Резултати

Общо намерени: 8
 • 12.5 лв.
  Изгодни нощувки, ново строителство - В. Търново
  За контакт - 0885 163226. Нощувки във Велико Търново, съвременни условия: Апартаментът се състои от три стаи: - една със спалня - 25 лв./вечер - една със самостоятелна кухня и две единични легла - 25 лв./вечер - една тройна с три единични легла - 36 лв./вечер Всички стаи разполагат с телевизор, интернет и тв, климатик, тераса с красива гледка, възможност за ползване на пералня и хладилник. На 5-10 мин. от всички важни точки в града - центъра, НВУ, 3, 4, 5ти корпус на университета и др. В непосредствена близост до супермаркет, пицария, автобусна спирка, парк, фитнес и др. Повече информация на - 0885163226
  детайли
 • 300 лв.
  Двустаен в центъра, до парк
  Квартира с две стаи и възможност за ползване на малко дворче. Разполага с пералня, хладилник, микровълнова фурна, телевизор, климатик. След освежителен ремонт, на тиха уличка в топ център на Велико Търново, близо до парк.
  детайли
 • 170 лв.
  Самостоятелна стая за 1 момиче/жена
  Самостоятелна стая от многостаен апартамент, подходяща за едно момиче/жена. Квартирата се състои от три спални помещения, дневна с кухненска част, тераси, баня и тоалетна отделно. В момента е заета само една от трите спални - живее работеща жена. Другите две са свободни и се търси по един човек за всяка - 170 лв. на стая. Жилището е напълно обзаведено и оборудвано с всички необходими мебели и ел. уреди – готварска печка, пералня, хладилник, конвекторни радиатори за всяка стая. Квартирата има и перално помещение, както и отделен електромер за всеки наемател. Сменена дограма в цялото жилище. За контакт - 0885 16 32 26.
  детайли
 • 400 лв.
  Квартира до парк Марно поле
  Светъл апартамент в центъра на града, до парк Марно поле. Състои се от две спални, хол, дневна, кухня, две тераси, баня, тоалетна. Жилището е оборудвано с всички необходими ел.уреди - пералня, хладилник, готварска печка, микровълнова фурна, телевизор, радиатори. Подходяща както за семейство, така и за работещи/учащи.
  детайли
 • 550 лв.
  Тристаен апартамент в топ център
  Тристаен апартамент в центъра на Велико Търново. Състои се от две спални помещения, дневна с кухня, баня, тоалетна. Напълно обзаведен и оборудван с всички необходими мебели и ел.уреди – пералня, готварска печка, хладилник, телевизор. Топ локация – близо до магазин и заведения за хранене.
  детайли
 • 240 лв.
  Самостоятелна стая за едно момче или момиче
  Самостоятелна стая от апартамент в топ център на Велико Търново за едно момче или момиче. Жилището има две стаи, като едната е заета от две момичета, търси се човек за другата. Квартирата е обзаведена и оборудвана с всички необходими мебели и ел.уреди - хладилник, пералня, микровълнова печка, конвекторен радиатор. Ново строителство, южно изложение, светлина и тишина на тиха уличка в центъра на града. Наемът на стаята е 240 лв.
  детайли
 • 250 лв.
  Двустаен в кв. Варуша
  Самостоятелна квартира в кв. Варуша - една спалня, хол, кухня, санитарен възел, тераса с красива гледка. Разполага с всички необходими ел. уреди - пералня, готварска печка, хладилник, локално парно. Изгоден наем на тиха уличка!
  детайли
 • 125 лв.
  Търси се съквартирантка за квартира в кв. Варуша
  Търси се СЪКВАРТИРАНТКА - едно момиче за квартира в кв. Варуша. Жилището има две малки спални, дневна с кухненска част, баня-тоалетна, тераса с красива гледка. Едната стая е заета от едно момиче, търси се друго за свободната. Наемът на квартирата е 250 лв - по 125 на човек.
  детайли