Резултати

Общо намерени: 11
 • 200 лв.
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград
  Гарсониера под наем в кв. Запад на гр. Благоевград. Жилището се състои от стая оборудвана с две легла и секция, коридор , кухня с маса ,печка, пералня и хладилник, една остъклена тераса и санитарен възел с баня. Обява под Референтен № 6386.
  детайли
 • 250 лв.
  Просторна гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Просторна гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в близост до 7-мо СОУ „Кузман Шапкарев“ - на еднакво разстояние, както от центъра на града, така и от автогарата. Състои се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и остъклена тераса. В спалното помещение са разположени три единични легла, гардероб, два скрина, стол и шкаф с телевизор. Всекидневната е обзаведена с диван, трапезна маса със столове, печка, хладилник и пералня. В антрето, което води към банята със санитарния възел са разположени два маслени радиатора и вграден двукрилен гардероб. Жилището е подходящо за настаняване до три лица. Обява под Референтен № 21069.
  детайли
 • 180 лв.
  Гарсониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Намира се в близост до Югозападен университет „ Неофит Рилски“. Състои се от входно антре, кухня с трапезария, спалня, две тераси и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, маса със столове. Спалното помещение е обзаведено с две единични легла и гардероб. Паркомясто включено в цената. Обява под Референтен № 41093.
  детайли
 • 250 лв.
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград
  Гарсониера под наем в широк център на гр. Благоевград, в близост до V СОУ „ Георги Измирлиев" . Жилището се намира на сутеренно ниво. Състои се от антре, кухня, спалня с тераса и баня с WC. Кухнята е оборудвана с хладилник, печка, пералня, три стола и маса. Спалнята е обзаведена с две единични легла, телевизор, гардероб и шкафчета. В обявената цена са включени кабелна телевизия, Интернет и парно отопление. Обява под Референтен № 6268.
  детайли
 • 230 лв.
  Гарсониера под наем на мансарден етаж в Широк център на гр. Благоевград.
  Гарсониера под наем на мансарден етаж в Широк център на гр. Благоевград. Жилището се състои от кухненски бокс с всекидневна, спалня, санитарен възел, тераса. Кухненския бокс е обзаведен с необходимите ел. уреди – печка, пералня, хладилник, ъглов диван с подходяща маса. Спалнята е оборудвана със спалня персон и половина и гардероб. Добра локация. Подходящо за двойка. Обява под Референтен № 31078.
  детайли
 • 200 лв.
  Мансардна гарсониера под наем в ТОП център на гр. Благоевград.
  Мансардна гарсониера под наем в ТОП център на гр. Благоевград. Състои се от коридор, кухня, спалня и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с готварска печка с абсорбатор, хладилник, пералня, телевизор, ъглов трапезен диван с подходяща маса към него, столове и едно единично легло с матрак. В спалнята са разположени две единични легла с матрак и гардероб. Подходящо за настаняване до три лица. Обява под Референтен № 21151.
  детайли
 • 250 лв.
  Гарсониера под наем в широк център на град Благоевград.
  Гарсониера под наем в широк център на град Благоевград. Състои се от разпределителен коридор, кухненски бокс, спалня, една тераса и баня с тоалетна. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня, маса със столове и диван. Спалнята е обзаведена със спалня, единично легло и гардероб. Жилището се намира на втори жилищен етаж, в тухлена сграда, в близост до алеята на здравето. Обява под Референтен № 41035.
  детайли
 • 400 лв.
  гарсониера 45 кв.м., на 4-ти етаж, в Идеален център на гр. Благоевград
  Гарсониера 45 кв.м., на 4-ти жилищен етаж под наем, в близост до Пощата - идеален център на гр. Благоевград. Състои се от: входно антре, дневна с кухненски бокс, 1 спално помещение, баня с тоалетна, една тераса. Гарсониерата е напълно обзаведен и разполага с всички необходими ел. уреди. Цена 280 лева/месец Номер на обява 1506
  детайли
 • 300 лв.
  Гарсониера 40 кв.м., на партер, под наем, в Идеален център на гр. Благоевград
  Астера Имоти предлага гарсониера 40 кв.м., под наем, на партер, ново строителство, в идеален център на гр. Благоевград. Състои се от: антре с гардеробна, едно спално помещение с две единични легла, тераса, кухня с трапезария, баня с тоалетна. Гарсониерата е напълно обзаведена и разполага с всички необходими ел. уреди. Наем: 300 лева/месец Номер на обява: 1498
  детайли
 • 50 лв.
  Гарсониера за нощувки
  Апартамент за нощувки в ИЦ на гр. Благоевград. Състои се от дневна с кухненски бокс; обзаведено спално помещение; хол с разтегаем диван, телевизор,интернет. Жилището е слънчево, уютно, оборудвано с всички най-необходими домакински уреди и домакински съдове. Идеална квартира за ползване от студенти задочници и други временно пребиваващи в града граждани,удобно място за нощуване на бизнес гостите,.Не се пуши и се дава само за краткосрочен наем.
  детайли
 • 180 лв.
  Стая с кухня и WC
  Голяма стая и кухня ,сомостоятелна баня и тоалетна,две тераси,подходящо за сам или за двама.Обзаведена, пералня,хладилник.В близост до ЮЗУ и ЕГ,МГ
  детайли