Резултати

Общо намерени: 21
 • 100 лв.
  Гараж под наем
  Агенция "Мирела -5" отдава подземно паркомясто в нова кооперация в кв.Чайка, до магазин Кауфланд.Паркомястото е сухо и е удобно за маневри.За повече информация, моля обадете се в офиса на агенцията.
  детайли
 • 260 лв.
  Под наем таванска стая обзаведена Ул Раковска София до НАтФИЗ
  Таванска стая 14 m2 топ център София улица Раковски до НАТФИЗ легло гардероб баня за сaмостoятелно ползуване,топла вода от тец настилки теракота и фаянс в банята асансъор до стаята,хладилник минибар, подходяща за един човек LAN интернет
  детайли
 • 100 лв.
  Паркомясто под наем 2 бр.
  Предлагат се две ПАРКОМЕСТА, в затворен комплекс Green Residence в Манастирски ливади. Блозо до офис сгради, МОЛ България и големи хранителни магазини. Мястото се намира в общия сутерен на сградата. Денонощна охрана (24ч. видеонаблюдение и охрана на място); Контрол на достъпа. Цена на едно паркомясто - 100 лева на месец
  детайли
 • 150 лв.
  Гараж със складово помещение
  Отдава се под наем самостоятелен гараж с площ 25 кв.м, свързан с допълнително помещение с площ 14кв.м. Двата обекта заедно могат да се ползват за склад или работилница, малък дърводелски цех и други подобни дейности. Разполага с ток и вода. Намират се в района на стадиона, на асфалтова улица.
  детайли
 • 170 лв.
  Гараж в кв. Манастирски ливади
  Алианс имоти предлага под наем самостоятелен гараж на партер в нова сграда на ул. Мур, зад магазин Фантастико.Входната врата е автоматична и се отваря чрез дистанционно. При сключване на договор за наем се заплаща един месечен наем + един месечен наем за депозит + 1/2 месечен наем - комисион за агенцията. За ч.л. За контакти: Йоана Тодорова - 0887200604.
  детайли
 • 150 лв.
  Гараж под наем в ж.к. Банишора
  Агенция за недвижими имоти Пандора естейт отдава под наем гараж с локация ж.к.Банишора. Намира се на ул. Клокотница. Гаражът се намира във вътрешния двор на сградата, който е с контролиран достъп и камери. Има ток, осветление със сензор за движение, контакти, собствен електромер, вода и мръсен канал и собствен водомер. За повече информация на горепосочения имот или други предложения, може да се свържете с нас на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 99431
  детайли
 • 100 лв.
  Гараж, бул. Никола Габровски
  Primo+ недвижими имоти представя за под наем, тухлен гараж, находящ се в близост до парк Никола Габровски. Площта му е 19,39 кв.м. , има ток и метална врата. Намира се в подблоково пространство, което е снабдено с ролетна врата, управлявана с дистанционно. За повече информация и огледи; Мария Бижева 0886 688 018
  детайли
 • 170 лв.
  Гараж, Център.
  Титан Пропъртис отдава под наем закрито паркомясто в подземен гараж на ул. Княз Борис I. Намира се на повече от отлична локация-на метри от Съдебна палата и пл.Позитано. Имотът е разграфен и обозначен, ситуиран в кооперация с денонощна охрана и ролетна врата. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 93348.
  детайли
 • 18000 лв.
  Гараж в София-Люлин - център
  Номер в агенцията - 39218. Агенция Абела предлага подземен гараж в ж.к.Люлин център. За повече информация и огледи позвънете на телефон 0877/29 47 48.
  детайли
 • 70 лв.
  Гараж до централен пазар
  Тухлен гараж с площ 24кв.м, разположен в група гаражи в района на централен пазар. Може да се използва по предназначение, но и за склад, предвид местоположението си. Гаражът е с измазани стени, дървена врата и ток.
  детайли
 • 497 лв.
  Дава се под наем сервиз с оборудване и канал
  Сервиз, има ремонтен канал, уреди за монтаж, демонтаж на гуми, стелаж, подход към Коматевско шосе
  детайли
 • 500 лв.
  Давам под наем помещение- гумаджийница на Коматевско шосе
  Дава се под наем сервиз- -гумаджийница, с канал, машина за монтаж и баланс, на Коматевско шосе
  детайли