Резултати

Общо намерени: 724
 • 70 лв.
  Едностаен апартамент / Център
  Представяме Ви гарсониера в Идеален Център. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Състои се от кухня, спалня, б+т. Апартаментът е подходящ както за сам човек , така и за двойка. Може да се отдава както краткосрочно, така и дългосрочно. Номер на обявата 31174.
  детайли
 • 300 лв.
  Едностаен апартамент  /  м-т Евксиноград
  Вие сте човек,който държи на изискания стил и вниманието към малките детайли ? Мечтаете да живеете в ДОМ,който отговаря на Вашите ВИСОКИ СТАНДАРТИ ? Тогава нашето предложение е точно за ВАС ! Предлага незабравим комфорт и усещане, висококачествени удобства и отлично местоположение. Изцяло реновиран и обзаведен с всички необходими мебели и ел.уреди. Изключително подходящ за семейство ! Номер на обявата: 55446.
  детайли
 • 350 лв.
  Едностаен апартамент / м-т Евксиноград
  Предлагаме Ви чудесно студио, разположено в непосредствена близост до морето. Подходящ е както за сам човек, така и за двойка. Номер на обявата: 36048.
  детайли
 • 520 лв.
  Тристаен апартамент / Левски
  ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЦЕНИТЕЛИ!!! Нашият дом изисква любов, индивидуално отношение и време, за да стане нашата любима крепост! Пространството, в което можем да се скрием от външния свят и да бъдем себе си в компанията на тези които обичаме! Затова имаме едно специално предложение за хората търсещи топлината и уюта в своя НОВ ДОМ!!! Много слънчев и топъл апартамент с южно изложение! Напълно обзаведен с отлична локация! Намира се в един от най-бързо развиващите се райони в град Варна! Намира се в нова кооперация с чист и поддържан вход и общи части! За това и още много други атрактивни предложения НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ да се свържете с нас! Номер на обявата: 81415.
  детайли
 • 650 лв.
  Тристаен апартамент / Зимно Кино Тракия
  Домът е съвкупност от образи, които дават на човека основания за стабилност! Домът е мястото, където човек се чувства уютно, сигурно и спокойно! За хората, търсещи своя НОВ дом, имаме СПЕЦИАЛНО предложение! Аксес Риъл Истейт има удоволствието да Ви предложи топъл и уютен апартамент! За удобството и комфорта на новите наематели, жилището се предлага напълно обзаведено! Разполага с всичко необходимо! С отлична локация! Номер на обявата: 80771.
  детайли
 • 550 лв.
  Тристаен апартамент /  Център
  Домът е съвкупност от образи, които дават на човека основания за стабилност! Домът е мястото, където човек се чувства уютно, сигурно и спокойно! За хората, търсещи своя НОВ дом, имаме СПЕЦИАЛНО предложение! Аксес Риъл Истейт има удоволствието да Ви предложи топъл и уютен апартамент! За удобството и комфорта на новите наематели, жилището се предлага напълно обзаведено! Разполага с всичко необходимо! С отлична локация! Номер на обявата: 81142.
  детайли
 • 450 лв.
  Двустаен апартамент / Левски
  Всеки един от нас се нуждае от своето място където да покани приятел на по питие или просто да отпочине на спокойствие след дългият ден. Нашето предложение може да бъде ВАШИЯТ БЪДЕЩ ДОМ. Между АПАРТАМЕНТ и ДОМ има една единствена разлика и това е ВАШЕТО присъствие в него ! Изключително подходящ за семейство ! Номер на обявата: 76227.
  детайли
 • 330 лв.
  Едностаен апартамент /   Център
  Предлагаме Ви чудесен едностаен апартамент, намиращ се в комуникативен и оживен район. В близост до магазини, училища, заведения, автобусни спирки, детски площадки и др. Подходящ е както за сам човек, така и за двойка. Обзаведен е с всичко необходимо за едно домакинство, а отоплението е с климатик. Номер на обявата: 71206.
  детайли
 • 300 лв.
  Едностаен апартамент / Аспарухово
  Предлагаме Ви чудесен едностаен апартамент, намиращ се в комуникативен и оживен район. В близост до магазини, училища, заведения, автобусни спирки, детски площадки и др. Подходящ е както за сам човек, така и за двойка. Обзаведен е с всичко необходимо за едно домакинство, а отоплението е с климатик. Номер на обявата: 763.
  детайли
 • 230 лв.
  Едностаен апартамент / Гръцка махала
  Представяме Ви боксониера, разположена на метри от плажа и Морската градина. Подходяща както за сам човек, така и за двойка. Номер на обявата 10116.
  детайли
 • 250 лв.
  Едностаен апартамент / Център
  Предлагаме Ви чудесен едностаен апартамент, намираща е в комуникативен и оживен район. В близост до магазини, училища, заведения, автобусни спирки, детски площадки и др. Изключително подходящ е както за сам човек, така и за двойка. Номер на обявата: 81086.
  детайли
 • 500 лв.
  Тристаен апартамент / Център
  'Ако животът ти е бъркотия и имаш нужда да подредиш мислите си, най-доброто място, където може да го направиш, е у дома'. Аксес Риъл Истейт има честта да ви представи светло и просторно жилище под наем в града! Номер на обявата: 12562.
  детайли