Резултати

Общо намерени: 466
 • 900 лв.
  Витоша; Тристаен под наем, затворен комплекс
  Титан Пропъртис предлага на своите наематели тристаен апартамент в комплекс от затворен тип с локация ж.к.Витоша. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до детска градина, дипломатически резиденции, зони за отдих и спорт. Имотът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж в новопостроена кооперация и разполага с площ 103кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, две спални, баня с тоалетна, две тераси. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано, като разполага с всичко необходимо за едно домакинство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 87395.
  детайли
 • 600 лв.
  Ст.град/ Едностаен под наем с голяма тераса
  Титан Пропъртис има огромното удоволствие да Ви предложи едностаен, просторен апартамент с локация ж.к.Студентски град. Намира се в непосредствена близост до зони за отдих и спорт, големи и малки търговски обекти, автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага с площ 50кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, просторен хол с кухненски бокс и обособено спално помещение, баня с тоалетна, голяма тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 49134.
  детайли
 • 780 лв.
  Дружба 1, Двустаен под наем
  Скъпи наематели, търсещи своя нов дом, Титан Пропъртис има огромното удоволствие да Ви предложи двустаен, уютен апартамент с локация ж.к.Дружба 1. Намира се в непосредствена близост до парк Езерата, метростанция и спирки на градски транспорт. Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага с жилищна площ 78кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, балкон пред спалнята, баня с тоалетна. За максималния комфорт на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 75317.
  детайли
 • 750 лв.
  Двустаен,обзаведен, Витоша
  Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание изключително просторен и светъл двустаен апартамент в нова кооперация в ж.к.Витоша. Намира се в непосредствена близост до денонощни търговски обекти, търговски център, дипломатически резиденции и автобусна спирка. Имотът е с площ 60кв.м, разгърната в следното практично разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено с нови мебели и ел.уреди и очаква своите нови наематели. Цената ВКЛЮЧВА ГАРАЖ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 87257.
  детайли
 • 800 лв.
  Двустаен,обзаведен, Хиподрума
  Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание двустаен, ЮЖЕН апартамент в ж.к.Хиподрума. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до детска градина, училище, зони за отдих и спорт, търговски обекти. Имотът е ситуиран на 4-ри жилищен етаж и разполага с площ 76кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухня, хол, спалня, баня, тоалетна, тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ТЕЦ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 86635.
  детайли
 • 960 лв.
  Тристаен, обзаведен, Център
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи просторен тристаен апартамент в непосредствена близост до ул.Граф Игнатиев. На метри от жилището са разположени множество малки и големи търговски обекти, заведения за хранене и развлечение, учебни заведения, зони за отидх и спорт. Достъпът до всяка част на града е максимално улеснен посредством спирки на градски транспорт и метростанция. Имота е ситуиран на 2-ри жилищен етаж с площ 70кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, кухня, хол, две спални, баня и тоалетна. За максимално удобство на бъдещите си стопани апартамента е напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ТЕЦ.За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 86636.
  детайли
 • 560 лв.
  Двустаен, обзаведен, Левски
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис има удоволствието да Ви представи двустаен апартамент в ж.к. Левски. Жилището се намира в близост до търговски обекти, зони за отдих и спорт, спирки на градски транспорт. Ситуиран е на 2-ри жилищен етаж с площ 58кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, отделен кухненски бокс, хол, спалня, баня и тоалетна. За максимално удобство на на бъдещите си стопани имота се предлага напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство.За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 87203.
  детайли
 • 600 лв.
  Магазин, Слатина
  Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание помещение с локация ж.к. Слатина. Разположено на изключително комуникативно място с висок човекопоток. Подходящо за магазин/офис и пр. Имотът е ситуиран на кота 0 и разполага с площ 36кв.м, вкл. търговско помещение, общ санитарен възел. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 87225.
  детайли
 • 690 лв.
  Двустаен, обзаведен, Манастирски ливади.
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис има удоволствието да представи на Вашето внимание двустаен апартамент в един от най-бързо развиващите се райони - ж.к. Манастирски ливади. Разположене в болизост до търговски обекти и зони за отдих и спорт. Достъпът до всяка част на града е максимално улеснен посредством спирки на градски транспорт и бърз достъп до Околовръстен път. Имота е ситуиран на 1-ви жиклищен етаж в новопостроена кооперация с площ 72кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с обособен кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна, тераса. За максимален комфорт на бъдещите си стопани жилището е напълно обзаведено с всичко необходимо и се отоплява на ТЕЦ.За оглед на това и други подобни атрактивни предложения, може да се свържете с нас на посочените телефони или да изпратите коoрдинатите си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 48114.
  детайли
 • 500 лв.
  Двустаен,обзаведен, Орландовци
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис отдава под наем просторен двустаен апартамент в ж.к. Орландовци. Имота се намира в близост до търговски център, учебни заведения, спирки на автобус и трамвай, зони за отидх и спорт. Ситуиран е на 7-ми жилищен етаж в добре поддържана жилищна сграда. Разполага с площ 54кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, просторен хол с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна. Отопление на ток. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 87125.
  детайли
 • 650 лв.
  Тристаен, Овча купел 2/
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис има удоволствието да ви представи тристаен апартамент на повече от отлична локация в ж.к. Овча купел 2. Имота се намира в близост до голям хипермаркет,търговски обекти, учебни заведения, зони за отдих. Достъпът до всяка част на града е максимално улеснен посредством спирки на градски транспорт и Околовръстен път. Ситуиран е на 3-ти жилищен етаж в новопостроена кооперация с ниски входни такси. Разполага с площ от 76кв.м. разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални, баня и тоалетна, втора тоалетна и три тераси. За максимален уют на бъдещите си стопани имота се предлага напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 84170.
  детайли
 • 720 лв.
  Младост 3
  Агенция за недвижими имоти Титан пропъртис има огромното удоволствие да представи на Ваашето внимание просторен двустаен апартамент в един от най-предпочитаните източни райони ж.к. Младост 3. Намира се в непосредствена близост до Бизнес парк, търговски обекти, зони за отдих и спорт. Достъпът до всяка част на града е максимално улеснен посредством спирки на градски трансорт, метростанция и Околовръстен път. Имота е разположен в новопостроена кооперация на 1-ви жиклищен етаж с площ 52кв.м. разгърнати в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня и тоалетна. За максимално удобство апартамента е напълно обзаведен и се отопляжа на ТЕЦ.За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 86935.
  детайли