Резултати

Общо намерени: 91
 • 350 лв.
  Нов луксозен двустаен апартамент под наем в началото на кв. Освобождение
  Апартамент с една спалня под наем в идеален център на гр. Благоевград – до трети корпус на ЮЗУ „Неофит Рилски”. Жилището се състои от коридор, дневна (хол), спалня, кухня, тераса и баня със санитарен възел. В дневната е разположена мека мебел, холна секция, отоплява се с климатик. Спалното помещение е оборудвано със спалня с матрак, гардероб и климатик. Кухнята на жилището е обзаведена с ъглова мека мебел, трапезна маса, кухненски шкафове, печка, хладилник, пералня и климатик. Подходящ за настаняване на две лица. Обява под Референтен № 8160.
  детайли
 • 260 лв.
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от кухня, спално помещение, санитарен възел, тераса. Жилището е напълно обзаведено. В спалнята са разположени две единични легла, гардероб, телевизор. Кухнята е обзаведена с диван, трапезна маса, оборудвана с хладилник и печка. Отопление чрез климатик. Обява под Референтен № 6503.
  детайли
 • 300 лв.
  Апартамент с две спални под наем в широк център
  Апартамент с две спални под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се на втори жилищен етаж в сграда ново строителство, локализирана в района на първо студентско общежитие. Състои се от антре, кухненски бокс, две спални, баня със санитарен възел и тераса. Боксът е оборудван с хладилник, готварска печка, микровълнова, трапезен диван с подходяща маса към него и скрин с телевизор. Спалните са обзаведени с по две единични легла с матрак, трикрилен гардероб и маса със столове. Подходящ за настаняване до четири лица. Обява под Референтен № 21213.
  детайли
 • 400 лв.
  Реновирана гарсониера под наем в центъра на гр. Благоевград.
  Реновирана гарсониера под наем в центъра на гр. Благоевград. Състои се от кухня, спално помещение, санитарен възел, две тераси. Жилището е напълно обзаведено. В спалнята са разположени две единични легла и гардероб. Кухнята е обзаведена с ъглов диван, трапезна маса, оборудвана с хладилник, печка, пералня. Отоплението е с конвекторни радиатори. Осигурено място за паркиране. Обява под Референтен № 6502.
  детайли
 • 450 лв.
  Апартамент, 68,60 кв.м., под наем, на 1-ви етаж, в кв. Освобождение на гр. Благоевград
  Астера Имоти предлага Апартамент, 68,60 кв.м., под наем, на 1-ви етаж, в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Апартаментът е напълно обзаведен и разполага със следните ел. уреди: телевизор, готварска печка, хладилник, пералня, климатик, бойлер. Състои се от: две спални помещения, всекидневна с кухненски бокс, просторен коридор, баня с тоалетна, две тераси. Цена: 450 лв./месец Номер на обява: 2202
  детайли
 • 300 лв.
  Апартамент 60 кв.м., под наем, на 4-ти етаж в кв. Освобождение на гр. Благоевград
  Астера Имоти предлага апартамент 60 кв.м., под наем, на 4-ти етаж в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Апартаментът се състои от: просторно антре, две спални помещения, кухня с трапезария и тераса, баня с тоалетна, една тераса. Апартаментът е напълно обзаведен и разполага с всички необходими ел. уреди. Подходящ се за семейство. Цена: 300 лв./месец Номер на обява: 2199
  детайли
 • 450 лв.
  Студио, 36 кв.м., на 3-ти етаж, ново, под наем, в ШЦ на гр. Благоевград.
  Астера Имоти предлага Модерно обзаведено студио, 36 кв.м., на 3-ти етаж, ново, под наем, в ШЦ на гр. Благоевград. Състои се от: антре, едно основно помещение за живеене с тераса, баня с тоалетна. Студиото е напълно обзаведено и разполага със следните ел. уреди: телевизор, климатик, хладилник, вградена готварска печка с фурна и котлони, абсорбатор, пералня, кафе машина. Кооперацията разполага със асансьор. Наем 450 лева/месец Номер на обява: 2198
  детайли
 • 130 лв.
  Студио под наем в кв. Освобождение на гр. Благоевград.
  Студио под наем в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Намира се на първи етаж в жилищна кооперация, и се състои от стая със самостоятелен санитарен възел. Обзаведено е с едно единично легла с матрак, гардероб, кухненски кът с шкафове и маса за хранене с два стола. Обява под реф.№ 91023.
  детайли
 • 200 лв.
  Просторна гарсониера под наем на бул. Св. св. Кирил и Методий
  Просторна гарсониера под наем на бул. Св. св. Кирил и Методий в гр. Благоевград. Състои се от коридор, кухня, спалня, баня със санитария и остъклена тераса. Спалното помещение е обзаведено с две единични легла с матрак, скрин, четирикрилен гардероб, трапезна маса със столове и климатик. Кухнята е оборудвана с кухненски плот, пералня и хладилник. Печката е позиционирана на остъклената тераса. Подходящо за настаняване до две лица.Обява под Референтен № 21089.
  детайли
 • 350 лв.
  Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград
  Двустаен апартамент под наем в широк център на гр. Благоевград в близост до парк Бистрица. Състои се от антре, спалня, дневна с кухненски бокс, санитарен възел и тераса. Дневната е с обособен кухненски бокс, оборудван с хладилник, пералня и печка, маса за хранене с четири стола. Спалнята е обзаведена с комплект спалня с матрак,гардероб и климатик. Обява под Референтен № 6712.
  детайли
 • 330 лв.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Освобождение на гр. Благоевград.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Освобождение на гр. Благоевград. Жилището се състои от разпределителен коридор, дневна с кухня, спалня, баня със санитарен възел и остъклена тераса. Апартамента е напълно обзаведен с нови мебели и електрически уреди. Готов за настаняване. Обява под Референтен № 8394.
  детайли
 • 300 лв.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Струмско на гр. Благоевград.
  Двустаен апартамент под наем в кв. Струмско на гр. Благоевград. Жилището е разположено на партер, в нова жилищна сграда . Състои се от всекидневна с кухненски бокс, спалня и баня със санитарен възел. Жилището е обзаведено и оборудвано с всичко необходимо. Обява с реф. № 41253
  детайли