Резултати

Общо намерени: 43
 • 450 лв.
  Двустаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен апартамент, находящ се в центъра на гр. Велико Търново в близост до голям хранителен магазин, парк, детска градина и всичко от първа необходимост. Имотът се състои от просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, мокро помещение, баня и тоалетна, тераса и антре. Жилището е изцяло обзаведено и е оборудвано със следните ел.уреди: вградена фурна с котлони, хладилник, съдомиялна машина, пералня, два телевизора, климатик във всекидневната. Имотът е га
  детайли
 • 400 лв.
  Тристаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен апартамент, находящ се в центъра на гр. Велико Търново. Жилището се състои от трапезария с кухненски бокс, две спални, два санитарни възела, мокро помещение, коридор и тераса. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, аспиратор, пералня, хладилник, климатик и конвектор във всекидневната, а в спалните също са предвидени конвектори за отопление.
  детайли
 • 400 лв.
  Изцяло южен двустаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен изцяло южен апартамент, находящ се в идеалния център на гр. Велико Търново. Жилището се състои от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса и коридор. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, аспиратор, пералня, хладилник, микровълнова фурна и климатик във всекидневната.
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание тристаен апартамент, находящ се в топ центъра на гр.Велико Търново. Жилището се състои от две спални, всекидневна с кухненски бокс, две тераси, баня и тоалетна и антре. Апартаментът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник и климатик.
  детайли
 • 300 лв.
  Гарсониера, кв.Колю Фичето
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя гарсониера, находяща се в кв.Колю Фичето. Жилището се състои от спалня, трапезария с кухненски бокс, баня и тоалетна, антре и тераса. Имотът е обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник и конвектор.
  детайли
 • 400 лв.
  Тристаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен апартамент, находящ се в центъра на гр. Велико Търново в непосредставена близост до Пети учебен корпус, магазини парк, автобусни спирки и всичко от първа необходимост. Жилището се състои от две спални, хол, кухня, баня и тоалетна и антре. Апартаментът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, конвектори и маслен радиатор за отопление.
  детайли
 • 400 лв.
  Двустаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен апартамент, находящ се в центъра на гр.Велико Търново. Жилището се състои от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса и коридор. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван с всички необходими ел.уреди.
  детайли
 • 250 лв.
  Апартамент в близост до Пазара
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя апартамент, находящ се в центъра на гр.Велико Търново в близост до кооперативния пазар. Жилището се състои от кухня, две спални, коридор, баня и тоалетна и две тераси. Имотът е обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник и три климатика.
  детайли
 • 550 лв.
  Тристаен апартамент, кв.Акация
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя етаж от къща, находящ се в кв.Акация. Жилището се състои от всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна и коридор. Предлага се изцяло обзаведено и оборудвано.
  детайли
 • 450 лв.
  Тристаен апартамент, кв.Колю Фичето
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен апартамент, находящ се в кв.Колю Фичето. Жилището се състои от всекидневна с кухненски бокс, спалня, хол, остъклена тераса с южно изложение, баня и тоалетна отделно и коридор. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник и аспиратор. Отоплението е посредством ТЕЦ.
  детайли
 • 350 лв.
  Апартамент в центъра
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание многостаен апартамент, находящ се в центъра на гр.Велико Търново. Жилището се състои от две спални, хол, трапезария, кухненски бокс, баня и тоалетна, две тераси и антре. Изцяло обзаведено е, а е оборудвано със следните ел.уреди: готварска печка, микровълнова фурна, пералня, хладилник и два климатика. Дограмата на имота е изцяло подменена с PVC.
  детайли
 • 500 лв.
  Етаж от къща в центъра на гр.Велико Търново
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя етаж от къща, находящ се в центъра на гр. Велико Търново. Жилището се състои от трапезария с кухненски бокс, две спални, хол, баня и тоалетна, две тераси и коридор. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, телевизор, три климатика и конвектор. В цената са включени кабелна телевизия и интернет връзка.
  детайли