Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 2
 • 2300 лв.
  Къща, пл. Македония, обзаведен, център, с две паркоместа
  Ние от Хевън Хоумс Ви представяме нова модерна къща на повече от прекрасна локация в Център- пл. Македония. Разполага с всичко необходимо за едно домакинство. Състоящо се от два етажа. Първи етаж: всекидневна с кухненски бокс и трепезария, спалня, баня и тоалетна. Втори етаж: спалня, баня и тоалетна, тераса. Къщата разполага със самостоятелен затворен двор, с капково напояване и нощно осветление. Към наемната цена са включени ДВЕ ПАРКОМЕСТА. Ако имотът представлява интерес за Вас, моля свържете се с нас и посочете референтен номер: 127700.
  детайли
 • 2500 лв.
  Самостоятелна къща на 10кв от София
  Ние от Хевън Хоумс имаме огромното удоволствие да Ви представим луксозна къща на 10км от Центъра на София. Разполага с огромен двор и всичко необходимо за едно домакинство и е обзаведена по дизайнерски начин. Първият етаж е с кухненска част и трепезария, хол, една спалня, баня и тоалетна. Вторият етаж е с четири самостоятелни еднакви спални, всекидневна, три бани и тоалетни, шест тераси. Дворът е 900кв.м. Изградена е автоматична гаражна врата, камина с водна риза 30 kw,алуминиеви радиатори, поливна система автоматизирана,скрити пръскачки и капково напояване, сонда за вода, беседка, самостоятелна постройка. Ако имотът представлява интерес за Вас, моля свържете се с нас и посочете референтен номер: 115927
  детайли