Резултати

Общо намерени: 7
 • 1350 лв.
  Дава под наем Ателие гр. Монтана - Широк център 270m²
  Агенция “СТРОНГ ИМОТИ“ предлага за отдаване под наем голямо помещение от 270 кв.м. в централната част на гр.Монтана. Представлява огромна зала (хале) в което има обособени като самостоятелни два броя офиса и два санитарни възела. Сградата е нова и е изградена от големи плоскости (тип-сандвич панели). Дограмата е пластмасова на всички прозорци и врати. Осветлението е луминисцентно, а отоплението с климатик. На разположение е и подемник (товарен асансьор), ако е необходим за пренасяне на по-тежки товари или машини. Помещението се охранява със СОТ и разполага със самостоятелен електромер и водомер. Поради големия си размер е подходящо за ползване като шивашки цех, зала за танци, фитнес център, друг вид производствена дейност или като склад за стоки или материали. Наемната цена на месец е 5лв. на кв.м. За наемането му е нужно и депозит в размер на един месечен наем. Повече информация можете да получите в офиса на агенцията в гр.Монтана на бул. “Ал.Стамболиски“ 58 или на телефон - 0884755534 Отопление: Климатик.
  детайли
 • 200 лв.
  Дава под наем Офиси гр. Монтана - Идеален Център 15m²
  Агенция “ СТРОНГ ИМОТИ “ отдава под наем офис от 15 кв.м. на трети етаж в бизнес сграда в идеален център на гр. Монтана. Офисът се намира в отлично състояние и от него се открива хубав изглед към централния парк в града. Пода на помещението е с ламиниран паркет,а стените са с шпакловка и латекс.Осветлението е луминисцентно, дограмата- пластмасова.Направена е външна изолация. Цялата сградата е с луксозни общи части ,контролиран достъп, СОТ и всекидневно почистване. За наемането на офиса се изисква депозит от един месечен наем авансово. Повече информация можете да получите в офиса на агенцията на бул.“Александър Стамболийски“ 58 или на тел. 0884755534.
  детайли
 • 300 лв.
  Дава под наем Офиси гр. Монтана - Идеален Център 36m²
  Агенция “ СТРОНГ ИМОТИ “ отдава под наем офис от 36 кв.м. на трети етаж в бизнес сграда в идеален център на гр. Монтана. Офисът се намира в отлично състояние и от него се открива хубав изглед към централния парк в града. Пода на помещението е с ламиниран паркет,а стените са с шпакловка и латекс.Осветлението е луминисцентно, дограмата- пластмасова.Направена е външна изолация. Цялата сградата е с луксозни общи части ,контролиран достъп, СОТ и всекидневно почистване. За наемането на офиса се изисква депозит от един месечен наем авансово. Повече информация можете да получите в офиса на агенцията на бул.“Александър Стамболийски“ 58 или на тел. 0884755534.
  детайли
 • 900 лв.
  Дава под наем Офиси гр. Монтана - Идеален Център 100m²
  Агенция “ СТРОНГ ИМОТИ “ предлага на Вашето внимание просторен офис от 100 кв.м. на трети етаж разделен на три самостоятелни стаи в бизнес сграда в идеален център на гр. Монтана. Офисът е много светъл и се намира в идеално състояние. Под с ламиниран паркет, стени- шпакловка с латекс, окачени тавани с луминисцентно осветление, пластмасова дограма, вътрешни щори на всички прозорци, външна изолация.Налични са шкаф за документи и офис столове. На разположение до офиса е и тоалетна и самостоятелни електромери на трите стаи в него. Сградата е с луксозни общи части ,контролиран достъп, СОТ и всекидневно почистване. За наемането на офиса се изисква депозит от един месечен наем авансово. Повече информация можете да получите в офиса на агенцията на бул.“Александър Стамболийски“ 58 или на тел. 0884755534. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 300 лв.
  Дава под наем 2-стаен гр. Монтана - Широк център 60m²
  Агенция “СТРОНГ ИМОТИ“ отдава под наем луксозен двустаен тухлен апартамент в гр. Монтана - широк център. Включва дневна с трапезария и кухненски бокс в едно, отделна спалня и детска стая,баня с тоалетна и тераса. Жилището е в отлично състояние и е напълно обзаведено. Много поддържан и чист апартамент с всички необходими електроуреди - печка с керамичен плот, хладилник с фризер,пералня, климатик, два бр.конвекторни радиатора в двете спални.Възможно е и отопление на твърдо гориво.Всички стаи са мебелирани с нови мебели от масивно дърво.Подовете са с естествен паркет и теракот, а стените с латекс.Алуминиева дограма на цялото жилище с щори на всички прозорци.Апартамента е вътрешен и е много топъл през зимата.На разположение е мазе и голям паркинг около блока. Налично е окабеляване за телевизия и интернет. Жилището се отдава под наем дългосрочно срещу - 300 лева месечно,плюс депозит в същия размер авансово. Повече информация може да получите в офиса на агенцията в гр. Монтана, бул.“ Ал. Стамболийски“ 58 или на телефон - 0884755534 Отопление: Електрически радиатори, Климатик.
  детайли
 • 250 лв.
  Дава под наем 3-стаен гр. Монтана - Идеален Център 100m²
  Агенция “СТРОНГ ИМОТИ“ отдава под наем тристаен апартамент от 100 кв.м. в идеален център на град Монтана. Жилището е много просторно и се състои от 4 самостоятелни стаи, които включват -кухня,хол,спалня,детска стая.Отделни - баня и тоалетна, мокро помещение (килер) и две тераси. Към апартамента се предлага за ползване голямо мазе от 15 кв.м. и масивен тухлен гараж под апартамента, който може да се наеме допълнително срещу 50 лв. месечно. Подовете на цялото жилище са с естествен дъбов паркет, а стените са с тапети и латекс.На разположение са и всички мебели, които се виждат на снимките. Има възможност за отопление и на твърдо гориво. Това просторно и удобно жилище се предлага дългосрочно и с договор само на сериозни клиенти ! Изисква се и един месечен наем депозит за наемането му.Повече информация можете да получите в офиса на агенцията на бул.“ Александър Стамболийски“ 58 или на телефон - 0884755534
  детайли
 • 330 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети гр. Монтана - Младост 2 - 30m²
  Агенция “Стронг Имоти “ предлага магазин за промишлени стоки за отдаване под наем. Обекта се намира в гр.Монтана, жк. “Младост“ II, в самостоятелна тухлена сграда на партерен етаж. Състои се от закрита част 30 кв.м. и открита част(тераса с покрив) пред него.Прозорците са с алуминиева дограма, стените с латекс,под-теракот.Охранява се със СОТ,има климатик и центално парно отоплението .Обекта е подходящ и може да се ползва както за магазин, така и за заведение поради постоянния поток от хора и автомобили в жилишния комлекс където се намира. Месечния наем е 330 лв. За повече информация може да се свържете с нас на телефоните на Агенцията или да посетите нашия офис в гр. Монтана , бул.“Ал.Стамболийски“ 58 . Отопление: Парно .
  детайли