Резултати

Общо намерени: 547
 • 500 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Чайка, 70
  Представяме ви тристаен, напълно обзаведен апартамент в района на Чайка. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, отделна кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и две тераси. Жилището е оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ за семейство, двойка или студенти. Номер на имота 8850. За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Център, 65
  Представяме ви нов двустаен апартамент в района на Центъра на град Варна. Апартамента се намира в нова луксозна сграда, с отлично поддържани общи части и се състои от антре, кухня с трапезария и дневна част, спалня, баня с тоалет и две тераси. Жилището е напълно обзаведено, оборудвано с всички електроуреди и климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имота 8923. За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Левски, 70
  Представяме ви , тристаен напълно обзаведен апартамент в района на Левски. Разпределението е функционално и удобно - състои се от хол ,отделно трапезария с кухненски бокс, спалня , баня и тоалет, тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди. Подходящо е за студенти или семейство. Номер на имота 8820. Агенцията разполага с ключ за имота, огледи са възможни по всяко време.
  детайли
 • 280 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Спортна зала, 50 кв.м.
  Представяме ви двустаен апартамент, намиращ се в района на Спортна зала. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се предлага необзаведено. Номер на имот 4121. За повече информация ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 440 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Колхозен пазар, 45 кв.м.
  Представяме ви двустаен, напълно обзаведен апартамент в района на Колхозен пазар. Апартамента се състои от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, самостоятелна спалня, баня с тоалет и три тераси. Жилището е оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или сам човек.Номер на имота 1521.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение:Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Възраждане 1, 73
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Възраждане 1. Апартаментът се намира в нова сграда , тип затворен комплекс , състои се от антре, просторен дневен тракт с кухненски бокс , спалня, баня с тоалет и две тераси. Жилището е след ремонт, предлага се напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или семейство. Номер на имот 8747. За повече информация ние сме на ваше разположение:Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 450 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Център, 80 кв.м.
  Представяме ви тристаен, напълно обзаведен апартамент в района на Центъра на град Варна. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, отделна кухня, две спални, баня с тоалет и две тераси. Жилището е оборудвано с всички необходими електроуреди. Подходящ за семейство или студенти. Номер на имота 1737. За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 600 лв.
  3-стаен под наем, Варна, Бриз, 90
  Представяме ви луксозен, тристаен, напълно обзаведен апартамент в района на квартал Бриз. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна и светла дневна зона, обединена с кухня и трапезария, две спални, баня с тоалет и тераса. Жилището е оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик във всяка стая. Подходящ за семейство или студенти. Номер на имота 7681. Възможност за ползване на подземно паркомясто.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение
  детайли
 • 420 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Чайка, 60
  Представяме ви нов двустаен апартамент в района на Чайка. Апартаментът се състои от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня и трапезария , спалня, баня с тоалет и тераса с морска панорама. Жилището в нова сграда с ограничен достъп, предлага се напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или семейство.Номер на имота 4324.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерет
  детайли
 • 500 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Левски, 70
  Представяме ви двустаен апартамент в района на Левски. Апартаментът се състои от антре, дневна зона, обединена с кухня и трапезария, спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището се намира в нова жилищна сграда, с ограничен достъп, предлага се напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за сам човек или двойка. Номер на имот 8921. За повече информaция и въпроси ние сме на ваше разположение : Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 250 лв.
  1-стаен под наем, Варна, Лятно кино Тракия, 30
  Представяме ви малка боксониера, намираща се в района на Лятно кино тракия. Разпределението е функционално и удобно - състои се от антре, просторна стая, разделена на кътове, с обособен кухненски бокс, баня с тоалет. Жилището се предлага напълно обзаведено, разполага с всички необходими електроуреди и климатик. Подходяща е за сам човек. Номер на имот 8919. За повече информация и въпроси, ние сме на ваше разположение: Contract real estate"Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли
 • 420 лв.
  2-стаен под наем, Варна, Възраждане 1, 67
  Представяме ви нов двустаен апартамент в района на Възраждане 1. Апартаментът се състои от антре, просторна дневна зона, обединена с кухня и трапезария , спалня, баня с тоалет и тераса. Жилището в нова сграда с ограничен достъп, предлага се напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди, климатик. Подходящ е за двойка или семейство.Номер на имота 8918.За повече информация и въпроси ние сме на ваше разположение: Contract real estate "Потърсете жилище, намерете дом"
  детайли