Резултати

Общо намерени: 7
 • 450 лв.
  SR114 - Двустаен апартамент ПОД НАЕМ в гр. Самоков
  Ref. No. SR114 - Двустаен апартамент ПОД НАЕМ! Апартаментът се намира в гр. Самоков, кв, Самоково, в близост до Еконт "кв. Самоково".Отдава се под наем отделен етаж, който представлява - дневна с кухненски кът с фурна, котлони, хладилник и пералня, обособен кът за хранене с маса и ТВ, една спалня, баня и отделна тоалетна. Отоплeние и топла вода - посредством газова инсталация. НАЕМНАТА ЦЕНА е както следва:- за периода 1ви Април - 30ти Октомври - 540 лева/280 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 4 месеца с вкл. консумативи.- за периода 1ви Ноември – 31ви Март е 650 лева/340 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 4 месеца с вкл. консумативи. Посочената цена включва: наем на апартамента за един месец, консумативи ток, вода, ТВ, интернет, газ (за котлон, топла вода и отопление). Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и лиспа на задължения.Повече информация за тази и други оферти ще получите на тел. 0885 250497.Разположение и местни забележителностиГрад Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най-дългата българска река Искър минава през Самоков.Самоков е разположен на 60 км югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.Град Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България – Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинският манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня. Отопление: Газово централно отопление.
  детайли
 • 602 лв.
  SR111 - Тристаен апартамент ПОД НАЕМ в комплекс Гранд, гр. Самоков
  Ref. No. SR111 - Тристаен апартамент ПОД НАЕМ в комплекс Гранд, гр. Самоков! Сградата се намира в непосредствена близост до центъра на града и хипермаркети Била, Лидл и Т-Ммаркет и Спортна Зала Арена.Апартаментът се състои от две уютни спални помещения, всекидневна с мека мебел, ТВ шкаф и ТВ, обособен кухненски бокс, оборудван с фурна, котлони, абсорботор, хладилник, микровълнова и пералня; модерна баня с душ кабина и тоалетна. Апартаментът се отоплява посредством газова инсталация, а от терасите се откриват красиви гледки към Рила планина.Близостта на к.к. Боровец създава прекрасна възможност за планински преходи през летните месеци, както и за ски туризъм през зимата. Предлага се ски и сноуборд училище и оборудване за зимния сезон.НАЕМНАТА ЦЕНА е както следва:- 600 лева/308 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 6 месеца Посочената цена включва: наем на апартамента за един месец. Консумативите (ел. енергия, вода, газ, интернет и ТВ) се заплащат отделно. Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и лиспа на задължения.Повече информация за тази и други оферти ще получите на тел. 0886 087227, 0885 250497.Разположение и местни забележителностиГрад Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най – дългата българска река Искър минава през Самоков.Самоков е разположен на 60 км. югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България – Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинския манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня. Отопление: Газово централно отопление.
  детайли
 • 548 лв.
  SR112 - Двустаен апартамент ПОД НАЕМ в комплекс Гранд, гр. Самоков!
  Ref. No. SR112 - Двустаен апартамент ПОД НАЕМ в комплекс Гранд, гр. Самоков! Сградата се намира в непосредствена близост до центъра на града и хипермаркети Била, Лидл и Т-Ммаркет и Спортна Зала Арена.Апартаментът се състои от антре, спалня, просторна всекидневна с мека мебел, секция и ТВ, обособен кухненски бокс, оборудван с всичко необходимо за вашия комфортен престой, баня с душ. Апартаментът предлага красиви гледки към Рила планина.Отоплението и топла вода - посредством КЛИМАТИК/електрически конвекторни радиатори и електрически бойлер.Подходящ е за настаняване на 2ма човека.Близостта на к.к. Боровец създава прекрасна възможност за планински преходи през летните месеци, както и за ски туризъм през зимата. Предлага се ски и сноуборд училище и оборудване за зимния сезон.НАЕМНАТА ЦЕНА е както следва:- 550 лева/280 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 6 месеца през зимния сезон. Посочената цена включва: наем на апартамента за един месец и ТВ. Консумативите (ел. енергия и вода, интернет) се заплащат отделно. Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и липса на задължения.Повече информация за тази и други оферти ще получите на тел. 0886 087227, 0885 250497.Разположение и местни забележителностиГрад Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най – дългата българска река Искър минава през Самоков.Самоков е разположен на 60 км. югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.Град Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България – Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинския манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня. Отопление: Електрически радиатори, Климатик.
  детайли
 • 509 лв.
  SR113 - Двустаен апартамент ПОД НАЕМ с ТОП локация, гр. Самоков
  Ref. No. SR113 - Двустаен апартамент ПОД НАЕМ с ТОП локация, гр. Самоков! Апартаментът се намира в комплекс Гранд, в непосредствена близост до центъра на града и хипермаркети Била, Lidl и Т-Mаркет и Спортна Зала Арена.Състои се от коридор, спалня, просторна всекидневна с мека мебел, секция и ТВ, обособен кухненски кът с бар плот, оборудван с всичко необходимо за вашия комфортен престой – хладилник, печка, микровълнова фурна, пералня, баня и балкон. Апартаментът предлага красиви гледки към планината Рила.Отоплението и топла вода - електрически конвекторни радиатори и електрически бойлер.Близостта на к.к. Боровец създава прекрасна възможност за планински преходи през летните месеци, както и за ски туризъм през зимата. Предлага се ски и сноуборд училище и оборудване за зимния сезон.НАЕМНАТА ЦЕНА е както следва:- 500 лева/260 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 6 месеца Посочената цена включва: наем на апартамента за един месец. Консумативите (ел. енергия, вода, интернет, ТВ и др.) се заплащат отделно. Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и лиспа на задължения.Повече информация за тази и други оферти ще получите на тел. 0885 250497.Разположение и местни забележителностиГрад Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най – дългата българска река Искър минава през Самоков.Самоков е разположен на 60 км. югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.Град Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България – Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинския манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня. Отопление: Електрически радиатори, Климатик.
  детайли
 • 704 лв.
  SR110 - ЕТАЖ ОТ КЪЩА ПОД НАЕМ със самостаятелен вход и градина, гр. Самоков
  Ref. No. SR110 – ЕТАЖ ОТ КЪЩА ПОД НАЕМ със самостаятелен вход и градина, гр. Самоков! Апартаментът представлява етаж от къша със самостоятелен двор и вход. Намира в град Самоков, на главния път за к.к. Боровец и само на 100 м от спортна зала 'Арена-Самоков' и хипермаркет 'Т-Маркет'. Апартаментът разполага с входно антре, дневна, кухня, трапезария, спалня, детска стая, коридор, две бани и WC.Удобства в Апартамент Арена: паркинг • телевизор • кухня • кабелна тв • климатик • отопление • хладилник • баня/тоалетна • микровълнова • пералня • тераса • вана • радио • DVD • сешоар • кухненски боксБлизостта на к.к. Боровец създава прекрасна възможност за планински преходи през летните месеци, както и за ски туризъм през зимата. Предлага се ски и сноуборд училище и оборудване за зимния сезон.НАЕМНАТА ЦЕНА е както следва:- 700 лева/360 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 6 месеца Посочената цена включва: наем на апартамента за един месец. Консумативите (ел. енергия, вода интернет и ТВ) се заплащат отделно. Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и лиспа на задължения.Повече информация за тази и други оферти ще получите на тел. 0886 087227, 0885 250497.Разположение и местни забележителностиГрад Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най – дългата българска река Искър минава през Самоков.Самоков е разположен на 60 км. югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България – Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинския манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня. Отопление: Газово централно отопление.
  детайли
 • 420 лв.
  Под наем апартамент
  Давам под наем тристаен апартамент. Две спални, всекидневна, кухненски бокс, тоалетна, баня с тоалетна. Апартамента е до автогарата. При краткосрочно или сезонно наемане цената е по договаряне.
  детайли
 • 300 лв.
  Под наем ателие
  Давам под наем ателие. Апартамента е до автогарата.
  детайли