Резултати

Общо намерени: 57
 • 700 лв.
  Складово помещение в кв. Чолаковци
  Недвижими имоти Нов дом отдава под наем склад в централната част на кв. Чолаковци. Удобен достъп до имота, в непосредствена близост до главен път. Площта на парцела е 600 кв.м., заедно с построената върху него едноетажна сграда с РЗП от 200 кв.м., разполагаща с помещение подходящо за офис, санитарен възел. Височината на склада е 2,50м. Разполага със собствено паркомясто. Възможност за поставяне на видеонаблюдение и СОТ. Помещението е подходящо за сервиз, склад, съхранение на промишлени стоки и друг вид търговска дейност. Офертната цена е без ДДС. Не пропускайте това наше предложение!
  детайли
 • 800 лв.
  СКЛАД ПОД НАЕМ
  Имоти Премиер предлага на Вашето внимание помещение с достъп от главен булевард. Състои се от шест клетки, като площа на една е клетка е 60кв.м. За повече информация се обадете на посочените телефони и цитирайте кода на обявата: 19481
  детайли
 • 4600 лв.
  Отдава под наем: Производствено помещение в Западна промишлена зона
  Агенция Живена отдава под наем производствено помещение в Западна промишлена зона. Сградата е нова, много добре изолирана с дебели термо панели, с фундамент и шлайфан бетон. Сградата е изключително енергийно ефективна. Размерите на помещението са 27 x 19 x 8 m. Към основното хале има предвидени и допълнителни административни и складови части. Обектът разполага и с 1200 кв.м асфалтиран паркинг с широк 6 метра подход за товарни автомобили. Помещението е построено с цел висококачествена поддръжка на товарни автомобили, но може да бъде преустроено за дългосрочно ползване. В помещението са налични: вентилация, климатици, LED осветление, алармена система и СОТ. Помещението разполага с четири ролетни врати с размери 4 х 4 m. Имотът се намира на изключително добра локация, директен достъп до бул. Владислав Варненчик, в непосредствена близост до Логистичен парк ЗПЗ. Оферта № 3151
  детайли
 • 2800 лв.
  Склад с магазин и офис !
  Самостоятелен склад с магазин с витрина, в строеж, лице на улици на вход на складова база и с възможност за наемане на допълнителни площи, в имота ще има самостоятелни санитарни помещения, офиси на второ ниво. Имота се намира в гр.Плевен, индустриална зона в градската част на града, отлична локация с лесен достъп за вход и изход - бул.Христо Ботев (понастоящем служи за транзитно и локално преминаване камиони с товари), имота ще бъде с лесен достъп и до изхода за изграждащата се магистрала Хемус. Имота е с работна (чиста) височина над .... метра, под - шлайфан бетон, с площ РЗП 400 кв. м. 2 х200 кв.м. Възможност да се модифицира по договаряне с клиента на база съществуващия проект. Конструкцията ще е нова, отговаряща на най - новите стандарти, противопожарно табло и известяване. Прилежащия терен се ползва свободно за автомобили и бусове. Възможност за наемане на допълнителни площи, отделно от това помещение (при наличие на свободни). За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е без ДДС !!! Виртуален оглед на имота - --- очаквайте --- (ако има паузи в линка ги премахнете). Оферта - ЕА 3878.
  детайли
 • 100 лв.
  Склад след ремонт
  Екипът на Примо+ недвижими имоти Ви предлага помещение под наем в района на Езикова гимназия, гр. Велико Търново. Помещението е подходящо единствено за склад. Разположено е на партерно ниво с лице кътм улицата. Възможност за паркиране. Предлага се необзаведено, разполага със санитарен възел. За огледи и повече информация: Мирослава Костадинова – 0882 591 520
  детайли
 • 3318 лв.
  Склад - сервизна база, инд. зона Запад, Плевен !
  Част от сервизна база която се изгражда в момента и с възможност за разширяване до РЗП 3600 кв. м. + офиси и помещения на второ ниво при нужда. Имота се намира в гр. Плевен, западна индустриална зона, отлична локация с лесен достъп до града, изходи за София и околовръстен път Русе-София, евентуално и за изграждащата се магистрала Хемус. Завършване на строителството се предвижда в срок от 6 - 9 месеца (до края на 2020). Имота е с работна (чиста) височина 5,65 метра, под - шлайфан бетон илидруга индустриална настилка, сервиз за бусове/склад/магазин с площ 474 кв. м. включително агрегатно и санитарни помещения, възможност да се модифицира по договаряне с клиента на база съществуващия проект. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти за имот клас А. Прилежащия терен ще бъде ограден, осветен и охраняем. Възможност за наемане на допълнителни площи, обособени функционално с предлагания имот (магазин, склад, кафене, приемна). За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е без ДДС !!! Оферта - ЕА 3411.
  детайли
 • 2492 лв.
  Склад - сервиз, инд.зона Запад Плевен !
  Част от сервизна база която се изгражда в момента и с възможност за разширяване до РЗП 3600 кв. м. + офиси и помещения на второ ниво при нужда. Имота се намира в гр. Плевен, западна индустриална зона, отлична локация с лесен достъп до града, изходи за София и околовръстен път Русе-София, евентуално и за изграждащата се магистрала Хемус. Завършване на строителството се предвижда в срок до края на 2020. Имота е с работна (чиста) височина 5,65 метра, под - шлайфан бетон илидруга индустриална настилка, сервиз за бусове/склад/магазин с площ 356 кв. м. включително агрегатно и санитарни помещения, възможност да се модифицира по договаряне с клиента на база съществуващия проект. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти за имот клас А. Прилежащия терен ще бъде ограден, осветен и охраняем. Възможност за наемане на допълнителни площи, обособени функционално с предлагания имот (магазин, склад, кафене, приемна). За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е без ДДС !!! Оферта - ЕА 3410.
  детайли
 • 4578 лв.
  Сервиз - склад - произв.помещение, инд. зона Запад !
  Част от сервизна база която се изгражда в момента и с възможност за разширяване до РЗП 3600 кв. м. + офиси и помещения на второ ниво при нужда. Имота се намира в гр. Плевен, западна индустриална зона, отлична локация с лесен достъп до града, изходи за София и околовръстен път Русе-София, евентуално и за изграждащата се магистрала Хемус. Завършване на строителството се предвижда в срок до есента/края на 2020. Имота е с работна (чиста) височина 5,65 метра, под - шлайфан бетон или друга индустриална настилка, сервиз за бусове/склад/магазин с площ 654 кв. м. включително агрегатно и санитарни помещения, възможност да се модифицира по договаряне с клиента на база съществуващия проект. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти за имот клас А. Прилежащия терен ще бъде ограден, осветен и охраняем. Възможност за наемане на допълнителни площи, свързани функционално с предлагания имот (магазин, склад, кафене, приемна). За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е без ДДС !!! Оферта - ЕА 3409.
  детайли
 • 3540 лв.
  Склад индустриална зона Запад!
  Складово помещение с площ 590 кв.м. (лявата - вътрешна част на заснетия имот), находящо се в гр. Плевен, изградено върху собствен терен, западна индустриална зона - отлична локация с лесен достъп до пътя за София или околовръстен път за Русе и бъдещата магистрала Хемус. Имота е с височина 8,00 метра - било, под - шлайфан бетон, възможност за монтиране на стилажи, захранване от 100 KW с възможност за увеличение и ползване на големи мощности (собствен трафопост), възможност за ползване терен и външен кран. Допълнително възможност за отдаване под наем при интерес на тази сграда, на офисни площи (или цяла сграда) в същия поземлен имот, прилежащ в базата терен. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти за складови имоти, пожароизвестяване, слаботокови инсталации, осветление - дневно и изкуствено, инсталация пожарогасене, канал и вода при нужда в помещението. Имота е разделен на две огледални части, като огледалната е отдадена под наем. Прилежащ терен - ограден, осветен и с лесна възможност за охрана. За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е с включено почистване и осветление на терена и е без ДДС !!! Виртуален оглед в имота - https://kuula.co/share/collection/7lgDL (премахнете паузата в линковете за правилно отваряне). Оферта - ЕА 3826.
  детайли
 • 4107 лв.
  Дава под наем Склад гр. София - с. Волуяк 3000m²
  Предлага, парцел в регуация находящ се в с.Волуяк, с хале 600кв.м., тифазен ток, вода, интернет и телевизия. Подходящ за тир паркинг, автоморга, автосалон, база, борса за дърва и товарни автомобили. Виж всички обяви на агенцията в realnewhome.bazar.bg или тук.
  детайли
 • 400 лв.
  Дава под наем Склад гр. София - Медицинска Академия (кв. Крива Река) 50m²
  Полусутеренно помещение, подходящо за склад Две преходни стаи със санитарен възел. Близо до Медицинска академия. След ремонт,в много добро състояние. Настилки- венецианска мозайка и теракота. Стени- бял латекс. Самостоятелен вход. Оферта за директни клиенти.
  детайли
 • 3540 лв.
  Склад под наем изнд. зона Запад !
  Складово помещение с площ 590 кв.м. (лявата - вътрешна част на заснетия имот), находящо се в гр. Плевен, изградено върху собствен терен, западна индустриална зона - отлична локация с лесен достъп до пътя за София или околовръстен път за Русе и бъдещата магистрала Хемус. Имота е с височина 8,00 метра - било, под - шлайфан бетон, възможност за монтиране на стилажи, захранване от 100 KW с възможност за увеличение и ползване на големи мощности (собствен трафопост), възможност за ползване терен и външен кран. Допълнително възможност за отдаване под наем при интерес на тази сграда, на офисни площи (или цяла сграда) в същия поземлен имот, прилежащ в базата терен. Конструкцията е нова, отговаряща на най - новите стандарти за складови имоти, пожароизвестяване, слаботокови инсталации, осветление - дневно и изкуствено, инсталация пожарогасене, канал и вода при нужда в помещението. Имота е разделен на две огледални части, като огледалната е отдадена под наем. Прилежащ терен - ограден, осветен и с лесна възможност за охрана. За повече информация и оферта на посочените координати. Посочената цена е с включено почистване и осветление на терена и е без ДДС !!! Виртуален оглед в имота - https://kuula.co/share/collection/7lgDL (премахнете паузата в линковете за правилно отваряне). Оферта - ЕА 3826.
  детайли