Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 21
 • 200 лв.
  Самостоятелна стая под наем. Ул. Черни връх N 6.
  Самостоятелна стая, баня, тоалетна, сутерен с тераса, кухненски кът.
  детайли
 • 200 лв.
  СТАИ ПОД НАЕМ В ШИРОК ЦЕНТЪР
  Екипът на Примо+ недвижими имоти Ви предлага стаи под наем в широк център на град Велико Търново. Три стаи със собствен електромер. С общо ползване на баня и тоалетна, които са отделно. Наемната цена за стая е 200 лв. За повече информация и огледи: Антон Донев – 0892366717 / donev@primoplus.bg
  детайли
 • 300 лв.
  Самостоятелна стая от тристаен обзаведен и оборудван апартамент в района на 3ти и 4ти корпус на ВТУ
  Екипът на фирма за недвижими имоти "АкцентИ Пропъртис" ООД Ви предлага под наем самостоятелна стая от напълно обзаведен апартамент, в района на Спортна зала и 3-ти и 4-ти корпус на ВТУ. Жилището се състои от две самостоятелни спални, просторен хол, кухненски бокс, баня, отделна тоалетна, коридор и тераса. Предлага се напълно обзаведен и оборудван с всички необходими електроуреди. Отоплението е решено с маслени радиатори за всяка стая. Етажът е междинен. Подходящо е за до едно момиче - студент. За допълнителна информация и оглед: 0898765403 Илияна Върбанова
  детайли
 • 150 лв.
  Самостоятелна обзаведена стая под наем във Велико Търново до Стадиона
  Давам под наем самостоятелна обзаведена стая с баня и тоалетна. Намира се в близост до училище, Пионерски дом, детска градина, Стадион и хранителни магазини. Отопление с климатик. Квартирата е за един човек. Наем 150 лв.
  детайли
 • 200 лв.
  Стая до парк "Дружба" - Център
  🏡Екипът на агенция за недвижими имоти 'Нов дом ВТ' има удоволствието да Ви предложи стая по наем в центъра на гр. Велико Търново. Намира се в близост до магазини, заведения, автобусни спирки, парк. Стаята разполага със самостоятелен санитарен възел, а кухнята е с общо ползване. Отоплението е разрешено чрез климатик. Изключително подходяща за студенти! Заповядайте на оглед! :)
  детайли
 • 280 лв.
  Самостоятелна южна стая за момиче/та
  Екипът на фирма за недвижими имоти "АкцентИ пропъртис" ООД Ви предлага съвременна самостоятелна стая с панорамна тераса в двустаен апартамент, в сграда ново строителство. Предлага се обзаведена с две единични легла с матраци, ракли, маса за хранене, столове гардероб, хладилник и т. н. Отоплението е предвидено със стенен ел. конвектор. Дългосрочно. Подходящо за до две момичета.
  детайли
 • 200 лв.
  Стая от апартамент!
  Агенция „Имоти Консулт“ Ви предлагат стая от апартамент находящ се в Центъра на гр. Велико Търново. Стаята има излаз към тераса. Обзавеждане - две единични легла, гардероб, бюро и хладилник. На общо ползване е банята и тоалетната. Подходящо предложение, както за студенти, ученици, така и за работещ човек. Ref. No. 4131
  детайли
 • 200 лв.
  Стая от апартамент в Центъра на града!
  Агенция „Имоти Консулт“ Ви предлагат стая от апартамент находящ се в Центъра на гр. Велико Търново. Стаята има излаз към тераса. Обзавеждане - две единични легла, гардероб, скрин, трапезна маса и хладилник. На общо ползване е банята и тоалетната. Подходящо предложение, както за студенти, ученици, така и за работещ човек. Ref. No. 4130
  детайли
 • 120 лв.
  Стая от апартамент под наем
  Екипът на агенция за недвижими имоти "Нов дом ВТ" Ви предлага стая от апартамент под наем в центъра на гр. Велико Търново. Стаята разполага с две единични легла и бюро. За общо ползване са баня и тоалетна и кухня с всички необходими електроуреди - готварска печка, пералня, хладилник, тостер, аспиратор. Стаята е подходяща за момче - студент/ученик. Заповядайте на оглед!
  детайли
 • 150 лв.
  Самостоятелна стая за ученици или студенти
  Самостоятелна стая под наем за ученици или студенти в близост до центъра.
  детайли
 • 350 лв.
  стаи в апартамент
  Предоставям стаи в двустаен апартамент, за самостоятелно ползване от непушач,в град Велико Търново на улица ”Марно поле” № 14 . Жилището се състои от: две спални, дневна, кухня, стая за сервиз, тераси, баня с тоалетна и още една тоалетна, коридор. Помещенията са мебелирани и оборудвани според предназначението им. Месечната наемна цена ЗА ЕДНА СТАЯ е 350 лв. GPS: 43.079932, 25.630363 тел. 0889 299 266 Илия Петров
  детайли
 • 350 лв.
  стая от две
  Предоставям за възмездно ползване стая в двустаен апартамент, за самостоятелно ползване от ЕДНО ЛИЦЕ, мъж, студент, непушач, в град Велико Търново на улица ”Мармарлийска” № 4. Жилището се състои от: две спални, дневна с кухня, стая за сервиз, две тераси, баня с тоалетна и още една баня с тоалетна, коридор. Помещенията са мебелирани и оборудвани според предназначението им. Месечната наемна цена е 350 лв. /с договор за 12 месеца 300 лв. плюс запазване на квартирата през месеците юли, август и септември с месечна цена 100 лева за гардероб /. ЕДНАТА СТАЯ Е ЗАЕТА И СЕ ОТДАВА ВТОРАТА. GPS: 43.077992, 25.628035 тел. 0889 299 266 Илия Петров
  детайли