Резултати

Общо намерени: 69
 • 400 лв.
  Отлично завършен двустаен апартамент Н.С.
  Предлагаме Ви отлично завършен двустаен апартамент, разположен в новопостроена сграда, находяща се в началото на квартал Бузлуджа. Жилището се състои от: обширна дневна с кухненски бокс, спалня, коридор и баня-тоалетна. Имота е напълно обзаведен с нови мебели и електроуреди: климатик, телевизор, пералня, готварска печка и хладилник. В апартамента не е живяно – очаква своите първи наематели.
  детайли
 • 480 лв.
  Отлично обзаведен тристаен апартамент бул. Никола Габровски
  Предлагаме Ви отлично обзаведено тристайно жилище находящо се в центъра на град Велико Търново. Апартамента се състои от: дневна с кухненски бокс, две спални, баня и отделно тоалетна, коридор и закрита тераса. Имота се предлага в отлично състояние, напълно обзаведен и оборудван с: три климатика, два телевизора, готварска печка, пералня, хладилник, микровълнова фурна, абсорбатор и други. В наемната цена влизат интернет и кабелна телевизия и вода.
  детайли
 • 400 лв.
  Изцяло южен апартамент в центъра
  Предлагаме Ви изцяло южен апартамент, разположен в новопостроен жилищен блок, находящ се в центъра на град Велико Търново. Имата се състои от дневна с кухненски бокс, две спални, баня-тоалетна, коридор и тераса. Жилището е напълно обзаведено и разполага с готварска печка, пералня, хладилник, два климатика и два телевизора. В наемната цена са включени кабелна телевизия и интернет. Има вариант за промяна на обзавеждането, като може да бъде закупена, мека мебел и секция в дневната и нова спалня с гардероб в спалнята. Апартамента се намира в непосредствена близост до всички необходими удобства.
  детайли
 • 220 лв.
  Реновиран едностаен апартамент на 10 минути от центъра
  Предлагаме едностаен апартамент след ремонт, разположен на 10 минути пеша от центъра на Велико Търново. Жилището се състои от: стая с кухненски бокс, баня-тоалетна и коридор. Имота е напълно обзаведен и разполага с: климатик, готварска печка, пералня и хладилник.
  детайли
 • 220 лв.
  Реновиран едностаен апартамент на 10 минути от центъра
  Предлагаме едностаен апартамент след ремонт, разположен на 10 минути пеша от центъра на Велико Търново. Жилището се състои от: стая с кухненски бокс, баня-тоалетна и коридор. Имота е напълно обзаведен и разполага с: готварска печка, пералня и хладилник.
  детайли
 • 700 лв.
  Къща под наем в село Леденик
  Предлагаме Ви едноетажна къща под наем, находяща се в село Леденик. Имота се състои от: две спални, кухня, баня-тоалетна и двор. Жилището е напълно обзаведено и разполага с: пералня, сушилня, готварска печка, хладилник и телевизор. Отоплението на имота се извършва чрез стенни конвектори. Позволено е отглеждането на домашни любимци.
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент - широк център
  Предлагаме Ви жилище под наем , находящо се в района на Нова болница. Апартамента се състои от: две спални, кухня, баня и отделно тоалетна, коридор , килер и две тераси. Имота се предлага в добро състояние, след освежителен ремонт. Жилището е обзаведено и разполага с: готварска печка, пералня и хладилник. Апартамента се намира в близост до всички необходими удобства и същевременно на тихо място, със свободен достъп до паркоместа. В жилището е позволено отглеждането на домашен любимец.
  детайли
 • 450 лв.
  Двустаен апартамент под наем
  Предлагаме Ви двустаен апартамент под наем разположен в новопостроена сграда в района на Нова болница. Жилището се състои от: обширна дневна с кухненски бокс, спалня, коридор, баня-тоалетна и панорамна тераса. Имота е напълно обзаведен и разполага с: готварска печка, пераня , хладилник, телевизор, /предстои поставяне на климатик /. Жилището очаква своите първи наематели!!!
  детайли
 • 400 лв.
  Двустаен апартамент квартал Акация
  Предлагаме Ви отлично двустайно жилище под наем, в комплекс - Слънчев дом. Апартамента е стилно обзаведен с нови мебели и всички необходими електро уреди. Имота се състои от дневна с кухненски бокс, спалня, баня-тоалетна и тераса. Жилището разполага с: LCD телевизор, пералня, хладилник, готварска печка със стъклокерамичен плот и аспиратор, конвекторен радиатор в спалнята и климатик в дневната.
  детайли
 • 180 лв.
  Ателие в топ центъра на град Велико Търново
  Предлагаме Ви таванска боксониера разположена в идеалния център на град Велико Търново. Жилището се състои от: антре, стая, кухнененски бокс и баня-тоалетна. Апартамента е в отлично състояние след освежителен ремонт. Квартирата се намира в непосредствена близост до Кооперативния пазар, на 5 минути пеша от пети учебен корпус на ВТУ.
  детайли
 • 500 лв.
  Офис Н.С. Колю Фичето
  Предлагаме Ви офис под наем находящ се в новопостроена сграда в квартал Колю Фичето. Имота е със застроена площ от 108кв.м. и тераса 30кв.м. Офиса е преграден със стена ог гипскартон, която може да бъде премахната по желание. Имота разполага с два входа и е подходящ и за товаро-разтоварна деиност.
  детайли
 • 230 лв.
  Едностаен апартамент квартал Акация
  Предлагаме Ви напълно обзаведен едностаен апартамент находящ се в квартал Акация. Жилещето се състои от: антре, стая, кухненски бокс и баня-тоалетна. Имота е напълно обзаведен и разполага с: готварска печка, пераня, хладилник, климатик, теревизор и други. Апартамента се предлага след освежителен ремонт. Към жилището има осигурено паркомясто.
  детайли