Резултати

Общо намерени: 10
 • 150 лв.
  Партерна боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.
  Партерна боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Намира се в близост до Югозападен университет „ Неофит Рилски“. Състои се от кухня, спалня и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с печка, хладилник, пералня. Спалното помещение е обзаведено с две единични легла, гардероб, климатик, маса със столове. Обява под Референтен № 6624.
  детайли
 • 180 лв.
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.Намира се в сграда ново строителство
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с контролиран достъп, поддържани общи части и функциониращ асансьор. Състои се от стая, обзаведена с две единични легла с матрак, ракла, трапезна маса със столове и кухненски бокс, оборудван с печка с абсорбатор, хладилник и пералня. Банята с тоалетна е обща за две стаи. Обява под Референтен № 31027.
  детайли
 • 170 лв.
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с контролиран достъп и поддържани общи части. Състои се от самостоятелна стая с тераса. Стаята е обзаведена с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, трапезна маса със столове и кухненски бокс, оборудван с хладилник. Банята с тоалетна е обща за две стаи. Обява под Референтен № 21327.
  детайли
 • 150 лв.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в близост до езикова/математическа гимназии. Състои се от входно антре, стая и баня с тоалетна. Стаята разполага с две единични легла, готварски котлон, микровълнова, хладилник и маслен радиатор. Подходящо за настаняване до две лица. Обява под Референтен № 21324.
  детайли
 • 180 лв.
  Боксониера за 2-ма
  Studio4.marketing отдава под наем самостоятелно студио със санитарен възел, разположено на 3-ти етаж в малка жилищна сграда. Сградата се намира в широк център, на 10 минути от ЮЗУ Неофит Рилски и идеалния център на Благоевград. •Боксониерата представлява една стая, баня с тоалетна, тераса. •Предлага се с обзавеждане: две единични легла с матраци, гардероб, кухененски бокс с мивка, готварска печка, хладилник, маса за хранене със столове, ел.радиатор, телевизор, оборудван санитарен възел, PVC дограма + щори. •В добро състояние, подходящ за студенти.
  детайли
 • 200 лв.
  Боксониера в широк център в близост до ЮЗУ
  Предлага се под наем боксониера с площ 30 кв.м. на шести жилищен етаж в широк център на града. Състои се от стая с три легла, кухненски бокс(има печка и хладилник, а при желание от наемателите ще се постави и пералня), баня с WC и тераса, която е в процес на остъкляване. Боксониерата е подходяща и за студенти. В сградата има асансьор. Референтен номер:253696
  детайли
 • 200 лв.
  Aтелие под наем в района на гарата
  Ди Ти консулт предлага на вниманието ви студио, подходящо за сам човек или за двама в нова сграда, находяща се в района на гара и автогара. Състои се от една стая, коридор, санитарен възел и тераса. Сградата е нова с работещ асансьор. На 5-7 минути до ЮЗУ и гимназии, така също и до центъра на града. Добро и комуникативно място.
  детайли
 • 150 лв.
  Квартира ул. Кукуш 1
  Квартирата се намира на улица Кукуш 1. За въпроси и оглед се свържете на оставения телефонен номер
  детайли
 • 160 лв.
  Обзаведена боксониера в центъра
  Предлага се под наем обзаведена боксониера с площ 28 кв.м. на първи етаж от къща в центъра на града. Състои се от антре, баня с WC и кухненски бокс с дневна. Оборудвана е с пералня, печка и хладилник. Има кухненски шкаф, гардероб, маса със столове и малка библиотека. Референтен номер:428417
  детайли
 • 140 лв.
  Самостоятелна боксониера под наем в централна градска част на Благоевград
  Самостоятелна стая под наем на 5 минути пеш от идеален център на града. Намира се в частна къща на трети жилищен етаж. Състои от антре, собствен санитарен възел и огромна тераса. Подходяща е за двама наемателя. В близост се намира трето основно училище, магазини, заведения, спирки.
  детайли