Резултати

Общо намерени: 56
 • 800 лв.
  Склад в гр. Пловдив Коматево
  Оферта 35155 Предлагаме ви склад в коматево! Горната част на първи етаж е около 500 кв.м и се дава за 800 лева, долните две складови помещения вече са наети! Има голямо място за паркиране! При сериозен интерес - Костадинов Имоти!
  детайли
 • 1440 лв.
  Отдава под наем Пром. помещение в Промишлена зона - Изток, 480 кв.м.
  Агенция "Мирела -5" отдава под наем склад с площ 500 кв.м. в Промишлена Зона Изток на град Русе.Помещението е санирано, има ток, има вода,подходящо е за складова или производствена дейност.Размерите са 40 метра по 12 метра, височина 5 метра, вратата е 4 метра по 5 метра.Помещението е в много добро състояние, подът е бетон, има санитарен възел. Възможно е да се обособи офис,цената е без ДДС. За повече информация, моля обадете се в офиса на агенцията.Референтен номер 23350
  детайли
 • 9200 лв.
  Производствено помещение/Склад !
  Производствена фабрика, строена и отговаряща на съвременни европейски изисквания. Разположена в центъра на индустриална зона в гр.Плевен (източната част). Имота е застроен с право на строеж върху урегулиран поземлен имот с площ от 8000 кв.м. (който може да се разшири зо 30000 кв.м. при нужда), основната сграда е на два етажа, състояща се от производствени и складови площи, офиси, шоурум, лаборатории, битови помещения и други, товарен асансьор, парна инсталация с общо РЗП около 1860 кв.м. ИМота разполага и обособени и самостоятелни складови помещение с достъп от рампа и кота нула, общата площ в РЗП е около 2300 кв.м.. Фабриката разполага с централно отопление, пара, нова канализация, асфалтирана площадка, нов трафопост, централна вода, контрол на достъпа, противопожарна система, с възможност за наемане на прилежащ терен около 20000 кв.м.. Структурно окабеляване и телефон, интернет достъп и др. Посочената цена е без ДДС, възможност за договаряне на цени и условия. ЕА 3803 ! За виртуален оглед и 360 снимка на локация - https://kuula.co/share/collection/7PCLR?fs=1&vr=0&sd=1&thumbs=1&info=1&logo=1 и https://kuula.co/share/7xyCG?fs=1&vr=0&sd=1&thumbs=1&info=1&logo=0
  детайли
 • 1956 лв.
  Отдавам под наем складово помещение в кв. Модерно предградие.
  Отдавам под наем самостоятелно, едноетажно помещение в кв. Модерно предградие. Имотът е с площ от 589кв.м. и е в непосредствена близост до спирки на градски транспорт. Състои се от входно предверие, три просторни помещения тип open space и остъклено офис помещение. Височина на помещенията със скосявания - 2,5м.до 3.00м. Отоплението е на ток. В обекта има трифазен ток. Към имотът има паркоместа. Сградата е подходяща за производствено предприятие, складова база, авто сервиз и др. Цената на имота е без включено ДДС.
  детайли
 • 320 лв.
  Помещение 120 м2 в с. Яна, подходящо за производство, склад
  Помещение 120 м2 в с. Яна, подходящо за производствени, складови, административни, търговски и обслужващи сгради и съоръжения, в близост до ж.п. гара и с бърз достъп до магистрала Тракия. Помещението е еднопространствено с височина - 3.50 м, в което има заградена малка стая за офис. Вратата е 2 м широка и 2,5 висока. Теренът е ограден, с достъп през асфалтов път и има възможност за влизане на товарни автомобили за товаро-разтоварна дейност. Дворът е с шлака и чакъл. Сградата е стара, но състоянието й позволява да бъде ползвана за различни дейности, неизискващи съвременна визия или след извършване на ремонт. Параметри на имота, в който се намира помещението:равен терен с правоъгълна форма, ограден от метална ограда с височина 2 м, с два портала с ширина 5 м и 6 м за достъп на товарни автомобили;до асфалтов път;трифазен ток с мощност 100 киловата и монофазен ток с 15 киловата;вода в имота;канализация;предстоящо включване към газопреносната мрежа;на 200 м от ж.п. гара;на 500 м от бул. Ботевградско шосе. Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се! Оферта No 215 Отопление: Електричество.
  детайли
 • 500 лв.
  Помещение 320 м2 в с. Яна, подходящо за производство, склад
  Помещение 320 м2 в с. Яна, подходящо за производствени, складови, административни, търговски и обслужващи сгради и съоръжения. Състои се от три големи преходни помещения с височина 3,80 м. Има врата с размери 3 м /4 м за достъп на мотокар, както и втора врата - 1,8 м / 2,10 м. Теренът е ограден, с достъп през асфалтов път и има възможност за влизане на товарни автомобили за товаро-разтоварна дейност. Дворът е с шлака и чакъл. Сградата е стара, но състоянието й позволява да бъде ползвана за различни дейности, неизискващи съвременна визия или след извършване на ремонт. Параметри на имота, в който се намира помещението:равен терен с правоъгълна форма, ограден от метална ограда с височина 2 м, с два портала с ширина 5 м и 6 м за достъп на товарни автомобили;до асфалтов път;трифазен ток с мощност 100 киловата и монофазен ток с 15 киловата;вода в имота;канализация;предстоящо включване към газопреносната мрежа;на 200 м от ж.п. гара;на 500 м от бул. Ботевградско шосе.Ние ценим Вашето време и искаме да Ви спестим излишни грижи. Гарантираме прецизност, точност и коректност! Доверете ни се! Оферта No 181 Отопление: Електричество.
  детайли
 • 3500 лв.
  Склад под наем в гр.Плевен !
  Самостоятелен склад в складова база и с възможност за наемане на допълнителни площи, като в имота има самостоятелни санитарни помещения, офис на второ ниво. Имота се намира в гр.Плевен, индустриална зона в градската част на града, отлична локация с лесен достъп за вход и изход - бул.Христо Ботев (понастоящем служи за транзитно и локално преминаване камиони с товари), имота ще бъде с лесен достъп и до изхода за изграждащата се магистрала Хемус. Имота е с работна (чиста) височина над 7 метра, под - шлайфан бетон, с площ 600 кв. м. + 100 кв.м. (в момента са преградени по желание на клиента. Възможност да се модифицира по договаряне с клиента на база съществуващия проект. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти, противопожарно табло и известяване. Прилежащия терен се ползва свободно за автомобили и бусове. Възможност за наемане на допълнителни площи, отделно от това помещение (при наличие на свободни). За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е без ДДС !!! Виртуален оглед на имота - https://kuula.co/share/collection/7lwnd?fs=1&vr=0&sd=1&thumbs=1&chromeless=0&logo=0 (ако има паузи в линка ги премахнете). Оферта - ЕА 3530.
  детайли
 • 403 лв.
  Пром. помещение (склад) в Индустриална зона !
  Помещениe с площ от 144 кв.м. в Индустриална зона, високи врати и с работна височина 8,00 м., под с бетон,офис, санитарен възел, с рампа. Подходящо са за търговска и производствена дейност. С паркоместа и санитарен възел. Цените са без ДДС! Оферта 2372.
  детайли
 • 7080 лв.
  Ново промишлено помещение индустриална зона гр.Плевен !
  Производствено-Складово помещение с площ 1180 кв.м., находящо се в гр. Плевен, изградено върху собствен терен, западна индустриална зона - отлична локация с лесен достъп до пътя за София или околовръстен път за Русе и бъдещата магистрала Хемус. Имота е с височина 8,00 метра - било, под - шлайфан бетон, възможност за монтиране на стилажи, захранване от 100 KW с възможност за увеличение и ползване на големи мощности (собствен трафопост), възможност за ползване терен и външен кран. Допълнително възможност за отдаване под наем при интерес на тази сграда, на офисни площи (или цяла сграда) в същия поземлен имот, отделна сграда сграда с площ от 300 кв. м. (в момента налични 150 кв. м. ) за сервиз или допълнителен склад, сграда за производство или склад с площ 931,00 кв. м. и целия прилежащ към тези имоти терен. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти за складови имоти, пожароизвестяване, слаботокови инсталации, осметление - дневно и изкуствено, инсталация пожарогасене, канал и вода при нужда в помещението. В момента имота е разделен на две огледални части с възможност за наемане заедно или отделно. Прилежащ терен - ограден, осветен и с лесна възможност за охрана. За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е с включено почистване и осветление на терена и е без ДДС !!! Виртуален оглед в имота - https://kuula.co/share/collection/7lgDL и видео - https://youtu.be/nplMF5LwmZ8 (премахнете паузата в линковете за правилно отваряне). Оферта - ЕА 3200.
  детайли
 • 2000 лв.
  Склад (производствено помещение) в Плевен !
  Склад (производствено помещение) с РЗП 235 кв.м., находящо се в гр. Плевен, западна индустриална зона - посока изхода за гр.София, база Лукойл, отлична локация с лесен достъп от пътя (с възможност от две страни), изградено от собственика върху собствен поземлен имот с площ от 2573 кв.м., който е включен в цената. Имота е с височина над 6 метра, под - бетон, възможност за монтиране на стилажи или техника, захранване от около 50 KW с възможност за увеличение. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти за имоти от този тип. Прилежащия терен ще бъде ограден и с лесна възможност за охрана. За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е без ДДС !!! Оферта - ЕА 3415. Warehouse (production premises) with an area of 235 sq.m., located in the town of Pleven, western industrial zone - direction exit for the city of Sofia, Lukoil base, excellent location with easy access from the road (with possibility of two sides), built by the owner on his own landed property of 2573 sq.m., which is included in the price.
  детайли
 • 6378 лв.
  Сграда на етап разрешение за строеж - build to suit !
  Имот с одобрен проект и разрешение за строеж на складови помещения и офиси (включително с възможност за хладилна част) с РЗП 1063,60 кв.м. и ЗП 846,80 кв.м. с височина между 7 и 4 метра. Има възможност за изменение на проекта и плана при необходимост от друг вид застрояване, като е възможно - жилищно строителство, обществено обслужване, търговия, търговски площи и гаражи, медицински център, мотел, хотел, шоурум и други. Достъп от асфалтов път с лице около 34 метра. Застрояване предвидено с ПУП е с плътност 70 %, кинт 0,9,озеленяване 20 % ! Имота се намира в района зад шоуримите на БМВ, Тойота, в близост е и сградата на Офис 1 и други търговски обекти. Собственика може да изгради имота в срок от 6 - 8 месеца, на принципа buil to suit, след сключване на договор за предварително наемане и изграждане на обекта според изисквания на клиента и съответната нормативна база, с възможност за Договаряне на наем, цена, срокове и други ! Посочената цена е без ДДС, имота може да се закупи, като в цена 110000 лв. без ДДС включва проекта и заравняването на имота са включени в нея ! Виртуален оглед - https://kuula.co/share/collection/7P4pp?fs=1&vr=0&sd=1&thumbs=1&chromeless=0&logo=0- линк за 360 градуса оглед. Оферта 3677 !
  детайли
 • 2000 лв.
  Склад под наем 500 кв.м.
  Складови помещения под наем в Индустриална зона- запад с квадратури от 500 кв.м. четири на брой. Помещенията са полумасивни с термопанели, ток и вода. Подходящи както за производство, така и за търговия. Цената е 4 лв. на кв.м. без ДДС! Оферта 2514
  детайли