Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 0