Резултати

Общо намерени: 35
 • 370 лв.
  Двустаен апартамент, кв.Бузлуджа
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен апартамент ново строителство, находящ се в началото на кв.Бузлуджа. Жилището се състои от всекидневна с кухнанески бокс, спалня, баня и тоалетна, килер, тераса и антре. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, съдомиялна, аспиратор и климатик във всекидневната.
  детайли
 • 400 лв.
  Южен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен южен апартамент, находящ се в центъра на гр.Велико Търново. Жилището се състои от кухня, две спални помещения, баня и тоалетна, тераса и антре. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, климатик, съдомиялна и телевизор.
  детайли
 • 250 лв.
  Двустаен апартамент, Бузлуджа
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен апартамент, находящ се в кв.Бузлуджа. Жилището се състои от спалня, хол, кухня, килер, баня и тоалетна отделно, тераса и антре. Имотът е обзаведено и е оборудвано със следните ел.уреди: готварска печка и хладилник. Апартаментът е с изцяло южно изложение!
  детайли
 • 350 лв.
  Едностаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя едностаен апартамент, находящ се в центъра на гр. Велико Търново. Жилището е изцяло обзаведено и оборудвано със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, аспиратор, телевизор, а при наемане ще бъде поставен климатик.
  детайли
 • 350 лв.
  Двустаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен апартамент, находящ се в центъра на гр.Велико Търново. Жилището се състои от трапезария с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса и антре. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, аспиратор, климатик, конвектор и телевизор.
  детайли
 • 200 лв.
  Гарсониера, Широк Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя таванска гарсониера, находяща се в широкия център на гр.Велико Търново. Жилището се състои от две обзаведени стаи, баня и тоалетна и антре. Имотът е оборудван с пералня и хладилник.
  детайли
 • 150 лв.
  Стая от апартамент в центъра
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя стая от апартамент с общо ползване на кухня и санитарен възел, находяща се в центъра на гр. Велико Търново. Стаята е обзаведена с легло, гардероб, диван и бюро. В кухнята жилището разполага с готварска печка, пералня и хладилник.
  детайли
 • 370 лв.
  Двусатен апартамент, кв.Колю Фичето
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание двустаен апартамент, находящ се в кв.”Колю Фичето”. Жилището се състои от спалня, хол, кухня, баня, тоалетна, тераса и антре. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня и хладилник.
  детайли
 • 300 лв.
  Двустаен апартамент, кв.Зона Б
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя гарсониера, находяща се в кв.Зона Б. Жилището се състои от кухня, спалня, баня и тоалетна, тераса и коридор. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, аспиратор, пералня, микровълнова фурна, два климатика.
  детайли
 • 460 лв.
  Тристаен апартамент, кв.Колю Фичето
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен апартамент ново строителство, находящ се в кв.Колю Фичето. Жилището се състои от всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна, отделно тоалетна, две тераси и коридор. Апартаментът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, телевизор и климатик във всекидневната.
  детайли
 • 470 лв.
  Двустаен апартамент, бул.България
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен апартамент, находящ се в широкия център на в гр. Велико Търново. Жилището се състои от кухня, хол, спалня, баня с тоалетна, остъклена тераса и антре. Имотът е обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник,микровълнова печка. Жилището е южно, с външна изолация.
  детайли
 • 400 лв.
  Двустаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя изцяло южно жилище, находящо се в идеалния център на гр. Велико Търново. Жилището се състои от кухня, спалня, баня и тоалетна, тераса и антре. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван и е с чисто нови мебели и ел.уреди: вградени котлони и фурна, аспиратор, пералня, хладилник и телевизор.
  детайли