Покажи по-малко

Пловдив е вторият по големина град в страната, най-динамично развиващият се център в Южна България и европейска столица на културата за 2019 година. Благодарение на ключовото си разположение на кръстопът, както за България, така и спрямо редица международни транспортни линии, особено и заради близкото разстояние до столицата, редица компании предпочитат Пловдив за своите логистични, производствени и бизнес центрове.

Природа, туризъм и почивка

Античните паметници, архитектурно-историческия резерват “Старинен Пловдив”, Пловдивските тепета и пеещите фонтани са част от впечатляващите забележителности на града. За любителите на природата, Пловдив разполага с множество паркове и градини. В Пловдив се провеждат редица ежегодни културни събития за гражданите и гостите на града. Пловдив предлага 9 висши учебни заведения, в които се обучават над 30 000 студенти.

Апартаменти, офиси и нощувки в Пловдив

За студентите на града се предлагат едностайни, двустайни и тристайни апартаменти за краткосрочен или дългосрочен наем. Пловдив привлича български и чуждестранни туристи. Поради тази причина, нощувките и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред местното население и възможност за настаняване на достъпни цени за посетителите на града.

Посетете Пловдив, за да се докоснете до неговата автентичност и динамика.

Резултати

Общо намерени: 1250
 • 400 лв.
  Тристаен в Центъра
  #АвирексНедвижимиИмоти предлага тристаен, просторен апартамент с прекрасно озеленен двор в район Централен, град Пловдив. В непосредствена близост до ПУ, ТУ, главни пътни артерии и автобусни спирки. Жилището се намира на среден жилищен етаж и представлява: коридор; дневен тракт, включващ трапезарна част с маса за хранене, кухненска част с вградена и оборудвана кухня с ел.уреди и шкафове и холова част с мека мебел; 2 спални с легла и гардероби; баня с тоалетна. Жилището е напълно обзаведено и изцяло оборудвано! Отоплява се с климатици! За информация и огледи се свържете с нас.
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент,район Съдийски
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище ∎Обява Номер - 4721 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент,район Каменица 1
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище ∎Обява Номер -4720 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 300 лв.
  Тристаен апартамент,район Център
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище . ∎Обява Номер – 9328 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент,район Христо Смирненски
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище . ∎Обява Номер – 9327 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 300 лв.
  Тристаен апартамент,район Тракия
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище . ∎Обява Номер –9326 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 400 лв.
  Тристаен апартамент,район Център
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище . ∎Обява Номер –9323 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент,район Христо Смирненски
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище . ∎Обява Номер –9322 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент,район Тракия
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище . ∎Обява Номер –9321 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 350 лв.
  Тристаен апартамент,район Кършияка
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище . ∎Обява Номер –9320 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 300 лв.
  Тристаен апартамент,район Център
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище . ∎Обява Номер –6528 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли
 • 400 лв.
  Тристаен апартамент,район Кършияка
  PLANET Planet Properties ви предлага тристайно жилище . ∎Обява Номер –6525 ∎За повече информация и оглед позвънете на посочения телефон или използвайте формата за запитване в съответния сайт като изпратите вашият телефонен номер и ние ще се свържем с Вас!
  детайли