Резултати

Общо намерени: 5
 • 200 лв.
  Самостоятелна стая със санитарен възел
  Екипът на агенция Нов Дом Ви предлага стая със самостоятелен санитарен възел в блок ново строителство в широкия център на град Велико Търново, в непосредствена близост до парк Дружба, автобусни спирки, 5-ти корпус на ВТУ, вериги магазини и всички удобства. Стаята е обзаведена с 2 единични легла, бюро, шкафчета, гардероб, столове. Към нея има самостоятелна баня с тоалетна и тераса. Използва се обща всекидневна с още две стаи, която е оборудвана с печка, пералня, хладилник, абсорбатор и микровълнова фурна. Отоплението през зимните месеци е решено чрез климатик. Не пропускайте да разгледате това заслужаващо вниманието Ви предложение.
  детайли
 • 180 лв.
  Самостоятелна стая на Васил Левски
  Болярски Имоти Ви предлага самостоятелна стая от апартамент в топ центъра на Велико Търново. Разполага с две единични легла, маса, гардероб и отделно кухненско оборудване. Ползва се общ санитарен възел. Подходящо за студенти или работещи!
  детайли
 • 200 лв.
  Самостоятелни стаи от апартамент в ТОП Център
  Болярски Имоти Ви предлага: .самостоятелна стая от апартамент и втора самостоятелна стая, в топ центъра на Велико Търново. Разполагат с две единични легла, маса, гардероб и отделно кухненско оборудване. Ползва се общ санитарен възел . Подходящо за студентки!
  детайли
 • 200 лв.
  Луксозна стая до V-ти корпус
  Болярски Имоти представя на Вашето внимание луксозна стая от луксозен апартамент без хазаи. Отоплението и охлаждането на стаята са решени с климатик. Има отделен електромер, а сметките в общите части са за сметка на наемодателя. Има три общи бани, както и кухненски бокс, оборудван с всичко необходимо/готварска печка, хладилник, пералня/.
  детайли
 • 200 лв.
  Самостоятелна стая с тераса за момиче
  ОТДАДЕНО!!! Екипът на недвижими имоти 'Акцент ВТ' Ви предлага имот под наем в района на Н. Болница в гр. В. Търново и в района на 3-ти и 4-ти корпус на ВТУ. Квартирата се състои от самостоятелна стая с тераса на юг, ползване на напълно обзаведена и оборудвана кухня с готварска печка, пералня и хладилник, баня и тоалетна. Подходящо е за едно момиче. Има съквартирантка във втората спалня на апартамента.
  детайли