Резултати

Общо намерени: 3
  • 200 лв.
    Етаж от къща под наем в Хасково
    Отдава се под наем в етаж от къща самостоятелен апартамент с хол, спалня и отделна кухня с трапезария, и баня с тоалетна. Жилището е отремонтирано, пребоядисано, с нови ПВС дограми. Южно изложение, топло и чисто. Има двор и широк паркинг за коли. Първи етаж от къща.Необзаведено.Възможно е отдаването му под наем заедно с приземния етаж от къщата евентуално за склад. Досега двата етажа са ползвани едновременно от шивашка фирма за цех.
    детайли
  • 450 лв.
    Апартамент под наем в Хасково - нов
    Отдава се под наем съвсем новичък и неползван до момента апартамент със съвсем нови електроуреди и обзавеждане. Напълно оборудван с всичко необходимо - хладилник, печка пералня, два броя климатици, аспиратор в кухнята, плазмен телевизор. Всички са съвсем нови с лепенките и найлоновите протектори все още по тях. Състои се от отделна спалня, кухненски бокс, хол и трапезария в едно общо помещение на различни нива. Удобно и уютно жилище за младо семейство, работещи млади хора. Намира се на 4-ти последен етаж от сравнително нова жилищна кооперация, без асансьор но с много добро разположение до булеварда Стара планина и рибния ресторант, паркове детски градини и училища са непосредствена близост до жилището. Отопление: Климатик, Електричество.
    детайли
  • 250 лв.
    Необзаведен апартамент под наем южен в Хасково
    Дава се под наем просторен и слънчев апартамент в централната градска част на Хасково. Жилището се състои от хол и кухня изцяло с южно изложение, спалня на изток, антре баня с тоалетна, мокро помещение за пералня и две големи тераси. Чудесни панорамни гледки към Емача и града.Предоставя се в изцяло необзаведен вид така както е на снимките.
    детайли