключови думи свързани с квартири, нощувки, къщи и апартаменти под наем, намиращи се в основните градове на България. Уверете се сами колко може да бъде полезен за Вас, като и Вие публикувате своя обява!

 

Хубави снимки и описание:

Важно ли е обявата Ви да изглежда добре?

- ДА! Старателно оформените обяви винаги правят по-добро впечатление! Избирайте атрактивна заглавна снимка, подбирайте привлекателно заглавие и формулирайте ясно и ключово описание. Спазвайте последователност и ползвайте характерни ключови думи, които да насочат потребителите към Вашата обява при използване на нашата търсачка. Посочете категорията, която най-точно отговаря на това, което предлагате.

 

Ключови думи:

Бихте ли харесали даден имот повече, ако за него са посочени даденостите, които Ви интересуват?

- Поставете се на мястото на своите клиенти. Ако използвате правилните думи, за да посочите предимствата на своя имот, е по-вероятно той да се отдаде под наем по-бързо. Изберете ВАЖНИТЕ особености, които бихте харесали във Вашия имот и ги използвайте в заглавието на обявата, или в нейното описание. Например:

  • Саниран имот / С термо изолация
  • След ремонт / Ново строителство
  • Подове с ламиниран / естествен паркет
  • Топъл и с много естествена светлина
  • На тиха улица / В централна част на града
  • Нови уреди / мебели / кухня
  • Наличие на вътрешен двор
  • Наличие на парко място
  • Близост до обществени места или транспорт

Допълнителните характеристики са важен елемент от потребителските търсения. Те могат да определят дали обявите Ви ще излязат или не, като резултат при търсене.

 

Добър рейтинг:

Искате ли да подсилите доверието към Вас?

- Нека Вашите клиенти бъдат гарант за качеството на предлаганите от Вас услуги. Това е най-добрата реклама! Мотивирайте своите клиенти да поставят рейтинг към обявите от Вашия профил в Свободни Квартири.

 

Повече популярност:

Как лесно да добавите допълнителни посещения и активност към своята обява?

- Споделяйте обявата си в социални мрежи като Facebook, използвайки специалните бутони към всяка обява. Ако това е Ваш бизнес, може да добавите и линк към нея в информацията на своя профил. Нека и приятелите на Вашите приятели Ви открият!Добра позиция:

Колко страници с резултати преглеждате обикновено, когато търсите обява?

- Повечето потребители разглеждат резултатите от първата страница в дадена категория или от своето търсене. Акцентирайте върху своите обяви и бъдете по-успешни, като излизате на първите места!

 

Акцентиране:

Разбрахте ли, че обявите върху които акцентирате, се обозначават с етикет "ВИП", показват се по-напред и получават много повече преглеждания и обаждания от останалите обяви?

- Изпробвайте ефективността на нашите ВИП услуги за обяви и така ще спечелите много повече клиенти!

 

На по-предна позиция за стотинки на ден:

Искате ли да печелите повече и да спестявате?

- Специално за тези от Вас, които знаят как да организират оптимално своите инвестиции, сме подготвили нашите промоционални пакети за ВИП услуги и реклама!