Резултати

Общо намерени: 17
 • 3500 лв.
  Дава под наем Складова база
  Стронг Имоти предлага на Вашето внимание, складова база включваща хале с размери 42м/12м/6м с два входа, термо панелна конструкция, подовата настилка е шлайфан бетон.Открита складова и парко площ от 2000 кв.м с отличен достъп от главен булевард и удобство при маневриране и зареждане. Безпроблемен ТИР достъп. Имотът е подходящ за множество промишлени и производствени дейности. Обектът се отдава дългосрочно. Код на офертата: B-3145
  детайли
 • 257 лв.
  Пром. помещение под наем, Плевен, Индустриална зона, 72
  Оферта 2361. Помещениe от 72,00 кв.м. в Индустриална зона. Помещението е с работна височина 8 м., на рампа. Подходящо са за търговска и производствена дейност. С паркоместа и санитарен възел.
  детайли
 • 342 лв.
  Пром. помещение под наем, Плевен, Индустриална зона, 96 кв.м.
  Оферта 2373. Отдава под наем помещениe от 96,00 кв.м. в Индустриална зона. Помещението е с високи врати и със собствен офис, работна височина 8 м., под - бетон, с рампа. Подходящо са за търговска и производствена дейност. С паркоместа и санитарен възел. Охраняема база с постоянен достъп и удобна локация за складова или търговска дейност.
  детайли
 • 1120 лв.
  Склад под наем, Бургас, Славейков, 160
  Агенция ’’VIP МОРСКИ ИМОТИ’’ отдава под наем самотоятелна админстративна сграда в жк. „Славейков“, град Бургас.в непостредствена близост до II РПУ, спирка на бързата линия на градския транспорт и основна пътна артерия. Едно просторно помещения, баня и тоалетна с обща площ 160 кв.м., с два входа и две рампи. Помещението се отдава дългосрочно с един месечен наем от 7лв./кв.м. без ДДС. и депозит. Код на офертата:1846
  детайли
 • 2100 лв.
  Склад - Зита
  Агенция за недвижими имоти Rusedom отдава склад в района на завод Зита. Помещението е 700 кв.м. Основната част се намира на вторият етаж. Има работещ товарен асансьор и входна врата, позволяваща товаро-разтоварни дейности. Има възможност за изграждане на допълнителен външен подемник. Помещението е след основен ремонт – санирано, с нова дограма, нова електрическа инсталация, нови санитарни възли и помещения за персонала. Не е използвано! Подходящо е за складиране на стоки; за производствени нужди – лека промишленост, хранително-вкусова промишленост, шивашки цех; административни услуги – кол център, счетоводна кантора и защо не огромно офис пространство… В охраняемия двор, както и извън него, има паркоместа. Номер на обявата 3629 Месечна наемна цена – 2200 лева без ДДС
  детайли
 • 3900 лв.
  Открити складови площи в Частна Претоварна Станция гр.Симитли, България
  Подходящо за : - TIR паркинг - открит склад Открити асфалтирани площадки с площ 500кв.м и 1500кв.м с възможност за самостоятелен вход. - Охраняем – СОТ и жива охрана. Предложение : дългосрочен наем цялостно или частично
  детайли
 • 5300 лв.
  Хале в Частна Претоварна Станция гр.Симитли, България
  Подходящо е за: -всякакъв вид призводство -логистична база -складова база Намира се в гр.Симитли, на 3км от гр.Благоевград Площ 1080 кв.м(дължина 69м ширина 18м Височина на халето 5м и включва: -офис 13кв.м - 8 врати към рампата и откритите площи за директно товаро-разтоварна дейност на TIR , а от другата страна за товарене на жп вагони,с възможност за ползване на 2бр собствени жп коловози (с дължина 301м+ 237м) със стрелки,включващи маневрен коловоз- паралелни на държавното БДЖ по линията София-Солун Предложение: под наем дългосрочно цялостно или частично.
  детайли
 • 550 лв.
  Склад под наем, София, Младост 4, 93
  БЕЗПЛАТНИ ОГЛЕДИ! Оферта 90321!  Отдава се складово помещение под наем с височина 3,30м, товарен вход. Помещението е на кота 0 в жилищна кооперация и е разделено не четири помещения. В близост до околовръстен път и Бизнес Парк София.
  детайли
 • 1800 лв.
  Склад под наем в Промишлена зона - Запад
  ID:12522 "Ту Бългерия" - недвижими имоти имат удоволствието да Ви предложат склад със собствен паркинг под наем в Промишлена зона - Запад. Площта на сградата е 900 кв.м разпределена между три етажа. Първият и вторият етаж представляват просторни помещения, а третият - голямо помещение с четири по-малки, подходящи за офиси. Санитарен възел има и на трите етажа.
  детайли
 • 960 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 300
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли
 • 640 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 200
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили, рампа, с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли
 • 320 лв.
  Склад под наем, Плевен, Индустриална зона, 100
  Склад с удобен достъп за тежкотоварни автомобили, рампа, с възможност за ползване на паркоместа. В съседство могат да се наемат складове от 100 кв. м, 70 кв. м иотделни офисни помещения към тях от 10кв. м и 30 кв. м.
  детайли