Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 1
  • 649 лв.
    Къща,  еднопространствена, с двор, обзаведена , Младост 4
    Агенция за недвижими имоти Хевън Хоумс Ви представя страхотна къща на повече от прекрасна локация в ж.к. Младост 4. Разпределние: входно антре, кухненски бокс и спалня, баня и тоалетна, двор. Разполага с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ток. Квадратурата е 35 кв.м. Свободно паркиране. Бъдещите наематели ще се радват на тишина и спокойствие в квартала, както и за тяхно удобство на кътчета за отдих, парк, детски площадки, големи и малки търговски обекти, Бизнес парк, автобусни спирки, метростанция, улеснен достъп до Околовръстен път и Цариградско шосе. Ако имотът представлява интерес за Вас, моля свържете се с нас и посочете референтен номер: 107735
    детайли