Резултати

Общо намерени: 567
 • 899 лв.
  Тристаен ап. под наем в кв. Илинден
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание тристаен апартамент в ж.к. Илинден. Намира се в непосредствена близост до Метростанция Константин Величков, парк `Света Троица`, супермаркет, денонощни търговски обекти, зони за отдих и спорт, множество спирки градски транспорт. Имотът разполага с площ 85кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол , кухня , две спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо. Отопление ТЕЦ. Изложение ЮГ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. На това и други подобни атрактивни предложения, може да се свържете с нас на посочения телефон или да изпратите координатите си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 2138866.
  детайли
 • 1100 лв.
  Двустаен ап. под наем в жк. Изток
  Ключ в агенцията !! Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент в ж.к. Изток. Намира се в непосредствена близост до бул. Г. М. Димитров, УМБАЛ Софиямед, детска градина, училища, пазар Мусагеница, автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 70кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухня и трапезария, спалня , баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с нови мебели и ел.уреди от висок клас. Отопление ТЕЦ, разполага и с климатици. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2072501.
  детайли
 • 1300 лв.
  Двустаен ап. под наем в кв. Витоша
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент с локация ж.к. Витоша. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 54кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, спалня и баня с тоалетна. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ток, посредством климатици. Изложение ИЗТОК. Има прилежащ склад, включен в цената и възможност за наемане на подземно паркомясто на цена от 100лв. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2142428.
  детайли
 • 999 лв.
  Тристаен ап. под наем в кв. Младост 1
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание тристаен апартамент с локация ж.к. Младост 1. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до метростанция, детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага с площ 80кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, две спални, баня с тоалетна, отделно тоалетна и две тераси. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ТЕЦ. Изложение ЗАПАД/СЕВЕР. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2069489
  детайли
 • 1440 лв.
  Двустаен ап. под наем в кв. Кръстова вада
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент с локация ж.к. Кръстова вада. Намира се в непосредствена близост до метростанция, МОЛ Парадайс, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага с площ 72кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, спалня, мокро помещение, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ток, посредством климатици. Изложение ИЗТОК. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2185706.
  детайли
 • 2300 лв.
  Тристаен ап. под наем в кв. Кръстова вада
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание луксозен тристаен апартамент в жк. Кръстова вада в затворен комплекс "Vitosha View". Жилището се намира в близост до МОЛ Парадайс, метростанция, множество спирки на градски транспорт, хипермаркети, зони за отдих и спорт. Разполага с площ 88кв.м и се състои от: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария , две спални, гардеробна ,баня с тоалетна, отделно тоалетна и тераса. За максималния комфорт на своите новодомци, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство до най-малкият детайл, втората спалня ще се обзаведе по предпочитанията на бъдещия наемател. Отопление ГАЗ, разполага и с климатици. Отопление ЮГ/ИЗТОК/СЕВЕР. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. На това и други подобни атрактивни предложения, може да се свържете с нас на посочените телефони или да изпратите координатите си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2152040.
  детайли
 • 799 лв.
  Едностаен ап. под наем в кв. Кръстова вада
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание едностаен апартамент с локация ж.к. Кръстова вада. Намира се в непосредствена близост до метростанция, МОЛ Парадайс, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага с площ 36кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, еднопространствено помещеие, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ток, посредством климатик. Изложение ЮГ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2183300.
  детайли
 • 1100 лв.
  Тристаен ап. под наем в Центъра на София
  В посочената цена е включено паркомясто !! Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание тристаен апартамент в Център-София, район ЦУМ. Намира се в непосредствена близост до метростанция Сердика, множество спирки на градския транспорт, училища, детски градини, търговски центрове, зони за отдих и спорт. Жилището разполага с площ 65кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол , кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и тераса. Отопление ТЕЦ. Изложение ЗАПАД/ИЗТОК. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2185602.
  детайли
 • 920 лв.
  Двустаен ап. под наем в кв. Младост 4
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост има удоволствието да Ви предложи двустаен апартамент с локация ж.к. Младост 4. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до метростанция, големи търговски обекти, зони за отдих и спорт, а достъпът до всяка точка на столицата е максимално улеснен, посредством една от най-големите пътни артерии-Околовръстен път. Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж в новопостроена кооперация и разполага с площ 57кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса. Жилището се отдава напълно обзаведено с всичко необходимо за едно домакинство. Изложение ЗАПАД. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2061275.
  детайли
 • 799 лв.
  Едностаен ап. под наем в кв. Студентски град
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание едностаен апартамент в ж.к. Студентски град. Намира се в непосредствена близост до Joy Station, денонощни търговски обекти, зони за отдих и спорт, автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж в нова кооперация и разполага с площ 68кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, еднопространствено помещение с обособен спален кът и кухненски бокс, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ток, посредством климатик. Изложение ИЗТОК. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2126799.
  детайли
 • 1200 лв.
  Двустаен ап. под наем в кв. Кръстова вада
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент с локация ж.к. Кръстова вада. Намира се в непосредствена близост до метростанция, МОЛ Парадайс, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага с площ 57кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс с хол и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ток. Изложение ИЗТОК. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2174100.
  детайли
 • 850 лв.
  Двустаен ап. под наем в кв. Люлин 3
  Титан Пропъртис - офис Младост има огромното удоволствие да Ви предложи двустаен апартамент с локация ж.к. Люлин 3. Намира се в непосредствена близост до метростанция, големи търговски обекти, зони за отдих и спорт. Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага с площ 60кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ. Изложение ЮГ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2098909.
  детайли