Резултати

Общо намерени: 7
 • 180 лв.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград.Жилището е локализирано в сграда ново строителство
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището е локализирано в сграда ново строителство, разположена на бул. Джеймс Баучер. Състои се от просторна стая и баня със санитарен възел. Обзаведена е с легло персон и половина с матрак, гардероб, маса със столове, печка и хладилник. Обява под Референтен № 21162.
  детайли
 • 200 лв.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в непосредствена близост от Правно-историческият факултет, АУБГ и централната градска част. Състои се от стая със самостоятелна баня със санитария и тераса. Стаята е обзаведена с две единични легла с матрак, гардероб, диван с подходяща маса, печка, хладилник и телевизор. Пералнята се намира в мокрото помещение, находящо се извън самата стая. Обява под Референтен № 21294.
  детайли
 • 200 лв.
  Боксониера под наем на четвърти етаж находяща се на ул.“ Шар планина“ на гр. Благоевград.
  Боксониера под наем на четвърти етаж находяща се на ул.“ Шар планина“ на гр. Благоевград. Жилището се състои от кухненски бокс, разтягащ се диван ставащ на легло, санитарен възел и една тераса. Жилището е чисто ново, стилно обзаведено и оборудвано с всички необходими електроуреди. Намира се в близост до ЮЗУ "Неофит Рилски". Обява под Референтен № 31084.
  детайли
 • 150 лв.
  Партерна боксониера под наем в Широк център на гр. Благоевград.
  Партерна боксониера под наем в Широк център на гр. Благоевград. Състои се от основно помещение, баня със санитарен възел и тераса. Основното помещение е обзаведено с едно единично легло, маса с два стола, трикрилен вграден гардероб. Кухненския кът е обзаведен с хладилник, готварска печка. Готово за настаняване. Обява под Референтен № 31157.
  детайли
 • 190 лв.
  Боксониера под наем в центъра на Благоевград
  Отдава се под наем боксониера в центъра на Благоевград, на тиха и спокойна улица в близост до американски университет,жилището е абсолютно самостоятелно разположено на първи етаж и е обзаведено с две легла, печка, хладилник, маса, гардероб, отопление с конвекторен радиатор. С южно изложение, санирана и е с монтирана PVC дограма.
  детайли
 • 150 лв.
  Самостоятелна боксониера под наем в централна градска част на Благоевград
  Самостоятелна стая под наем на 5 минути пеш от идеален център на града. Намира се в частна къща на трети жилищен етаж. Състои от антре, собствен санитарен възел и огромна тераса. Подходяща е за двама наемателя. В близост се намира трето основно училище, магазини, заведения, спирки.
  детайли
 • 120 лв.
  Боксониера под наем - Широк център град Благоевград
  Предлагаме боксониера под наем в широк център, с площ – 28кв.м. Състои се от една стая с кухненски кът, дневна част и спално помещение към нея. Разполага и със собствена баня. Изключително комуникативно място в близост до различни учебни заведения и на 10 минути от центъра на града.Оферта №00729
  детайли