Резултати

Общо намерени: 540
 • 400 лв.
  Лозенец; Ателие
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание самостоятелно ателие с локация ж.к.Лозенец. Намира се в непосредствена близост до училище, детска градина, зони за отдих и спорт, големи търговски обекти, метростанция. Имотът разполага с площ 30кв.м, като се предлага напълно обзаведен с всичко необходимо за едно комфортно ежедневие. Отопление на електричество; ниски консумативни разходи. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 83902.
  детайли
 • 500 лв.
  Хаджи Димитър; Двустаен; Обзаведен
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис има огромното удоволствие да Ви предложи двустаен, южен апартамент с локация ж.к.Хаджи Димитър. Намира се в непосредствена близост до училище, хипермаркет БИЛЛА, зони за отдих и спорт, бъдеща метростанция. Имотът е ситуиран на 8-ми жилищен етаж и разполага с площ 53кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухня с дневен тракт, спалня, баня с тоалетна и усвоен балкон. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ТЕЦ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 61465.
  детайли
 • 500 лв.
  Яворов; Едностаен; Лукс
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис има огромното удоволствие да Ви предложи едностаен апартамент, тип ателие след основен ремонт в ж.к.Яворов. Намира се в непосредствена близост до детска градина, зони за отдих и спорт, бул.Цариградско шосе и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага с площ 30кв.м, разгърната в следното разпределение: кухненски бокс с вградени ел.уреди, обособено спално помещение и баня с тоалетна. За максималния комфорт на своите новодомци, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на електричество; ниски консумативни разходи. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 83863.
  детайли
 • 800 лв.
  М.ливади; ЛУКС; Двустаен, Обзаведен
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис отдава под наем двустаен апартамент с локация ж.к.Манастирски ливади-запад. Намира се в непосредствена близост до зони за отдих и спорт, големи търговски обекти, автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага с площ 65кв.м, разгърната в следното практично разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна, дрешник. Апартаментът се отдава напълно и луксозно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 74664.
  детайли
 • 1200 лв.
  Витоша; Тристаен; С гараж
  Титан Пропъртис предлага на своите наематели чисто нов, тристаен апартамент с локация ж.к.Витоша. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до детска градина, дипломатически резиденции, зони за отдих и спорт и бул.Симеоновско шосе. Имотът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж в новопостроена кооперация и разполага с площ 129кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, две спални, две санитарни помещения, тераса. Жилището се предлага напълно и новообзаведено, като разполага с всичко необходимо за едно домакинство. Цената включва гараж към имота. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 80153.
  детайли
 • 640 лв.
  Белите брези, Двустаен
  Титан Пропъртис отдава под наем двустаен апартамент в ж.к.Белите брези. Намира се в непосредствена близост до детска градина, зони за отдих и спорт, малки и големи търговски обекти. Имотът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага с площ 50кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, баня с тоалетна, гардеробно-складово помещение, кухня, хол, спалня и двоен балкон. Жилището се отдава напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно комфортно ежедневие. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 83871.
  детайли
 • 960 лв.
  Хиподрума; Двустаен; ЛУКС
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис има огромното удоволствие да Ви предложи двустаен, южен апартамент с локация ж.к.Хиподрума. Намира се в непосредствена близост до хипермаркет БИЛЛА, банка, малки и големи търговски обекти. Имотът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага с площ 80кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, преходно преддверие с легло и кът за четене, спалня, баня с тоалетна. Жилището се предлага напълно обзаведено с висок клас обзавеждане и ел.уреди. Отопление на ТЕЦ; прекрасна гледка към Витоша планина. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 83913.
  детайли
 • 650 лв.
  Младост 4; Двустаен; Напълно обзаведен
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание двустаен, топъл апартамент с локация ж.к.Младост 4. Намира се в непосредствена близост до Бизнес парк-София, метростанция, големи търговски обекти и зони за отдих и спорт. Имотът е ситуиран на 7-ми жилищен етаж и разполага с площ 51кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 83954.
  детайли
 • 1200 лв.
  Център; До Съдебна палата; Тристаен
  Титан Пропъртис има огромното удоволствие да Ви предложи тристаен апартамент в Център-София. Намира се в непосредствена близост до метростанция, зони за отдих и спорт, големи и малки търговски обекти и на метри от Съдебна палата. Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага с площ 110кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, две самостоятелни спални, хол, кухня, балкон пред кухнятя, баня с тоалетна. За максималното удобство на своите нови наематели, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 27625.
  детайли
 • 550 лв.
  Младост 3; Двустаен; Напълно обзаведен
  КЛЮЧ В АГЕНЦИЯТА, ОГЛЕДИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ДЕНЯ! Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис отдава под наем двустаен, югоизточен апартамент с локация ж.к.Младост 3. Намира се между метростанции Акад.Ал.Теодоров-Балан и Ал.Малинов, хипермаркет Фантастико, зони за отдих и спорт. Имотът е ситуиран на 11-ти жилищен етаж и разполага с площ 48кв.м, разгърната в следното разпределение: входн антре, кухненски бокс, хол, спалня, баня с тоалетна и тераса. За максималния комфорт на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 54723.
  детайли
 • 310 лв.
  Център НДК, Едностаен, Обзаведен
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис отдава под наем топъл и уютен едностаен апартамент в идеален Център на столицата. Намира се на метри от НДК, зони за отдих и спорт, метростанция и бул.Витоша. Имотът разполага с площ 20кв.м, обособена в следното разпределение: входно антре, кухненски бокс със спално помещение, баня с тоалетна. За максималния комфорт на своите новодомци, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ТЕЦ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 54346.
  детайли
 • 1200 лв.
  Център НДК; Тристаен
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание тристаен, уютен апартамент в иделаен Център-НДК. Намира се на метри от Национален дворец на културата, метростанция, зони за отдих и спорт и бул.Витоша. Имотът е ситуиран на 2-ри жилищен етаж в тухлена кооперация и разполага с площ 79кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухня, хол, две самостоятелни спални, тоалетна, баня с тоалетна. За максималния комфорт на своите новодомци, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ТЕЦ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 77725.
  детайли