Резултати

Общо намерени: 318
 • 1200 лв.
  Двустаен под наем в жк. Малинова долина
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание чисто нов, обзаведен, двустаен апартамент с локация жк. Малинова долина. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до НСА, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът разполага с площ 50кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплени-газификация. Изложение ЮГ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2173058.
  детайли
 • 1600 лв.
  Тристаен, под наем, жк. Младост 1А
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание тристаен апартамент с локация ж.к. Младост 1А. Намира се в непосредствена близост до метростанция, училище, детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 6-ти жилищен етаж и разполага с площ 105кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление-електричество. Изложение ЮГ/ИЗТОК/СЕВЕР. С възможност за наемане на паркомясто към имота. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2174541.
  детайли
 • 1200 лв.
  Двустаен ап. под наем в кв. Гео Милев
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент с локация ж.к. Гео Милев. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до парк 'Гео Милев', детска градина , училище , зони за отдих и спорт, търговски обекти. Имотът разполага с площ 83кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня , баня с тоалетна и чудесна тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 153728.
  детайли
 • 1600 лв.
  Тристаен ап. под наем в кв. Хиподрума
  Титан Пропъртис - офис Младост отдава под наем тристаен апартамент в жк. Хиподрума. Намира се в непосредствена близост до метростанция, ВМА, автобусна спирка, зони за отдих и спорт, медицински център. Имотът е ситуиран на 6-ти жилищен етаж и разполага с площ 95кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, тоалетна и две тераси. Жилището се предлага напълно обзаведено. Отопление ТЕЦ. Изложение: ЮГ/ИЗТОК. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 152667.
  детайли
 • 1500 лв.
  Двустаен ап. под наем в кв. Витоша
  Цената е с ДДС и включва приземен гараж и такса поддръжка на входа. Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание новообзаведен двустаен апартамент в един от предпочитаните райони за живеене, а именно ж.к Витоша. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж в нова кооперация и разполага с площ 70кв.м, разгърната в следното разпределение: кухненски бокс с хол и трапезария, спалня , баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с чисто нови мебели и ел.уреди, всичко необходимо за едно домакинство. Отопление на ГАЗ, като за удобство на своите НОВИ наематели разполага и с климатик. Изложение ЮГ. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 153387.
  детайли
 • 1200 лв.
  Двустаен ап. под наем в Центъра на София
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент с локация Център-ЦУМ. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до Метростанция Лъвов мост, детска градина, зони за отдих и спорт, търговски обекти и автобусна спирка. Имотът е ситуиран на 6-ти жилищен етаж и разполага с площ 81кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс и трапезария, спалня , баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отоплението е на ток, посредством климатици. Изложение ИЗТОК. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 153522.
  детайли
 • 1300 лв.
  Тристаен ап. под наем в кв. Редута
  Ние от Титан Пропъртис - офис Младост Ви предлагаме просторен тристаен апартамент с локация ж.к. Редута. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до парк "Гео Милев", зони за отдих и спорт, автобусна спирка, търговски обекти. Имотът от своя страна е ситуиран на 2-ри жилищен етаж и разполага с площ 75кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс , две спални, баня , две тоалетни и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Изложение ЮГ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 153463.
  детайли
 • 1400 лв.
  Тристаен ап. под наем в кв. Белите брези
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост има удоволствието да Ви предложи тристаен апартамент с локация ж.к. Белите брези. Намира се на тиха улица, в непосредствена близост до метростанция, медицински център, зони за отдих и спорт, автобусна спирка и търговски обекти. Имотът е ситуиран на 5-ти жилищен етаж и разполага с площ 101кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол, всекидневна , кухня, две спални, баня с тоалетна , отделна тоалетна и тераса. За максималния комфорт на своите новодомци, жилището се предлага напълно обзаведено и оборудвано с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ. Изложение ЮГ. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2158084.
  детайли
 • 899 лв.
  Двустаен ап. под наем в Центъра на София
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент на предпочитана локация в Центъра на София. Намира се в непосредствена близост до метростанция , УМБАЛ „Св. Екатерина“, НДК , множество спирки на градски транспорт, зони за отдих и спорт и търговски обекти. Имотът е ситуиран на 4-ти жилищен етаж и разполага с площ 60кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и две тераси. Жилището се предлага напълно обзаведено. Изложение ИЗТОК/ЗАПАД. Отопление ТЕЦ, разполага и с климатик. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2170833.
  детайли
 • 999 лв.
  Двустаен ап. под наем в Центъра на София
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост предлага на Вашето внимание двустаен апартамент на предпочитана локация в Центъра на София. Намира се в непосредствена близост до метростанция Театрална, парк "Заимов", множество спирки на градски транспорт, зони за отдих и спорт и търговски обекти. Имотът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж и разполага с площ 68кв.м, разгърната в следното разпределение: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса. Жилището се предлага напълно обзаведено. Изложение ЮГ. Отоплението е на ток, посредством климатик. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 2152495.
  детайли
 • 1320 лв.
  Тристаен ап. под наем в кв. Люлин 8
  Агенция за недвижими имоти Титан Пропъртис - офис Младост отдава под наем тристаен апартамент с локация ж.к. Люлин 8. Намира се в непосредствена близост до метростанция "Люлин", магазини, детска градина, училище и Megamall Sofia. Имотът е ситуиран на 3-ти жилищен етаж и е с площ 90кв.м, като се състои от: входно антре , хол с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и тераса. За максималното удобство на своите нови стопани, се предлага напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ, разполага и с климатици. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 153520.
  детайли
 • 1100 лв.
  Двустаен ап. под наем в кв. Оборище
  Титан Пропъртис - офис Младост има огромното удоволствие да Ви представи чудесен двустаен апартамент в жк. Оборище. Намира се в непосредствена близост до метростанция, Парк 'Заимов', автобусна спирка, търговски обекти, детски градини и училища. Разполага с площ 65кв.м и се състои от: входно антре, хол , кухня , спалня , баня с тоалетна и тераса. Апартаментът се предлага напълно обзаведен с всичко необходимо за едно домакинство. Отопление ТЕЦ, разполага и с климатик. Изложение ИЗТОК/ЗАПАД. Възможност за използване на мазе / таван. Агенцията разполага с множество оферти в и извън района, в различни ценови диапазони и типажи на имотите. На това и други подобни атрактивни предложения, може да се свържете с нас на посочения телефон или да изпратите координатите си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 153521.
  детайли