Резултати

Общо намерени: 17
 • 200 лв.
  Боксониера в широк център в близост до ЮЗУ
  Предлага се под наем боксониера с площ 30 кв.м. на шести жилищен етаж в широк център на града. Състои се от стая с три легла, кухненски бокс(има печка и хладилник, а при желание от наемателите ще се постави и пералня), баня с WC и тераса, която е в процес на остъкляване. Боксониерата е подходяща и за студенти. В сградата има асансьор. Референтен номер:253696
  детайли
 • 250 лв.
  Боксониера под наем в Идеален Център на гр. Благоевград
  Боксониера под наем в Идеален Център на гр. Благоевград.Боксониерата се намира в топ центъра на града в непосредствена близост до НАП, Пощата и Община Благоевград.Състои се от едно помещение с баня и тоалетна, напълно обзаведена с едно спално легло ,мека мебел, две маси със столове, климатик, печка, хладилник, пералня и телевизор.В цената са включени сметките за кабелна телевизия. Обява под Референтен № 8201.
  детайли
 • 200 лв.
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.Състои се от кухненски бокс с трапезна маса с два стола
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Състои се от кухненски бокс с трапезна маса с два стола, печка, хладилник, пералня и две единични легла с матрак, двукрилен гардероб, скрин с телевизор; тераса. Банята с тоалетна са общи с друга стая. Обява под Референтен № 21328.
  детайли
 • 180 лв.
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с контролиран достъп, поддържани общи части и функциониращ асансьор. Състои се от стая, обзаведена с две единични легла с матрак, ракла, трапезна маса със столове и кухненски бокс, оборудван с печка с абсорбатор, хладилник и пералня. Банята с тоалетна е обща за две стаи. Обява под Референтен № 31027.
  детайли
 • 150 лв.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград.
  Боксониера под наем в широк център на гр. Благоевград. Намира се в близост до езикова/математическа гимназии. Състои се от входно антре, стая и баня с тоалетна. Стаята разполага с две единични легла, готварски котлон, микровълнова, хладилник и маслен радиатор. Подходящо за настаняване до две лица. Обява под Референтен № 21324.
  детайли
 • 170 лв.
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград.Намира се в сграда ново строителство – с контролиран достъп
  Боксониера под наем в кв. Грамада на гр. Благоевград. Намира се в сграда ново строителство – с контролиран достъп и поддържани общи части. Състои се от самостоятелна стая с тераса. Стаята е обзаведена с две единични легла с матрак, нощни шкафчета, трапезна маса със столове и кухненски бокс, оборудван с хладилник. Банята с тоалетна е обща за две стаи. Обява под Референтен № 21327.
  детайли
 • 160 лв.
  Боксониера в широк център
  Предлага се под наем боксониера с площ 28 кв.м. на първи жилищен етаж в щирок център в близост до пазара. Състои се от общо антре, стая, в която има кухненски бокс, две легла с гардероби, баня с WC и голяма открита тераса с добро изложение. Има печка, пералня ,хладилник и телевизор. В съседната подобна стая има наемателка-момиче. Наемодателят желае боксониерата да се наеме от едно или две момичета, както и от по-възрастна жена. Референтен номер:254831
  детайли
 • 150 лв.
  Южна боксониера на метри от ЮЗУ и гимназии
  Южна боксониера със самостоятелен санитарен възел и тераса. Състои се от стая, разделена на кът за спане и дневен кът. Подходяща за двама наематели. Много добра локация за ученици студенти.
  детайли
 • 200 лв.
  Aтелие под наем в района на гарата
  Ди Ти консулт предлага на вниманието ви студио, подходящо за сам човек или за двама в нова сграда, находяща се в района на гара и автогара. Състои се от една стая, коридор, санитарен възел и тераса. Сградата е нова с работещ асансьор. На 5-7 минути до ЮЗУ и гимназии, така също и до центъра на града. Добро и комуникативно място.
  детайли
 • 150 лв.
  Квартира ул. Кукуш 1
  Квартирата се намира на улица Кукуш 1. За въпроси и оглед се свържете на оставения телефонен номер
  детайли
 • 160 лв.
  Обзаведена боксониера в центъра
  Предлага се под наем обзаведена боксониера с площ 28 кв.м. на първи етаж от къща в центъра на града. Състои се от антре, баня с WC и кухненски бокс с дневна. Оборудвана е с пералня, печка и хладилник. Има кухненски шкаф, гардероб, маса със столове и малка библиотека. Референтен номер:428417
  детайли
 • 230 лв.
  Боксионера до Юзу от собственик
  От собственик!!Давам под наем обзаведена боксионера до Юзу подходяща за 2 ма човека обзаведена с всичко необходимо за студенти. В нова кооперация !!
  детайли