Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 88
 • 5400 лв.
  Офис под наем в Центъра
  Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да ви представи офис в Центъра. ОБЗАВЕЖДАНЕ: полуобзаведен; РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: голяма зала тип open space, кухненски бокс и санитарен възел; КВАДРАТУРА: 300кв.м; ЕТАЖ: 1; АСАНСЬОР: да; ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ; РЕФ.НОМЕР: 137688; ПРЕДИМСТВА: просторен и светъл офис в нова сграда на комуникативна локация, в непосредствена близост до: главен път, метростанция, заведения за хранене и спирки на градски транспорт. Озеленена отвътре и има пространство за отдих. Възможност за допълнително наемане на помещения за почасова работа. Преференциални условия за ползване на конферентна зала за около 80 души и заседателна зала. При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
  детайли
 • 2400 лв.
  Офис под наем в Центъра
  Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да ви представи офис в Центъра. ОБЗАВЕЖДАНЕ: необзаведен; РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: сутерен: зала и санитарен възел; партер: приемна и три отделни кабинета;ƒ-ви етаж: една зала и един кабинет; КВАДРАТУРА: 194 кв. м; ЕТАЖИ: 3; ОТОПЛЕНИЕ: електричество; РЕФ.НОМЕР: 139235; ПРЕДИМСТВА: просторен офис в нова сграда на много комуникативна локация! Намира се непосредствено до: главен път, метростанция, спирки на градски транспорт и заведения за хранене. При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
  детайли
 • 800 лв.
  Отдава под наем Офис в Център, 25 кв.м.
  ул.Алабин, до Съдебна палата, отдава се под търговска площ от 25м2, която е част от Бизнес център с много магазини, офисни площи. Подходящ за магазин, офис, представителство, адвокатска кантора, кабинет, козметично студио и т.н. За допълнителна информация и огледи се обръщайте към Надя Антова-088/9999 413, 0888/788 420За повече оферти посетете нашия сайт:www.nadilena.com
  детайли
 • 500 лв.
  Отдава под наем Офис в Център, 25 кв.м.
  ул.Алабин, до Съдебна палата, отдава се под търговска площ от 25м2, която е част от Бизнес център с много магазини, офисни площи. Подходящ за магазин, офис, представителство, адвокатска кантора, кабинет, козметично студио и т.н. За допълнителна информация и огледи се обръщайте към Надя Антова-088/9999 413, 0888/788 420За повече оферти посетете нашия сайт:www.nadilena.com
  детайли
 • 270 лв.
  Офис на бул.
  Еднопространствено помещение със санитарен възел и статут на магазин. Намира се на бул.'Ал.Малинов' в рътговски комплекс 'Ситипойнт'.Разпределение: еднопространствено помещение със собствен санитарен възел. В отлично състояние, необзаведен.ЕППИ - 28 ГОДИНИ СДЕЛКИ С ИМОТИ!
  детайли
 • 3600 лв.
  Офис под наем в Центъра
  Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да ви представи офис в Центъра. ОБЗАВЕЖДАНЕ: полуобзаведен; РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: голяма зала тип open space, кухненски бокс и санитарен възел; КВАДРАТУРА: 200кв.м; ЕТАЖ: 1; АСАНСЬОР: да; ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ; РЕФ.НОМЕР: 137508; ПРЕДИМСТВА: просторен и светъл офис в нова сграда на комуникативна локация, в непосредствена близост до: главен път, метростанция, заведения за хранене и спирки на градски транспорт. Озеленена отвътре и има пространство за отдих. Възможност за допълнително наемане на помещения за почасова работа. Преференциални условия за ползване на конферентна зала за около 80 души и заседателна зала. При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
  детайли
 • 1800 лв.
  Офис под наем в Центъра
  Агенция за недвижими имоти Калиста Естейт има огромното удоволствие да ви представи офис в Центъра. ОБЗАВЕЖДАНЕ: полуобзаведен; РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: голяма зала тип open space, кухненски бокс и санитарен възел; КВАДРАТУРА: 100кв.м; ЕТАЖ: 1; АСАНСЬОР: да; ОТОПЛЕНИЕ: ТЕЦ; РЕФ.НОМЕР: 137687; ПРЕДИМСТВА: просторен и светъл офис в нова сграда на комуникативна локация, в непосредствена близост до: главен път, метростанция, заведения за хранене и спирки на градски транспорт. Озеленена отвътре и има пространство за отдих. Възможност за допълнително наемане на помещения за почасова работа. Преференциални условия за ползване на конферентна зала за около 80 души и заседателна зала. При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон.
  детайли
 • 6240 лв.
  Отдава под наем Офис в Оборище, 480 кв.м.
  В близост до бул. Янко Сакъзов , непосредствено до спирка на метро, парка, много спирки на градски транспорт, под наем представителен офис, който е част от офисна сграда, с площ от 480м2, ет.6 и ет.7, отопление и охлаждане-централна климатизация , има изградено цялостно окабеляване. Сградата е с денонощна охрана, видеонаблюдение, на партера и в двора има зона за релакс. Разположен е на два етажа, с 2 стълбища и два входа. Разпределение: приемна, общо 8 големи стаи, кухня, сървърно помещение, 2 санитарни възела, баня с тоалетна/душ кабина/. Преграждането е с гипсокартон и е възможно и друго разпределение. Има включено ползване на паркомясто. Офисът е собственост на юридическо лице и над наемната цена се начислява ДДС. Такса поддръжка-0.8EUR/м2. За допълнителна информация и огледи се обръщайте към Надя Антова-088/9999 413, 0888/788 420За повече оферти посетете нашия сайт:www.nadilena.com
  детайли
 • 3900 лв.
  Отдава под наем Офис в Оборище, 300 кв.м.
  В близост до бул. Янко Сакъзов , непосредствено до спирка на метро, парка, много спирки на градски транспорт, под наем полуобзаведен офис, който е част от офисна сграда, с площ от 300м2, ет.5/от 7, отопление и охлаждане-централна климатизация , има изградено цялостно окабеляване. Сградата е с денонощна охрана, видеонаблюдение, на партера и в двора има зона за релакс. Разположен е на целия 5-ти етаж, и е със следното разпределение: приемна, 2 големи отворени пространства, кабинет, сървърно помещение, кухненски бокс, 3 санитарни възела. Преграждането е с гипсокартон и е възможно и друго разпределение. Има включено ползване на едно паркомясто. Офисът е собственост на юридическо лице и над наемната цена се начислява ДДС. Такса поддръжка-0.8EUR/м2. За допълнителна информация и огледи се обръщайте към Надя Антова-088/9999 413, 0888/788 420За повече оферти посетете нашия сайт:www.nadilena.com
  детайли
 • 350 лв.
  Отдава под наем Стая в Център, 25 кв.м.
  Просторна, светла стаяв офис сграда с портиер. Намира се в близост до всички обществени институции в отлично поддържана сграда с 24 часов достъп. Изложение юг/изток.Има възможност за наемане на стаи в сградата с площ от 25 до 120кв.м. Необзаведени, в отлично състояние.Цената подлежи на коментар.Консултант: Ваня Кирилова 0878341333ЕППИ - 29 ГОДИНИ СДЕЛКИ С ИМОТИ!
  детайли
 • 1900 лв.
  ЧИСТО НОВ ОФИС В ОФИС СГРАДА
  TENDNZ REAL ESTATE отдава прекрасен офис в луксозна офис сграда в ж.к. „Студентски град“ в близост до УНСС, Клуб „33“, пазар, Студентска поликлиника. Офисът се намира на 4/9 етажа. Довършен е със скъпи материали и готов за ползване. Сградата е със рецепция и персонална охлана и видеонаблюдение. Площа му е 150 кв.м. Състои от две работни помещения, отделна оборудвана кухня и баня с тоалетна. За огледи: Невяна Маринова, 0898 490 145
  детайли
 • 272 лв.
  С ОПЦИЯ ЗА НАЕМАНЕ НА ОЩЕ 4 ПОМЕЩЕНИЯ!
  Представям на Вашето внимание ОФИС в Центъра. Намира се на бул. Дондуков.Представлява едно помещение което е необзаведено. Подходящо за всякакъв тип дейност. Разполага със санитарен възел който е общ за етажа.На етажа могат да се наемат и още четири помещения със сходни квадратури.Отопление на ток.Всеки офис разполага със отделен електромер.Наем на имота- 272лв.Свободен за нанасяне.РАБОТИМ С КОЛЕГИ!За повече информация и огледи: Вероника Атанасова, тел: 0884 904 279.Primo+ отдел "Наеми", само реални оферти, истински цени и коректно отношение на www.primoplus.bg
  детайли