Резултати

Общо намерени: 4
 • 270 лв.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Жилището е локализирано в района на математическа и езикова гимназия. Състои се от кухненски кът, кът за спане и баня със санитарен възел. Кухнята е оборудвана с необходимите – печка, хладилник, пералня, мека мебел с маса, спалня с гардероб. Отопление / охлаждане – посредством климатик. Обява под реф.№41192.
  детайли
 • 200 лв.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в близост до езикова/математическа гимназии. Състои се от входно антре, стая и баня с тоалетна. Стаята разполага с две единични легла, готварски котлон, микровълнова, хладилник и маслен радиатор. Обява под Референтен № 21324.
  детайли
 • 250 лв.
  Боксониера в центъра на града
  Агенция АДРЕС предлага под наем партерна боксониера в центъра на града. Има площ от 25 кв.м. и се намира в тухлена сграда на партер откъм дворното пространство. Боксониерата е с външна изолация. Състои се от стая с баня и WC. Оборудвана е св електроуреди(печка, пералня хладилник, климатик) и мебели. Референтен номер:567221
  детайли
 • 150 лв.
  Боксониера под наем в сграда ново строителство в кв. Баларбаши на гр. Благоевград.
  Боксониера под наем в сграда ново строителство в кв. Баларбаши на гр. Благоевград. Състои се от коридор, стая, баня с тоалетна и тераса. Стаята е обзаведена с легло спалня с матрак, скрин, гардероб, трапезна маса със столове, хладилник и пералня. Обява под Референтен № 6528.
  детайли