Резултати

Общо намерени: 5
 • 704 лв.
  SR111 - Тристаен апартамент ПОД НАЕМ в комплекс Гранд, гр. Самоков
  Ref. No. SR111 - Тристаен апартамент ПОД НАЕМ в комплекс Гранд, гр. Самоков! Сградата се намира в непосредствена близост до центъра на града и хипермаркети Била, Лидл и Т-Ммаркет и Спортна Зала Арена.Апартаментът се състои от две уютни спални помещения, всекидневна с мека мебел, ТВ шкаф и ТВ, обособен кухненски бокс, оборудван с фурна, котлони, абсорботор, хладилник, микровълнова и пералня; модерна баня с душ кабина и тоалетна. Апартаментът се отоплява посредством газова инсталация, а от терасите се откриват красиви гледки към Рила планина.Близостта на к.к. Боровец създава прекрасна възможност за планински преходи през летните месеци, както и за ски туризъм през зимата. Предлага се ски и сноуборд училище и оборудване за зимния сезон.НАЕМНАТА ЦЕНА е както следва:- 700 лева/360 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 12 месеца Посочената цена включва: наем на апартамента за един месец. Консумативите (ел. енергия, вода, газ, интернет и ТВ) се заплащат отделно. Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и лиспа на задължения.Повече информация за тази и други оферти ще получите на тел. 0886 087227, 0885 250497.Разположение и местни забележителностиГрад Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най – дългата българска река Искър минава през Самоков.Самоков е разположен на 60 км. югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България – Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинския манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня. Отопление: Газово централно отопление.
  детайли
 • 550 лв.
  SR115 - Тристаен апартамент ПОД НАЕМ!
  Ref. No. SR115 - Тристаен апартамент ПОД НАЕМ! Апартаментът се намира в гр. Самоков, кв, Самоково, в близост до Вилаз и Аптека EOS и детска градина "Самоково".Отдава се под наем апартамент старо строителство, със западно изложение. Апартаментът се състои от малка трапезария с тераса и кухненски бокс с фурна с котлони, хладилник и пералня, 2 спални, 1 баня и малък килер. Отоплeние и топла вода - посредством конвекторни радиатори и ел. бойлер. НАЕМНАТА ЦЕНА е както следва:- 550 лева/285 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 12 месецаПосочената цена включва: наем на апартамента за един месец. Консумативите (ел. енергия, вода, интеренет и др.) се заплащат отделно. Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и липса на задължения.Повече информация за тази и други оферти ще получите на тел. 0885 250497.Разположение и местни забележителностиГрад Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най-дългата българска река Искър минава през Самоков.Самоков е разположен на 60 км югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.Град Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България – Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинският манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня. Отопление: Електрически радиатори.
  детайли
 • 700 лв.
  SR117 - ТЪРГОВСКО помещение под НАЕМ в гр. Самоков!
  Ref. No. SR117 - ТЪРГОВСКО помещение под НАЕМ в гр. Самоков!Отдава се под наем магазин, намиращ се в новопостроена къща във ВИП квартала в гр. Самоков. Улицата пред обета е една от главните улици, свързващи кв. Самоково с главния път за курорта Боровец. В близост се намира СУ "Отец Паисий", както и магазини за хранителни стоки, сладкарница и футболно игрище. Има наблизо и офис на Еконт, само на 5 мин. пешеходно разстояние.Помещението e ТЪРГОВСКО по проектна документация. Разположен е на приземно ниво, с чиста площ 40 м2. Състои се от търговска зала, обособен склад и баня с тоалетна. Отоплeние и топла вода - посредством климатик и ел. бойлер.НАЕМНАТА ЦЕНА е както следва:- Цената е 700 лв/ 360 Евро на месец, при минимален период от 12 месеца. Посочената цена включва: наем на търговското помещение за един месец. Консумативите (ел. енергия, вода, интернет и др.) се заплащат отделно. Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и липса на задължения.Повече информация за тази и други оферти ще получите на тел. 0885 250497.Разположение и местни забележителностиГрад Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най-дългата българска река Искър минава през Самоков.Самоков е разположен на 60 км югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.Град Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България – Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинският манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 420 лв.
  Под наем апартамент
  Давам под наем тристаен апартамент. Две спални, всекидневна, кухненски бокс, тоалетна, баня с тоалетна. Апартамента е до автогарата. При краткосрочно или сезонно наемане цената е по договаряне.
  детайли
 • 300 лв.
  Под наем ателие
  Давам под наем ателие. Апартамента е до автогарата.
  детайли