Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 1253
 • 550 лв.
  Приветлив двустаен апартамент след ремонт до ”Пожарната” в ж.к. Възраждане
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно двустаен апартамент след ремонт до ”Пожарната” в ж.к. Възраждане. Разпределението на имота се разгръща както следва: входно антре, баня + тоалетна, спално помещение с две единични легла, просторен хол + кухненски бокс и закрита тераса. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат чисто нов инвенторен климатик, качествени електроуреди (чисто нова печка с фурна и котлони), цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Също така да не забравяме и перфектна локация на жилището, поради факта че се намира в един от най - желаните райони за живеене в град Бургас, поради тишината и спокойствие, които получавате насреща както и лесният и бърз достъп до супер центъра на града намиращ се на не повече от 7 минути пешеходно разстояние. В непосредствена близост се намират ”Краснодар”, ”Борисовата градинка” и ”Младежки дом”. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 1350 лв.
  Страхотен апартамент с 3 спални и 2 бани до ”Руската гимназия” и морската градина в ж.к. Лазур
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно многостаен апартамент с 3 спални 2 бани до ”Руската гимназия” и морската градина в ж.к. Лазур. Разпределението на имота се разгръща както следва: дълго входно антре, първа баня с душ кабина и тоалетна, втора баня с душ кабина и вана, просторен хол с отделен голям кухненски кът, три спални помещения и 2 тераси - открита и полу- закрита. Изложението на имота е ЮГ - ЗАПАД, а сградата и апартамента с изцяло САНИРАНИ външно и вътрешно, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 2 инвенторени климатика, 3 плазменИ телевизор, високо - качествени електроуреди, кафемашина, микровълнова, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Най - голямото предимство на жилището е именно неоговата локация поради факта че е във ”златната среда” между двете най - желани места във Бургас, а именно центърът и морската градина, които са на не повече от 5 минути пешеходно разстояние. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 610 лв.
  Двустаен апартамент след освежаване до лаборатория ”Лина” в ЗОНА Б | Меден Рудник
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно двустаен апартамент след освежаване до лаборатория ”Лина” в ЗОНА Б | Меден Рудник. Разпределението на имота се разгръща както следва: входно антре, широка баня + тоалетна, спално помещение, просторен хол + кухненски бокс и 2 закрити тераси. Изложението на имота е ИЗТОЧНО, което го прави изключително топло, допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци, като важно уточнение е че апартамента е изцяло САНИРАН вътрешно и външно. Апартаментът е оборудван изцяло с подменени мебели и ел. уреди! Също така да не забравяме и перфектна локация на жилището, поради факта че се намира в един от най - желаните райони за живеене в квартала като няма да бъдете засегнати от ТРАФИК поради факта, че се намира в непосредствена близост до околовръстния път и имате бърз и лесен достъп до жилището си, както и централните части на Бургас. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 620 лв.
  Омагьосващ едностаен апартамент с 3 тераси на метри от морската градина в супер центъра на града
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно омагьосващ едностаен апартамент на метри от морската градина в супер центъра на града. Разпределението на имота се разгръща както следва: входно антре, голяма баня с душ кабина и вана джакузи + тоалетна, хол / спалня, отделено кухненско пространство кухня и 3 открити тераси. Изложението на имота е ЮГ - СЕВЕР, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлага инвенторен климатик, плазмен телевизор, качествени електроуреди, кафе машина, прахосмукачка, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Най - голямото предимство на жилището е именно неоговата локация поради факта че е във ”златната среда” между двете най - желани места във Бургас, а именно центърът и морската градина като на не повече от 5 минути пешеходно разстояние се намират Флората, Пантеона и плажа на град Бургас. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 2300 лв.
  Дизайнерски четиристаен апартамент в супер център до Стоматологията
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно дизайнерски четиристаен апартамент в супер център до Стоматологията. Разпределението на имота се разгръща както следва: дълго входно антре, първа баня с душ кабина + тоалетна, две просторни спални помещения (едното разполага със собствена втора баня с душ кабина + тоалетна), просторен хол, голяма ”Г” образна кухня с трапезария и закрита тераса. Изложението на имота е ЮГ - СЕВЕР, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 4 чисто нови инвенторени климатика във всяко помещение, 3 смарт телевизора, високо - качествени вградени електроуреди, съдомиялна, микровълнова, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Голямо предимство на жилището е именно неоговата локация поради факта, че на не повече от 3 минути пешеходно разстояние се намират БСУ, Новата поща, паметник ”Альоша”, а на още 10 минути ще се озовете в прекрасната морска градина и морето на градът. Също така друго предимство на жилището е, че е с изцяло НОВ и РЕНОВИРАН лик като стените са наново пребоядисани, кухнята и ел. уредите са чисто нови и бъдещите наематели ще имат привилегията да използват всичко налично за пръв път. ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ Е ЧЕ, е закупена ЧИСТО НОВА холова гарнитура, която ще бъде поставена в близките дни! Също така по желание на клиентите може да бъде закупена и СУШИЛНЯ! Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 750 лв.
  Двустаен апартамент в Братя Миладинови
  Нова оферта! Прекрасен двустаен апартамент в к-с Братя Миладинови в нова кооперация на на 2-ри етаж! Обзаведено и оборудвано до най-малкия детайл! ID 579736
  детайли
 • 2300 лв.
  Четиристаен имот в ЦГЧ
  Ние от "Kayan Estate" имаме честа да ви представим под наем, Четиристаен имот в Центъра. Ноходящ се до БСУ, стоматологията, автобусни спирки, заведения и др. Етаж: 1-ви жилищен Квадратура: 160кв.м. Асансьор: не Отопление: Климатик Обзавеждане: Обзаведен и оборудван Разпределение: коридор, хол, отделна кухня и трапезария, две спални, две бани с тоалетна и тераса. При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон. Код на обява: К10215020
  детайли
 • 300 лв.
  Бюджетен НЕОБЗАВЕДЕН едностаен апартамент до ”Пожарната” в ж.к. Възраждане
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно бюджетен НЕОБЗАВЕДЕН апартамент до ”Пожарната” ж.к. Възраждане. Разпределението на имота се разгръща както следва: широко входно антре, баня + тоалетна, просторно общо помещение (хол / спалня) с отделен кухненски бокс и открита тераса. Изложението на имота е изцяло ЮЖНО, което го прави изключително топло, допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци, като важно уточнение е че апартамента е изцяло САНИРАН вътрешно и външно. Жилището има ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ да се превърне в едно прекрасно жилище след освежаване от ваша страна! Също така да не забравяме и перфектна локация на жилището, поради факта че се намира в един от най - желаните райони за живеене в град Бургас, поради тишината и спокойствие, които получавате насреща както и лесният и бърз достъп до супер центъра на града намиращ се на не повече от 7 минути пешеходно разстояние. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 480 лв.
  Просторен офис в бизнес сграда с френски прозорци и гледка към площад ”Кирил и Методий”
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно просторен офис в бизнес сграда с френски прозорци и гледка към площад ”Кирил и Методий” Прекрасно офис помещение след основен ремонт напълно оборудвано както следва: чисто нов енергоспестяващ климатик, чисто ново голямо работно бюро, по - малко бюро със стол и голяма етажерка. Най - голямото предимство на офиса е неговата локация поради факта, че се намира на пешеходно разстояние от ул. Александровска, ул. Богориди и морската градина на Бургас. Подходящ е за разновидности от дейности като бизнес / търговско помещение, учителски кабинет, работен кабинет за IT специалисти и т.н. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 1000 лв.
  Омагьосващ мезонет с 2 спални и 2 бани до ”БСУ” и центъра в ж.к. Братя Миладинови
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно омагьосващ мезонет с 2 спални и 2 бани до ”БСУ” и центъра в ж.к. Братя Миладинови. Разпределението на имота се разгръща както следва: НИВО 1: входно антре, голяма баня с душ кабина + тоалетна, просторен хол с голям ”П” образен кухненски бокс, спално помещение и открита тераса. НИВО 2: огромно спално помещение със собствена баня с вана и тоалетна. Изложението на имота е ИЗТОК- ЗАПАД, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлага 2 чисто нови инвенторени климатика, плазмен телевизор, високо - качествени електроуреди, кафемашина, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Най - голямото предимство на жилището е именно неоговата локация поради факта че е във ”златната среда” между двете най - желани места във Бургас, а именно центърът и морската градина като на не повече от 5 минути пешеходно разстояние се намират ”БСУ”, центъра и морската градина на град Бургас. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 1360 лв.
  Уникален етаж от къща в супер центъра до ул. Богориди и морската градина
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно уникален етаж от къща след реновация в супер центъра до ул. Богориди и морската градина. Разпределението на имота се разгръща както следва: дълго входно антре с широк коридор, спалня 1 (две легла - персон и половина, един персон, гардероб и бюро), просторен хол с ”П” образен кухненски бокс, спалня 2 ( голяма спалня, бюро и гардероб), мокро помещение, интересно помещение подходящо за офис / склад или трета спалня, баня с душ кабина + тоалетна, допълнителна отделна тоалетна и две тераси - открита и закрита. Изложението на имота е ЮГ - ЗАПАД, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци, като също така и цялото жилище е изцяло САНИРАНО - ВЪТРЕШНО И ВЪШНО. Апартаментът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 3 инвенторени климатика, голям СМАРТ телевизор, качествени електроуреди, кафемашина, микровълнова, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Също така да не забравяме и перфектна локация на жилището поради факта че се намира в един от най - желаните райони за живеене в град Бургас, поради тишината и спокойствие, които получавате насреща както и лесният и бърз достъп до централните части на градът. Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли
 • 2200 лв.
  Луксозен тристаен апартамент с паркомясто и панорама в комплекс ”Central Park” в ж.к. Славейков
  Драги наематели, Ние от агенция за недвижими имоти ”Magnetik Home’” имаме огромното удоволствие да ви зарадваме с тази неустоима оферта, а именно луксозен тристаен апартамент с паркомясто в комплекс ”Central Park” в ж.к. Славейков. Изложението на имота е ЮЖНО, което го прави изключително топло допринасящо за по - ниските консумативни разходи през зимните месеци. Разпределението на имота се разгръща както следва: дълго входно антре, мокро помещение, просторен хол + голям ”П” образен кухненски бокс, две голями спални помещения, баня със стъклена преграда + тоалетна, допълителна тоалетна и прекрасна закрита тераса. Апартаметът е оборудван изцяло до най - малкият детайл като в допълнение се предлагат 3 чисто нови инвенторени климатика, 3 плазмени СМАРТ телевизора, високо - качествени вградени електроуреди, съдомиялна, сушилня, кафемашина, микровълнова, прахосмукачка, ютия, цялостна кухненска посуда, спално бельо и т.н. Най - голямото предимство на жилището е, че бъдещите наематели ще имат възможността и да бъдат ПЪРВИТЕ ОБИТАТЕЛИ на този невероятен имот! От друга страна, голямо предимство на жилището е именно неоговата локация поради факта, че се намира в непосредствена близост до най - големият шопинг мол в града ”Mall Galleria” и най - големите вериги за хранителни стоки ”Kaufland”, ”Lidl”, ”Billa”, като на oще 5 минути пешеходно разстояние ще се озовете и в приказния ”Славейковски” парк пълен с множество зони за отдих, детски площадки, ресторанти и т.н. Друго страхотно предимство е именно иновативния и модерен затворен комплекс в който е разположен апартамента, както и включеното в цената ПАРКОМЯСТО находящо се в подземният паркинг. Също така към наемната цена са включени ИНТЕРНЕТА, ТЕЛЕВИЗИЯТА И ТАКСАТА ПОДДРЪЖКА НА СГРАДАТА! Ще се радваме да удовлетворим вашите най - дълбоки желания и нужди, затова не се притеснявайте да ни потърсите за всеки един допълнителен въпрос касаещ имота или други наши предложения!
  детайли