Резултати

Общо намерени: 5
 • 40 лв.
  Къща за гости
  Къща за гости в Обзор предлага стаи под наем за летния сезон, двор с летен кът с барбекю. Намира в тиха част на живописното селище Обзор. В близост е от централната част на града, 300 м., където има ресторанти, магазини, атракциони и места за развлечения, автогара. ПОсигурени са безплатен WiFi и безплатен частен паркинг за 3 коли. Всички стаи разполагат с телевизор, хладилник, климатик, самостоятелен санитарен възел, електрическа кана, WI-FI. На двора има летен кът с барбекю, печка, микровълнова, хладилник и мини кухня. Цена по договаряне според сезонната заетост.
  детайли
 • 57 лв.
  Тройна стая
  Къща за гости "Златна котва" - Обзор е разположена в централната част на китното градче Обзор, на 150 метра от морския бряг. На 100 метра от сградата се намират поща, банка и парк, в който е разположен храмът Св. Йоан Предтеча. Самостоятелна стая, която разполага със санитарен възел, тераса, климатик, хладилник, телевизор, кана за гореща вода и Wi-fi. Цената е 57 лв. на нощувка за трима души.
  детайли
 • 40 лв.
  Двойна стая
  Къща за гости "Златна котва" - Обзор е разположена в централната част на китното градче Обзор, на 150 метра от морския бряг. На 100 метра от сградата се намират поща, банка и парк, в който е разположен храмът Св. Йоан Предтеча.Самостоятелна стая разполага със санитарен възел, тераса, климатик, хладилник, телевизор, кана за гореща вода и Wi-fi. Цената е 40 лв. на нощувка за двама души.
  детайли
 • 6000 лв.
  Наем на оборудвано помещение за дюнер
  М Груп Недвижими имоти отдава под наем търговско помещение за производство и продажба на дюнери в гр. Обзор до морето. Мястото е разработено и оборудвано с всичко необходимо за сезона. При интерес, свържете се с нас на посочените телефони!ID 533596
  детайли
 • 10000 лв.
  Коктейл-Бар с голяма тераса под наем за летния сезон в град Обзор
  М Груп Недвижими имоти предлага атрактивен наем за летния сезон 2018 на коктейл-бар, на брега до морето, в град Обзор. За огледи и допълнително информация, моля свържете се с нас на посочените телефони!ID 533601
  детайли