Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 7
 • 280 лв.
  Магазин в центъра на град Бургас
  М ГРУП отдава под наем магазин в центъра на града, на ул. Цар Симеон I. Оборудван с климатик. Без санитарен възел. Помещението е подходящо за извършване на всякакви търговски дейности.За повече информация позвънете на посочените контакти и цитарайте следния код:ID: 20184143
  детайли
 • 100 лв.
  Офис (магазин) 15 м2 в супер центъра на Бургас до общината
  Предлагаме офис помещения и магазини под наем в супер центъра на Бургас, в района на общината. Помещенията са обзаведени. Общ санитарен възел.За повече информация, наличности и оглед позвънете на посочените контакти. ID 20131674
  детайли
 • 350 лв.
  Офис (магазин) 20 м2 в супер центъра на Бургас до общината
  Предлагаме офис помещения и магазини под наем в супер центъра на Бургас, в района на общината. Помещенията са обзаведени. Общ санитарен възел.За повече информация, наличности и оглед позвънете на посочените контакти. ID 20131677
  детайли
 • 350 лв.
  Офис в центъра до Съда
  Само от Ем Джи Естейт.Ключ в офиса.Самостоятелен офис на две нива във вътрешния двор на жилищна сграда.Светла и просторна част, разположена на партера с площ от 34 кв.м., санитарен възел и помещение 13 кв.м., разположено в полусутерен /с прозорци/.Под - теракот. Дограма - Витрина ПВЦ. Отопление - климатик.Изключително подходящ за адвокатска кантора, счетоводна къща, салон за красота и др. дейности.Обадете се сега и цитирайте този код: ЖМ-121396.
  детайли
 • 330 лв.
  Магазин под наем в СЦ на гр. Бургас
  Предлагаме Ви магазин в СЦ на гр. Бургас, на търговска улица, недалеч от главната улица Богориди, Централен плаж. Магазинът е с площ 20 кв.м., на партерния етаж. Разпределение: търговско помещение и тоалетна на етажа. Магазинът е ”до ключ”, с нов климатик. Помещението е подходящо за магазин, за офис и др. Наем 330 лв. Депозит един наем. Код на офертата 48292.
  детайли
 • 600 лв.
  Склад под наем к-с Славейков на гр. Бургас
  Прдлагаме Ви склад под наем к-с Славейков на гр. Бургас. Складът е с площ 150 кв.м., височина 6м., товарен вход, възможност за достъп на товарна техника в бивш завод Хемус, кв. Славейков, гр. Бургас - Северна промишлена зона.Обектът е с лесен достъп от главен път, в началото на града - отлична локация.Месечен наем - 4лв. без ДДС на кв.м. Депозит един наем. Оферта 45110.
  детайли
 • 700 лв.
  Апартамент с две спални - супер център
  ОМЕГА предлага привлекателен апартамент за наем с идеална локация до Съдебната палата, площад "Тройката" и ул."Александровска". Имотът предоставя уникална възможност за живеене в сърцето на града с лесен достъп до всички важни институции и удобства. Жилището е разположено на трети етаж и предлага всичко необходимо за удобство и комфорт. Апартаментът представлява функционално разпределение на пространствата, включващо кухня, хол, две спални, баня, тоалетна и коридор. Едно от най-големите предимства на този апартамент е неговата изключително комуникативна локация. В непосредствена близост се намират пешеходната централна улица, детска градина и училища, което го прави идеален за млади семейства с деца. Освен това, апартаментът е близо до общински административни сгради и автобусни спирки, предоставяйки лесен и бърз достъп до градския транспорт и други удобства в града.Имотът е идеалният избор за семейства, които ценят комфорта, удобствата и функционалността в жилището си.Апартаментът се отдава за дългосрочно настаняване.
  детайли