Резултати

Общо намерени: 43
 • 350 лв.
  Двустаен апартамент, кв.Зона Б
  Екипът на Търново Брокерс предлага на Вашето внимание южен двустаен апартамент, находящ се в кв. „Зона Б”. Жилището се състои от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, остъклена тераса и антре. Изцяло обзаведено е, а е оборудвано със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник и два климатика!
  детайли
 • 200 лв.
  Двустаен апартамент, Картала
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя партерен етаж от къща, находящ се в кв.Картала. Жилището се състои от просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, мокро помещение и антре. Имотът е изцяло обзаведен, а е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник и сушилня.
  детайли
 • 200 лв.
  Южен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя гарсониера, находяща се в района на пазара. Жилището се състои от спалня, кухненски бокс, баня и тоалетна и коридор. Имотът е обзаведен и разполага със следните ел.уреди: пералня и хладилник. Изложението му е южно.
  детайли
 • 360 лв.
  Едностаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя едностаен апартамент, находящ се в центъра на гр. Велико Търново. Жилището е разположено на две нива, като на първото ниво се намира всекидневната с кухненския бокс, баня с тоалетна и тераса, а на второто ниво – спалнята. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: вградени котлони и фурна, микровълнова фурна, хладилник, пералня, аспиратор, климатик и телевизор.
  детайли
 • 320 лв.
  Таванска гарсониера, Център
  Екипът на Търново Брокерс предлага на Вашето внимание таванска гарсониера, находяща се в центъра на гр.Велико Търново. Жилището се състои от кухня, спалня, тераса, баня и тоалетна, тераса и антре. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня и хладилник.
  детайли
 • 400 лв.
  Двустаен апартамент, кв.Акация
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен апартамент ново строителство, находящ се в кв.Акация. Жилището се състои от просторна дневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса и антре. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, аспиратор, климатик и конвектор за отопление в спалнята.
  детайли
 • 450 лв.
  Двустаен апартамент, кв.Бузлуджа
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя двустаен южен апартамент ново строителство, находящ се в началото на кв. Бузлуджа. Жилището се състои от тразпезария с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса и антре. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван
  детайли
 • 500 лв.
  Тристаен апартамент, Картала
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен апартамент, находящ се в кв.Картала. Жилището се състои от южна всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна, етара и антре. Имотът е изцяло обзаведен и оборудван.
  детайли
 • 400 лв.
  Етаж от къща, Център
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание етаж от къща, находящ се в центъра на гр.Велико Търново. Имотът се състои от хол, спалня и кухня, изцяло обзаведено е и е оборудвано със следните ел.уреди: готварска печка, пералня, хладилник, аспиратор и климатик. Районът е изключително комуникативен, като в близост има автобусна спирка, магазини, заведения и всичко от първа необходимост! Не пропускайте това предложение!
  детайли
 • 480 лв.
  Двустаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание двустаен апартамент, находящ се в центъра на гр.Велико Търново. Апартаментът се състои от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса и антре. Жилището е с изцяло нови мебели и ел:уреди: вградена готварска печка, пералня, хладилник, аспиратор, телевизор и климатик във всекидневната. В непосредствена близост до имота има магазини, детски градини, училища, парк и всичко от първа необходимост.
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс Ви представя тристаен южен апартамент, находящ се в центъра на гр. Велико Търново. Жилището се състои от трапезария с кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна отделно, тераса и антре. Имотът е изцяло обзаведен и е оборудван със следните ел.уреди: готварска печка, пералня и хладилник. Свободен от 01.07.2018г., като огледи могат да се правят и преди това.
  детайли
 • 300 лв.
  Тристаен апартамент, Център
  Екипът на Търново Брокерс представя на Вашето внимание апартамент, находящ се в района на хотел Янтра. Жилището се състои от две спални, кухня, антре и остъклена тераса. Едната спалня е обзаведена с легло – тип спалня, скрин и вграден гардероб, другата спалня е необзаведена, кухнята е обзаведена и е оборудвана със следните ел.уреди: микровълнова фурна, хладилник, пералня и аспиратор. В наемната цена влизат кабелна телевизия и интернет връзка.
  детайли