Резултати

Общо намерени: 365
 • 400 лв.
  Двустаен апартамент Левски
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт има удоволствието да Ви представи прекрасен ДВУСТАЕН апартамент в жк. Левски. Ситуиран е на 4-ти жилищен етаж с площ 60 кв.м. със следното разпределение: входно антре, кухня, спалня, баня, тоалетна, тераса. Отоплението е на ТОК. Жилището се предлага необзаведено. За повече информация за имота ще Ви е необходим следният референтен номер: 126332. Не се колебайте да се свържете с нас за още подобни оферти!!!
  детайли
 • 600 лв.
  Двустаен апартамент Център
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт има удоволствието да Ви представи двустаен апартамент в сърцето на Варна. Намира се в непосредствена близост до множество големи и малки търговски обекти, заведения за хранене и развлечение,училища, детски градина, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 1-ви жилищен етаж с площ 70 кв.м. разгърната в следното практично разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Отоплението е на ТОК. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство, в цената е включено ПАРКОМЯСТО. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефонът посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 126687
  детайли
 • 1100 лв.
  Тристаен апартамент Център
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт има удоволствието да Ви представи прекрасен тристаен апартамент в Центъра на Варна. Намира се в непосредствена близост до множество големи и малки търговски обекти, заведения за хранене и развлечение, училища, детски градини, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 1-ви жилищен етаж с площ 110 кв.м. разгърната в следното практично разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, прекрасна тераса, перално помещение. За максимален комфорт на бъдещите си стопани, жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефонът посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 126431.
  детайли
 • 420 лв.
  Двустаен апартамент Център
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт има удоволствието да Ви представи двустаен апартамент в Центъра на Варна. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Ситуиран е на 1-ви жилищен етаж с площ 60 кв.м. разгърната в следното практично разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Отоплението е на ТОК. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефонът посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 35559.
  детайли
 • 500 лв.
  Двустаен апартамент Цветен квартал
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт Ви представя ДВУСТАЕН апартамент в жк. Цветен квартал. Намира се на комуникативна локация. Ситуиран е на 2-ри жилищен етаж с площ 65 кв.м. със следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, остъклена тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. За повече информация за имота ще Ви е необходим следният референтен номер: 126617. Не се колебайте да се свържете с нас за още подобни оферти!!!
  детайли
 • 600 лв.
  Двустаен апартамент ХЕИ
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт има удоволствието да Ви представи ЧИСТО НОВ двустаен апартамент в район ХЕИ. Намира се в непосредствена близост до множество големи и малки търговски обекти, заведения за хранене и развлечение,училища, детски градина, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 4-ти жилищен етаж с площ 55 кв.м. разгърната в следното практично разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, килер, прекрасна тераса. Отоплението е на ТОК. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефонът посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 126429
  детайли
 • 450 лв.
  Едностаен апартамент Левски
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт има удоволствието да Ви представи прекрасен ДВУСТАЕН апартамент в район ЖП Гара. Ситуиран е на 5-ти жилищен етаж с площ 35 кв.м. със следното разпределение: входно антре, хол, кухня, спалня, баня с тоалетна, тераса. Отоплението е на ТОК. Жилището се предлага напълно обзаведено. За повече информация за имота ще Ви е необходим следният референтен номер: 2491. Не се колебайте да се свържете с нас за още подобни оферти!!!
  детайли
 • 500 лв.
  Двустаен апартамент Левски
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт има удоволствието да Ви представи ДВУСТАЕН апартамент в район Базар Левски. Ситуиран е на 2-ри жилищен етаж с площ 70 кв.м. със следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Отоплението е с КЛИМАТИК. Жилището се предлага обзаведено. За повече информация за имота ще Ви е необходим следният референтен номер: 126728. Не се колебайте да се свържете с нас за още подобни оферти!!!
  детайли
 • 500 лв.
  Двустаен апартамент Чайка
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт Ви представя ДВУСТАЕН апартамент в жк. Чайка, в непосредствена близост до Специализирано спортно училище 'Георги Бенковски'. Ситуиран е на 6-ти жилищен етаж с площ 75 кв.м. със следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, прекрасна южна тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо. За повече информация за имота ще Ви е необходим следният референтен номер: 22230
  детайли
 • 700 лв.
  Двустаен апартамент Трааката
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт Ви представя ДВУСТАЕН апартамент в м-т Траката, ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС. Ситуиран е на 3-ти жилищен етаж с площ 70 кв.м. със следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. Отоплението е с КЛИМАТИК. Жилището се предлага обзаведено. За повече информация за имота ще Ви е необходим следният референтен номер: 126152. Не се колебайте да се свържете с нас за още подобни оферти!!!
  детайли
 • 600 лв.
  Двустаен апартамент Конфуто
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт Ви представя ДВУСТАЕН апартамент на прекрасна локация в жк. Лятно кино Тракия. Ситуиран е на 2-ри жилищен етаж с площ 80 кв.м. със следното разпределение: входно антре, дневен тракт с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Отопление чрез КЛИМАТИК. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. За повече информация за имота ще Ви е необходим следният референтен номер: 125980. Не се колебайте да се свържете с нас за още подобни оферти!!!
  детайли
 • 550 лв.
  Двустаен апартамент Община
  Агенция за недвижими имоти Еволюшън Естейт има удоволствието да Ви представи слънчев и топъл двустаен апартамент в район Общината. Намира се в непосредствена близост до множество големи и малки търговски обекти, заведения за хранене и развлечение,училища, детски градина, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 2-ри жилищен етаж с площ 70 кв.м. разгърната в следното практично разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса. Отоплението е на ТОК. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефонът посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер: 25218
  детайли