Резултати

Общо намерени: 556
 • 750 лв.
  Двустаен ап. в кв. Овча купел
  Агенция за недвижими имоти Титан Провърти предлага на Вашето внимание двустаен апартамент в жк.Овча купел. Жилището се намира в близост до множество спирки на градски транспорт, хипермаркети, зони за отдих и спорт. Разполага с площ 58кв.м и се състои от: хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. Жилището се предлага напълно обзведено с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ГАЗ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 139385.
  детайли
 • 2400 лв.
  Тристаен, под наем, жк. Гоце Делчев, с вкл. паркомясто
  В посочената цена е включено подземно паркомясто. Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание просторен тристаен апартамент в ж.к.Гоце Делчев. Намира се в непосредствена близост до супер маркет, денонощни търговски обекти, зони за отдих и спорт, множество спирки градски транспорт. Имотът е на ситуиран на 7-ми жилищен етаж и разполага с площ 106кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с трапезария, кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетна и две тераси. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ. Изложение ЮГ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 139556.
  детайли
 • 1380 лв.
  Двустаен ап. в кв. Младост 2
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис отдава под наем чудесен двустаен апартамент с локация ж.к.Младост 2. Намира се в близост до метростанция, множество спирки на градски транспорт, големи и малки търговски обекти, детска градина и училище. Разполага с площ 65кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ, разполага и с климатици. Изложение ИЗТОК/ЗАПАД. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 117489.
  детайли
 • 699 лв.
  Двустаен ап. в кв. Банишора
  Ключ в агенцията!! Титан Пропъртис отдава под наем двустаен апартамент в ж.к. Банишора. Намира се в непосредствена близост до метростанция, супер маркет, спирки на градски транспорт, зони за отдих и спорт, търговски обекти. Имотът е ситуиран на 8-ми жилищен етаж и разполага с площ 50 кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 101074.
  детайли
 • 4999 лв.
  Тристаен ап. в кв. Дианабад
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание тристаен апартамент с локация ж.к. Дианабад. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до метростанция , детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 8-ми жилищен етаж и разполага с площ 120кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ТЕЦ, разполага и с климатици. Изложение ЮГ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 139387.
  детайли
 • 799 лв.
  Двустаен ап. в кв. Овча купел
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание чисто нов двустаен апартамент в жк. Овча купел. Намира се в непосредствена близост до метростанция, спирки на градски транспорт, търговски обекти, заведения, зони за отдих и спорт. Имотът е ситуиран на 1-ви етаж в нова кооперация и разполага с площ 65кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Изложение ЮГ/ЗАПАД. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 140249.
  детайли
 • 999 лв.
  Двустаен ап. в кв. Бъкстон
  Титан Пропъртис има огромното удоволствие да Ви предложи чисто нов двустаен апартамент с локация ж.к.Бъкстон. Намира се в непосредствена близост до спирки на градски транспорт, супер маркет и търговски център. Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага с жилищна площ 70кв.м, разгърната в следното практично разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна, отделно тоалента и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Изложение ЮГ/ИЗТОК. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 140252.
  детайли
 • 999 лв.
  Двустаен ап. в кв. Света Троица
  Титан Пропъртис има огромното удоволствие да Ви предложи чисто нов двустаен апартамент с локация ж.к.Света Троица. Намира се в непосредствена близост до метростанция Константин Величков , пазар Димитър Петков, супер маркет и търговски център. Имотът е ситуиран на 6-ти жилищен етаж и разполага с жилищна площ 50кв.м, разгърната в следното практично разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна. Жилището се предлага напълно обзаведено с дизайнерски мебели и вградени ел.уреди, като предлага уют и функционалност на своите бъдещи стопани. Отопление ТЕЦ, разполага и с климатик. Изложение ЮГ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 139744.
  детайли
 • 699 лв.
  Едностаен ап. в кв. Борово
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание едностаен апартамент с локация ж.к. Борово. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага с площ 45кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухня, спалня , баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ. Изложение ИЗТОК. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 140194.
  детайли
 • 799 лв.
  Двустаен ап. в кв. Младост 1А
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание двустаен апартамент с локация ж.к. Младост 1А. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до метростанция, детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и разполага с площ 50кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня , баня с тоалетна. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ. Изложение ЮГ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 132059.
  детайли
 • 2600 лв.
  Тристаен ап. в кв. Бояна
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание луксозно обзаведен, тристаен апартамент , тип МЕЗОНЕТ в един от предпочитаните райони за живеена, а именно ж.к. Бояна. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до детска градина, търговски обекти и автобусна спирка и само на 3 мин. от Бул. България. Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж в нова кооперация и разполага с площ 350кв.м, разгърната в следното разпределение: Първо ниво: входно антре, кухня с трапезаря, просторен хол, баня с вана, две отделни тоалетни ; Второ ниво: спалня , баня с тоалетна и страхотна тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с чисто НОВИ мебели и ел.уреди, всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ГАЗ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 120907.
  детайли
 • 780 лв.
  Двустаен ап. в кв. Младост 4
  КЛЮЧ В АГЕНЦИЯТА, ОГЛЕДИ ПО ВСЯКО УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ! Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание просторен двустаен апартамент с локация ж.к. Младост 4. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до метростанция, детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 9-ти жилищен етаж и разполага с площ 80кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс с трапезария, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ТЕЦ. Изложение ЮГ/ЗАПАД. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 114353.
  детайли