Резултати

Общо намерени: 329
 • 970 лв.
  Тристаен апартамент - гр. София - Център
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя тристаен апартамент под наем в центъра на гр. София. След освежителен ремонт! Имотът разполага с площ от 76 кв.м./ антре, кухня, спалня, баня с тоалетна, всекидневна и вестибюл който може да бъде направен като втора спалня. Намира се в тухлена кооперация, разположен на първи етаж и се отоплява на ТЕЦ. При желание от потенциален наемател апартаментът може да бъде нает веднага! Локализиран е на изключително комуникативно място, в близост до площад "Руски паметник", 5-те кьошета и на пешеходно разстояние от метростанция "Медицински университет". Районът е оживен и комуникативен. Той е един от най - предпочитаните в града, защото в близост ще откриете всичко необходимо в едно ежедневие. Около сградата се намират различни търговски магазини, заведения, спирки на градски транспорт, зони за отдих и др. Ако желаете да видите и наемете този имот се свържете с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28513.
  детайли
 • 1200 лв.
  Тристаен апартамент, Дружба 2
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя тристаен апартамент под наем в ж.к. Дружба 2. С възможност за ползване на паркомясто! Апартаментът се предлага частично обзаведен. Разполага с входно антре, вскидневна с кухненски бокс, тераса, две спални помещения, мокро помещение, баня с тоалетна и втора баня. Намира се на първи жилищен етаж и се отоплява на електричество, като във всяка стая има монтиран климатик. Местоположението му е в близост до ул. Обиколна и с бърз достъп до бул. Цариградско шосе. Районът в който е разположен е повече от комуникативен. Предпочитана е тази локация както от млади двойки, така и от семсйства, защото предлага изключителни удобства като: бърз достъп до центъра на града - метро, автобуси и тролей, свободни зони за паркиране, хранителни и други търговски магазини, заведения, парк и зони за отдих и всичко останало необходимо в едно ежедневие! Можете да бъдете първите наематели на този имот! Свържете се с нас и ни споделете референтен номер на имота: 28776.
  детайли
 • 5 лв.
  Едностаен апартамент, Студентски град
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ представя едностаен апартамент под наем в ж.к. Студентски град. Жилището е напълно обзаведено с всичко необходимо за дома. Разполага с входно антре, баня с тоалетна и една стая с обособен кухненски бокс, всекидневна и спалня - 46 кв.м. Намира се в нова санирана кооперация, разположен на пети жилищен етаж и се отоплява на електричество. Имотът е локализиран в близост до НСА. Районът е изключително комуникативен и развит. Там също ще намерите: търговски магазини, супермаркети, заведения, куриерски офиси, спирки на градски транспорт, парк и др. Около кооперацията също така ще откриете множество свободни зони за паркиране. Можете да бъдете бъдещите наематели на този имот! Свържете се с нас на посоченият телефон в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28751.
  детайли
 • 750 лв.
  Двустаен апартамент, Банишора
  АРТЕМИС ЕСТЕЙСТ ви представя двустаен апартамент под наем в ж.к. Банишора. Имотът се предлага напълно обзаведен! Жилището разполага с площ от 40 кв.м./ входно антре, всекидневна с кухненски бокс, баня с тоалетна и спалня. Намира се в санирана кооперация, разположен на седми жилищен етаж и се отоплява на електричество. Сградата разполага с добре поддържани общи части, два асансьора и частен паркинг. Местоположението му е на метри от метростанция 'Княгиня Мария Луиза'. Кварталът е изключително комуникативен. Разполага с три метростанции и много други спирки на различен градски транспорт. Можете да получите бърз достъп до всяка една точка на града. В района също можете да намерите: хранителни магазини, медицински центрове, аптеки, търговски обекти, пазар, паркове, заведения и други. Ако желаете да видите този имот се свържете с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 26300.
  детайли
 • 750 лв.
  Двустаен апартамент, Слатина
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя двустаен апартамент под наем в ж.к. Слатина. Свободно паркиране в района! Имотът е с разгърната площ от 63 кв.м./ входно антре, всекидневна, отделна кухня, спалня, тераса и баня с тоалетна. Разположен е на шести жилищен пети и се отоплява на ТЕЦ. Апартаментът е след освежителен ремонт и напълно обзаведен. Локализиран в непосредствена близост до стадион "Академик" и парк "Гео Милев". Кварталът е предпочитан от двойки и семейства, защото предлага всякакви удобства необходими в едно ежедневие: магазини, спирки на градски транспорт, заведения, парк, свободни зони за паркиране и бърз достъп до центъра на града. Можете да бъдете бъдещите наематели на този имот! Свържете се с нас и ни споделете референтен номер на имота: 23069.
  детайли
 • 1000 лв.
  Тристаен апартамент, Надежда 1
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя тристаен апартамент под наем, намиращ се в ж.к. Наджеда 1. Ниски входни такси! Имотът се предлага без обзавеждане. Той е просторен и е след освежителен ремонт. Разполага с площ от 90 кв.м./ коридор, самостоятелна кухня, всекидневна, две спални помещения, баня с тоалетна, отделна тоалетна, балкон и килер. Намира се на първи жилищен етаж и се отоплява на ТЕЦ. Местоположението му е в близост до метростанция "Надежда". Районът в който е разположен е предпочитан, както от млади двойки, така и от семсйства, защото предлага изключителни удобства като: бърз достъп до центъра на града - метро, автобуси и трамвай. В квартала също така ще откриете свободни зони за паркиране, хранителни и други търговски магазини, заведения, зони за спорт и отдих. Можете да бъдете бъдещите наематели на този имот! Свържете се с нас и ни споделете референтен номер на имота: 28657.
  детайли
 • 1700 лв.
  Двустаен апартамент, Център
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя двустаен апартамент под наем в центъра на гр. София. Готов за настаняване! Жилището разполага с входно антре, всекидневна с преход към спалня, самостоятелна кухня, баня с тоалетна и балкон - 70 кв.м. Намира се в тухлена кооперация, разположен на четвърти жилищен етаж и се отоплява на ТЕЦ. Имотът се предлага напълно обзаведен и е след освежителен ремонт! Локализиран е на пешеходно разстояние от площад "П.Р. Славейков" Районът предлага всякакви удобства и е изключително комуникативен. В близост ще откриете спирки на градски транспорт, зони за спорт и отдих, търговски магазини, заведения и др. Локацията е подходяща за семейства, млади двойки, защото в близост ще откриете училища и детски градини. Ако проявявате интерес се свържете с нас на посоченият телефонен номер в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28660.
  детайли
 • 1000 лв.
  Двустаен апартамент, Овча купел
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя двустаен апартамент под наем в кв. Овча купел. Първи наематели! Апартаментът е напълно обзаведен с всичко необходимо за дома и готов за живеене. Разполага с площ от 58 кв.м./ входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Намира се в нова санирана кооперация, разположен на пети етаж и се отоплява на електричество. При интерес от потенциален наемател имотът може да бъде нает веднага! Местоположението на кооперацията е в близост до НБУ. Кварталът е предпочитан от двойки, студенти и семейства, защото предлага всякакви удобства необходими в едно ежедневие: хранителни и търговски магазини, спирки на градски транспорт, няколко метростанции, свободни зони за паркиране, аптеки и медицински центрове. Можете да бъдете бъдещите наематели на този имот! Свържете се с нас и ни споделете референтен номер на имота: 28682.
  детайли
 • 1200 лв.
  Тристаен апартамент, Овча купел 1
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя тристаен апартамент под наем в ж.к. Овча купел 1. Имотът е преустроен от тристаен в четиристаен апартамент! Разполага с площ от 96 кв.м./ голям коридор, всекидневна с кухненски бокс, три спални помещения, закрита тераса, баня с тоалетна, отделна тоалетна и мокро помещение. Имотът е изключително просторен и се предлага напълно обзаведен с всичко необходимо за дома. Намира се на осми жилищен етаж и се отоплява на ТЕЦ. Пред блока ще откриете множество свободни места за паркиране. Жилището се намира в близост до метростанция "Мизия". А кварталът е един от най - предпочитаните, защото предлага всякакви удобства необходими в едно ежедневие: хранителни и търговски магазини, спирки на градски транспорт, няколко метростанции, свободни зони за паркиране, аптеки и медицински центрове, както и редица други видове градски транспорт. Можете да бъдете бъдещите наематели на този имот! Свържете се с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28293.
  детайли
 • 1100 лв.
  Двустаен апартамент, Витоша
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя двустаен апартамент под наем в кв. Витоша. Готов за настаняване! Жилището разполага с площ от 82 кв.м./ входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса и баня с тоалетна. Намира се в нова санирана кооперация, разположен на трети жилищен етаж и се отоплява на ТЕЦ. Сградата се намира в близост до бул. Симеоновско шосе. Кварталът е спокоен и комуникативен, предпочитан е от двойки, студенти и семейства, защото предлага всякакви удобства необходими в едно ежедневие. В района са разположени множество хранителни и търговски магазини, куриерски офиси, парк, училище и детска градина. Можете да пулучите бърз достъп до центъра на града поради добре развитият градски транспорт. Ако желаете да видите и наемете този имот се свържете с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28528.
  детайли
 • 800 лв.
  Двустаен апартамент, Белите Брези
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя двустаен апартамент под наем в ж.к. Белите Брези. Имотът се предлага необзаведен! Жилището разполага с площ от 60 кв.м./ входно антре, две необзаведени стаи като едната от тях е с обособен кухненски бокс, тераса и баня с тоалетна. Намира се в санирана кооперация, разположен на втори жилищен етаж и се отоплява на ТЕЦ. Локализиран е в близост до метростанция "Красно село". Квартапът е много предпочитан, защото предлага всякакви удобства, бърз достъп до центъра на града и същевременно множество свободни места за паркиране. В близост до имота също ще откриете: търговски магазини и супермаркети, пазар, спирки на градски танспорт, училища и детски градини, зони за отдих и спорт. Можете да бъдете бъдещите наематели на този имот! Свържете се с нас на посоченият телефонен номер, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28695.
  детайли
 • 1500 лв.
  Тристаен апартамент, Лозенец
  АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя тристаен апартамент под наем в ж.к. Лозенец. Готов за наемане! Апартаментът е напълно обзаведен и готов за живеене. Разполага с площ от 192 кв.м./ входно антре, просторна всекидневна с кухненски бокс и трапезария, две спални помещения, две бани с тоалетни и голяма тераса. Намира се в тухлена санирана кооперация, разположен на пети жилищен етаж и се отоплява на ТЕЦ. Местоположението му е в непосредствена близост до бул. Черни връх. Районът е изключително комуникативен и развит. Предпочитан е от млади двойки, но също така е подходящ и за семейства, защото в близост се намират детски градини и училища. Там също ще намерите и множество търговски магазини, супермаркети, заведения, куриерски офиси, спирки на градски транспорт и др. Ако желаете да видите и наемете този имот се свържете с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 28685.
  детайли