Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 15
 • 1000 лв.
  Отдава под наем Парцел в Метро, 1000 кв.м.
  Изи Ренталс предлага на Вашето внимание 5 парцела по 1000 кв.м в района на 5ти километър с лице на магистралата Бургас - София.  Имота е достъпен от Бургас, както по магистралата, така и по вътрешно двулентово локално платно.  Към всеки парцел има изградени законно ток, вода и канализация, както и отделен вътрешен път ще обслужва всеки от тях. Оферта Номер: 1498
  детайли
 • 4100 лв.
  Склад под наем
  Омега предлага складово помещение , находящо се в база на главен път. Сградата е с масивна конструкция, под-бетон, два входа, площ 820 кв.м. Има възможност за свободно паркиране. Може да се наеме оделен офис с площ от 20 кв.м до 100 кв.мПосочената цена е без ДДСМоже да се свържете с нас за повече информация!
  детайли
 • 350 лв.
  Офис (магазин) 20 м2 в супер центъра на Бургас до общината
  Предлагаме офис помещения и магазини под наем в супер центъра на Бургас, в района на общината. Помещенията са обзаведени. Общ санитарен възел.За повече информация, наличности и оглед позвънете на посочените контакти. ID 20131677
  детайли
 • 200 лв.
  Офис (магазин) 20 м2 в супер центъра на Бургас до общината
  Предлагаме офис помещения и магазини под наем в супер центъра на Бургас, в района на общината. Помещенията са обзаведени. Общ санитарен възел.За повече информация, наличности и оглед позвънете на посочените контакти. ID 20131676
  детайли
 • 100 лв.
  Офис (магазин) 15 м2 в супер центъра на Бургас до общината
  Предлагаме офис помещения и магазини под наем в супер центъра на Бургас, в района на общината. Помещенията са обзаведени. Общ санитарен възел.За повече информация, наличности и оглед позвънете на посочените контакти. ID 20131674
  детайли
 • 450 лв.
  Офис под наем в центъра на Бургас! Подходящо за застрахователен офис, кантора, счетоводен кабинет и др. Обзаведен!
  Отдава се помещение подходящо за офис в центъра на Бургас. Помещението е обазаведено, разполога с климатик, ролетни щори. С два входа е.В близост до училище, обществен парк, спирки на градски транспорт.ID 20125862 Отопление: Климатик, Електричество.
  детайли
 • 1500 лв.
  Склад под наем в Северна промишлена зона
  Само от Омега Недвижими Имоти!Предлагаме под наем склад с площ от 290 кв.м. в Северна промишлена зона в района на "Кроношпан". Намира се в нова складова база, с височина 2,70 м., Пода е шлайфан бетон. Подходящ за склад, цех, и др. Обявената цена е без ДДС.Свържете се с нас за повече информация.
  детайли
 • 800 лв.
  Склад под наем 300 кв.м.
  Отдаваме под наем склад с площ от 300 кв.м. в района на магазин "Шкода", кв. ''Победа". Помещението е с височина на таваните 8 м., достъп- кота нула. Изграден е от метална конструкция и термопанели. Трифазен ток. Паркоместа в двора. Обявената цена е без ДДС.Свържете се с нас за повече информация!
  детайли
 • 1500 лв.
  Голям луксозен офис в супер център, ул.
  OМЕГА Недвижими Имоти отдава под наем луксозен офис с площ от 155 кв.м. на ул. "Александровска". Състои се от просторна зала, кухня, сервизно помещение, тоалетна, две тераси. Намира се в представителна бизнес- сграда с асансьор, на топ място в центъра на града. Подходящ за адвокатска кантора, нотариална кантора, център за обучение, кол- център, преводаческа дейност, център за информационни технологии и др.Свържете се с нас за повече информация!
  детайли
 • 831 лв.
  Многостаен апартамент в к-с “Лазур“на гр. Бургас
  Предлагаме Ви многостаен апартамент в к-с "Славейков" на гр. Бургас, до ВиК. Апартаментът е с площ 100 кв.м., на ет.4 (от 8) нЖСК с асанс. Разпределение: трапезария с кухня, три спални, тераса, коридор, мокро помещение и баня и тоалетна отделно. Апартаментът е обзаведен. Има външна изолация. Наем 850 лв. Депозит един наем. Код на офертата 410757. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 300 лв.
  Двустаен апартамент в Меден рудник зона В
  Изи Ренталс предлага нов двустаен апартамент в Меден рудник зона В. Жилището се намира в нова сграда с асансьор, разположена на тихо и спокойно, но комуникативно място, на няколко минути пеш от магазини, заведения, автобусна спирка. Апартаментът се отдава необзаведен. Оферта 24511
  детайли
 • 489 лв.
  Кафе под наем в к-с “ Меден Рудник“, зона А
  Предлагаме Ви кафе-бар под наем в к-с ”Меден Рудник“, зона А. Заведението е с площ 60 кв.м. и е на партерния етаж. Разпределение: търговска зала, склад и баня с тоалетна. Заведението е с оборудване и с разрешителни. Помещението е подходящо и за магазин, офис и др. Наем 500 лв. Депозит два наема. Оферта 20015706.
  детайли