Резултати

Общо намерени: 13
 • 110 лв.
  Гарсониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Жилището е разположено на партерен етаж, в добре поддържана сграда, локализирана до Югозападен университет „ Неофит Рилски“. Състои се от кухненски бокс, спалня и самостоятелна баня с тоалетна. Кухнята е оборудвана с микровълнова печка, пералня, хладилник, маса със столове. Спалнята е обзаведена с комплект спалня и гардероб. Паркомясто включено в цената. Обява под Референтен № 41092.
  детайли
 • 200 лв.
  Гарсониера под наем в ж.к. Еленово на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в ж.к. Еленово на гр. Благоевград. Жилището е разположено в саниран блок обслужващ се от асансьор. Състои се от разпределителен коридор, спалня, кухня с тераса и баня със санитарен възел. Обява под Референтен № 8368.
  детайли
 • 200 лв.
  Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград.Намира се на минути от Правно-историческият факултет.
  Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се на минути от Правно-историческият факултет. Състои се от антре, кухня, спалня и баня с WC. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, трапезен диван с маса и столове. Спалнята е обзаведена с две единични легла, диван с фотьойли, ниска маса, гардероб със секция и конвекторен радиатор. Възможност за закупуване на пералня. Обява под Референетн № 21157.
  детайли
 • 240 лв.
  Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград. Жилището е разположено на втори етаж
  Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград. Жилището е разположено на втори етаж, в добре поддържана сграда, локализирана в района на 3-то училище и полицията. Състои се от коридор, кухня, с излаз към тераса, спалня и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, маса със столове. В спалнята са разположени две единични легла, гардероб. В цената са включени кабелна и интернет. Обява под реф. №41168.
  детайли
 • 200 лв.
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград.Намира се в близост до ЖП гара,
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в близост до ЖП гара, езикова и математическа гимназии. Състои се от входно антре, кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса. Кухнята е оборудвана с готварска печка с абсорбатор, хладилник, пералня, телевизор и единично легло. Спалнята разполага с две единични легла с матрак, шкаф и климатик. Обява под Референтен № 21338.
  детайли
 • 180 лв.
  Гарсониера под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в кв. Еленово на гр. Благоевград. Жилището е разположено на първи етаж, в добре поддържан блок, в района на 8-мо училище. Състои се от входно антре, кухня, с излаз към остъклена тераса, спалня и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с хладилник, пералня, маса със столове. В спалнята е разположена спалня и голям вграден гардероб. Обява под реф.№ 41171.
  детайли
 • 250 лв.
  Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан
  Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград. Намира се в добре поддържан саниран блок, в района на „МОЛ Благоевград“. Състои се от кухненски кът, дневна част, спалня и самостоятелна баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, маса със столове. В спалното помещение са разположени две единични легла, скрин, вградена гардеробна, стаята е с излаз към остъклена тераса. Обява под реф.№41170.
  детайли
 • 200 лв.
  Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград.Състои се от всекидневна с кухненски бокс
  Гарсониера под наем в идеален център на гр. Благоевград. Състои се от всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и две панорамни тераси. Всекидневната е оборудвана с печка, хладилник, пералня, трапезна маса със столове и диван. Спалнята разполага с легло спалня, гардероб и бюро. Подходящ за настаняване до две лица. Обява под Референтен № 21292.
  детайли
 • 250 лв.
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището е разположено на среден етаж, в саниран блок, с функциониращ асансьор. Състои се от кухненски кът, хол, спалня, с излаз към тераса и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня. В хола е разположена мека мебел и скрин. В спалнята две единични легла и гардероб. Свободно паркиране в района. Обява под реф.№41169.
  детайли
 • 280 лв.
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград.Жилището е в близост до джамията
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището е в близост до джамията и главна пешеходна зона. Състои се от кухня, спалня и баня с WC. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, трапезна маса с ъглов диван. Спалнята е обзаведена с легло спалня, гардероб, климатик. Обява под Референтен № 6538.
  детайли
 • 200 лв.
  Гарсониера под наем в близост до пазара на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в близост до пазара на гр. Благоевград. Състои се от дневна, спалня, кухня и самостоятелна баня със санитарен възел. Спалното помещение е обзаведена с легло спалня и гардероб, в дневната е разположена маса с легло. Кухненският кът е оборудван с мивка, печка, хладилник и пералня. Готов за настаняване. Обява под Референтен № 8362.
  детайли
 • 260 лв.
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Състои се от кухня, спално помещение, санитарен възел, тераса. Жилището е напълно обзаведено. В спалнята са разположени две единични легла, гардероб, телевизор. Кухнята е обзаведена с диван, трапезна маса, оборудвана с хладилник и печка. Отопление чрез климатик. Обява под Референтен № 6503.
  детайли