Резултати

Общо намерени: 11
 • 200 лв.
  Гараж в ж.к. Младост 2.
  Самостоятелен подземен гараж. 24кв.м.Намира се на бул.'Андрей Сахаров' до ул.'Киприан'.В нова сграда от 2020г.Консултант: Александра Яшмакова 0878775354ЕППИ - 27 ГОДИНИ СДЕЛКИ С ИМОТИ!
  детайли
 • 160 лв.
  Отдава под наем Гараж в Лозенец, 12 кв.м.
  Под наем гаражна клетка, находяща се на ул.'Бунтовник'. Гаражната клетка е подходяща и за складово помещение. За повече информация и огледи се обръщайте към Надя Антова-0888/788 420, 088/9999 413v
  детайли
 • 179 лв.
  Гараж в жк. Надежда 3
  Агенция за недвижими имоти Революшън Естейт има огромното удоволствие да Ви представи надземен гараж в ж.к. Надежда 3. Намира се с лище към улицата. Разполага с площ от 18 кв.м. Вратата е с ролетна щора. Подходящ е за коли, мотори или за склад. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер:131877
  детайли
 • 250 лв.
  ГАРАЖ СЛЕД РЕМОНТ + ПАРКОМЯСТО!
  Представям на Вашето внимание гараж в кв. Медицинска академия.Гаражът е надземен и се намира на партерен етаж в тухлена сграда.Целият е пребоядисан, разполага със ток, вода, осветление и отопление.Има място и за съхранение на вещи.Гаражът, разполага с ролетна врата с дистанционно, а пред него може да се паркира още една кола.Наемна цена 250лв.При предплащане за 1 година се плаща цената за 11 месеца.Свободен за нанасяне. РАБОТИМ С КОЛЕГИ!За повече информация и огледи: Вероника Атанасова, тел: 0884 904 279 .Primo+ отдел 'Наеми', само реални оферти, истински цени и коректно отношение на www.primoplus.bg.
  детайли
 • 179 лв.
  Гараж в жк. Младост 4
  Агенция за недвижими имоти Революшън Естейт има огромното удоволствие да Ви представи гараж в ж.к. Младост 4. Намира се в комплекс Ксения на етаж -1. Има електричество. Разполага с площ от 18 кв.м. Вратата е с ролетна щора с дистанционно управление. Подходящ е малки коли, мотори или за склад. Информация за горепосочения имот, може да получите чрез формата на запитване или чрез директна връзка с нас на телефона посочен в описанието, като ще Ви е необходим следният референтен номер:131440.
  детайли
 • 200 лв.
  гараж кв.Лозенец ул.Милин Камък
  iHOME Real Estate дава под наем гараж в квартал Лозенец, до ул Свети Наум.Гаражът е самостоятелна клетка в общо помещение на кота нула, има ток!Достатъчно голям е за да се ползва и за склад.За огледи: Росен Кръстев 0884747218iHOME Real Estate работи по изискванията на БДС EN 15 733 в съответствие с нормите, заложени в Етичния Професионален Кодекс. Oтговаряме за качеството на предоставяните услуги и консултации, свързани с покупка, продажба, управление и кредитиране! Наградени от Imoti.net за най-добра стартираща компания за 2020 г., пълноправен член на НСНИ и CEPI.
  детайли
 • 100 лв.
  Таванска стая
  Таванска стая полу обзаведена зад военото училище.
  детайли
 • 80 лв.
  Паркомясто в близост до АУБ
  Агенция недвижими имоти АДРЕС предлага две паркоместа под наем в подземен паркинг.Паркингът е с много добра локация. Намира се много близо до АУБ и поликлиниката и на пет минути до идеалния център.Може да се наеме едното паркомясто или двете заедно.Цената на месечния наем за едното паркомясто е 80 лв.,а за двете заедно 160 лв. Референтен номер:469367
  детайли
 • 139 лв.
  Подземен гараж под наем в кв. Банишора ; 113003
  Агенция за недвижими имоти Пандора естейт отдава под наем подземен гараж с локация жк. Банишора. Площ 12 кв.м. С платформа/подемен асансьор се слиза до нивото на паркомястото. За повече информация на горепосочения имот или други предложения, може да се свържете с нас на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф.номер: 113003.
  детайли
 • 100 лв.
  Дава под наем Гараж - Център 17m²
  ПАРКОМЯСТО В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ВАРНА, ДО Х-Л "ЧЕРНО МОРЕ"!АРГОС Имоти предлага под наем подземно паркомясто с площ от 24кв.м., разположено в кооперация в Идеалния център на Варна, ул.“27 юли“, в близост до хотел “Черно море“. Код: 20108825.
  детайли
 • 50 лв.
  Гараж под наем
  Агенция "Мирела -5" отдава подземно паркомясто в нова кооперация в кв.Чайка, до магазин Кауфланд.Паркомястото е сухо и е удобно за маневри.За повече информация, моля обадете се в офиса на агенцията.
  детайли