Резултати

Общо намерени: 20
 • 200 лв.
  1-стаен под наем, Велико Търново, Колю Фичето, 30 кв.м.
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя боксониера, находяща се в кв.Колю Фичето. Жилището е обзаведено и е оборудвано със следните ел.уреди: пералня, хладилник и котлон.
  детайли
 • 250 лв.
  1-стаен под наем, Велико Търново, Акация, 30 кв.м.
  Екипът на Търново Брокерс Ви предлага боксониера на междинен етаж в блок ново строителство в кв.Акация. Жилището е обзаведено и оборудвано с керамични котлони, аспиратор, хладилник, пералня, телевизор и климатик. Изложението е изток.
  детайли
 • 180 лв.
  1-стаен под наем, Велико Търново, Център, 25
  Предлагаме Ви сутеренна боксонйера в района на стадион Ивайло. Жилището се състои от: антре, стая и баня-тоалетна. Апартамента разполага с : хладилник, телевизаор и пералня.. Основоно предимство на имота е комуникативното му местоположение в близост да всички необходими удобства, на 5 минути от центъра. Квартирата се предлага след ремонт с поставена изолация и реновиран санитарен възел.
  детайли
 • 250 лв.
  Боксонйера на ул.Акация
  Боксонйера в центара на Велико Търново.Обзавеждане :2 елеглар, шкаф за завивки, телевизор,гардероб, печка, хладилник, климатик, нов кухненски бокс,смесителят е на ток, аспиратор, маса за хранене и 2 стола.Апартамента има тераса и самостоятелен вход.
  детайли
 • 250 лв.
  Уютна Боксониера
  Имаме удоволствието да Ви предложим боксониера в Зона Б в близост до паркове, автобусни спирки, магазини, заведения и др. Жилището е след ремонт с подменена ПВЦ дограма. Състои се от спалня, кухненски тракт,остъклена тераса и баня с тоалетна. Апартаментът е обзаведен и оборудван с готварска печка, пералня, хладилник. Не пропускайте да разгледате това предложение за нов дом под наем!
  детайли
 • 250 лв.
  нова боксионера в Бузлуджа
  Екипът на Виктория имоти предлага на Вашето внимание напълно обзаведен едностаен апартамент, находящ се в един от най-предпочитаните квартали на Велико Търново - Бузлуджа. Имотът се състои от всекидневна с кухненска част, оборудвана с всички необходими ел. уреди - печка, пералня, хладилник, коридор и баня с тоалетна. Отоплението е на ток. В наемната цена има включена телевизия. Предвид наемната цена и локацията, това е едно изгодно предложение!!
  детайли
 • 250 лв.
  ремонтирана боксионера в широк център
  Виктория имоти предлага на Вашето внимание ремонтирана боксионера, намираща се в комуникативен квартал в близост до училища, магазини, заведения. Имотът се предлага с ново обзавеждане, а от към електроуреди разполага с готварска печка, хладилник и пералня. Не пропускайте това изгодно предложение!
  детайли
 • 250 лв.
  1-стаен под наем, Велико Търново, Зона Б, 30 кв.м.
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя боксониера, находяща се в началото на кв.Зона Б. Жилището е изцяло обзаведено и е оборудвано със следните ел.уреди: готварска печка, пералня и хладилник.
  детайли
 • 250 лв.
  Боксониера под наем след основен ремонт
  Боксониера под наем, намира се зад Практикер. Има хладилник, автоматична пералня и печка, терасата е остъклена. След ремонт, първи наематели. Цената e 270лв, ако има интерес и по договаряне. За повече информация ‭+359 88 4301807‬
  детайли
 • 250 лв.
  1-стаен под наем, Велико Търново, Бузлуджа, 28
  Представяме Ви боксониера намираща се в един от най-комуникативните квартали на Велико Търново – Бужлуджа. Жилището е обзаведено с всички необходими електроуреди: готварска печка, пералня, хладилник, безплатна кабелна телевизия. Имота е разположен на уживено място в близост до всички необходими удобства: голям хранителен магазин, автобусна спирка, заведения, парк и др.
  детайли
 • 200 лв.
  Климатизирана боксониера в кв. Колю Фичето
  Имаме удоволствието да Ви предложим боксониера в най-предпочитания жилищен квартал - Колю Фичето в близост до 3-ти и 4-ти учебен корпус на ВТУ, паркове, автобусни спирки, магазини, заведения и др. Жилището е след ремонт с подменена ПВЦ дограма. Състои се от антре, спалня, кухненски тракт и баня с тоалетна. Апартаментът е обзаведен и оборудван с готварска печка, перална хладилник. Отоплението е решено чрез климатик! Не пропускайте да разгледате това предложение за нов дом под наем!
  детайли
 • 200 лв.
  1-стаен под наем, Велико Търново, бул.България, 12 кв.м.
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя партерна боксониера, находяща се в района на бул.България. Жилището е изцяло обзаведено и е оборудвано със следните ел.уреди: котлони, климатик и хладилник.
  детайли