Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 30
 • 1800 лв.
  Партерно помещение в идеалния център на Бургас (магазин / офис и др.)
  Отдаваме под наем търговско помещение в центъра на Бургас. Подходящо за магазин , офис и др. Състои се от едно помещение 33кв.м. със собствен санитарен възел.ID 20179919За повече информация и оглед позвънете на посочените контакти.
  детайли
 • 1858 лв.
  Луксозен магазин под наем в СЦ на гр. Бургас
  Предлагаме Ви луксозен магазин в СЦ на гр. Бургас, на главна търговска улица. Магазинът е с площ 115 кв.м., на две нива - партер - 50 кв.м. и 70 кв.м. в светъл сутерена. Разпределение: търговско помещение, склад, с тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Помещението е подходящо за магазин, за офис и др. Наем 1900 лв. Депозит един наем. Код на офертата 421879.
  детайли
 • 4303 лв.
  Луксозен магазин под наем в Центъра на гр. Бургас
  Луксозен Магазин под наем в Центъра на гр. БургасПредлагаме Ви магазин в Центъра на гр. Бургас, на място с голям човекопоток. Магазинът е с площ 135 кв.м., на партерния етаж (от 5), в тухлена сграда. Разпределение: търговска помещение, склад и баня с тоалетна. Магазинът е ”до ключ”. Подходящо е за магазин, за офис, за банков офис, търговско представителство, мобилен оператор и др. Наем 4400 лв. Депозит един наем. Код на офертата 20126844.
  детайли
 • 782 лв.
  Магазин под наем в к-с “Славейков“
  Предлагаме Ви луксозен магазин в к-с “Славейков“ на гр. Бургас, до МОЛ "Галерия". Магазинът е с площ 90 кв.м., на партерния етаж в нова сграда. Разпределение: търговско помещение, склад и тоалетна. Магазинът е ъглов и е ”до ключ”, с високи витрини и климатик.Помещението е подходящо за всякакъв вид дейности: офис, магазин, склад, аптека, хранителни стоки и др. Наем 800 лв. Депозит един наем. Код на офертата 20074001. Отопление: Климатик.
  детайли
 • 1173 лв.
  Магазин под наем в к-с “Меден Рудник“, зона А на гр. Бургас
  Предлагаме Ви магазин в к-с “Меден Рудник“, зона А на гр. Бургас. Магазинът е с площ 182 кв.м., на партерния етаж и в сутерена (от 5), в НЖСК. Разпределение: търговска помещение, склад и баня с тоалетна. Магазинът е ”на тапа”, с високи витрини. Подходящо е за магазин, за офис и представителство, за куриерска фирма и др. Наем 1200 лв. Депозит един наем. Код на офертата 620319.
  детайли
 • 538 лв.
  Магазин под наем в к-с “Възраждане “
  Предлагаме Ви луксозен магазин в к-с “Възраждане“ на гр. Бургас. Магазинът е с площ 125 кв.м., на две нива - партерния етаж 85кв.м., в нова сграда. Разпределение: търговско помещение, склад и тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини, ъглов, с товарен вход. Наем 550 лв. Депозит един наем. Код на офертата 605358.
  детайли
 • 782 лв.
  Магазин под наем в СЦ на гр. Бургас
  Предлагаме Ви магазин в СЦ на гр. Бургас, на главна търговска улица. Магазинът е с площ 28 кв.м., на партерния етаж. Разпределение: търговско помещение и тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Помещението е подходящо за магазин, за офис и др. Наем 400Е. Депозит един наем. Код на офертата 566195.
  детайли
 • 479 лв.
  Магазин в к-с ”Братя Миладинови”, на търговско място
  Предлагаме Ви магазин в к-с ”Братя Миладинови” на гр. Бургас, на търговско място, до БСУ. Магазинът е с площ 35 кв.м., на партерния етаж (от 5), в НЖСК. Разпределение: търговска помещение и баня с тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини и нов климатик. Подходящо е за магазин, за офис и представителство, за куриерска фирма и др. До сега е работил като магазин за дрехи и бельо. Наем 450 лв. Депозит един наем. Код на офертата 384051.
  детайли
 • 1271 лв.
  Магазин под наем в Центъра на гр. Бургас
  Предлагаме Ви магазин в Центъра на гр. Бургас. Магазинът е ъглов и с площ 84 кв.м., на партерния етаж (от 5), в НЖСК. Разпределение: търговска помещение и баня с тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Подходящо е за магазин, за офис и представителство, за куриерска фирма и др. Наем 1300 лв. Депозит един наем. Код на офертата 532855.
  детайли
 • 978 лв.
  Магазин под наем в Център
  Предлагаме Ви магазин в СЦ на гр. Бургас, на търговска улица. Магазинът е с площ 22 кв.м., на партерния етаж. Разпределение: търговско помещение, склад и тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Помещението е подходящо за магазин, за офис и др. Наем 500Е. Депозит един наем. Код на офертата 566188.
  детайли
 • 2738 лв.
  Магазин под наем в Центъра на гр. Бургас, на главна пешеходна улица
  Предлагаме Ви луксозен магазин в Центъра на гр. Бургас, на главна пешеходна улица. Магазинът е с площ 70 кв.м., на партерния етаж в тухлена сграда. Разпределение: търговска помещение, склад и тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Помещението е подходящо за магазин, за офис, представителство и др. Наем 1400 Е. Депозит един наем. Код на офертата 622405.
  детайли
 • 400 лв.
  търговско ПОМЕЩЕНИЕ под наем в супет центъра на Бургас, Собствен санитаен възел, Склад
  М ГРУП отдава под наем търговско помощение на комуникативно място, в пряка близост до Богориди и ул. Александровска. Помещението е с търговкс полощ 22 кв.м. + допълнително складова част в приземен етаж. Разполага със собствен санитарен възел. Подходящо е за магазин за дрехи или други нехранителни стоки или офис.Улицата е с голям човекопоток. За повече информация и оглед позвънете на посочените контакти. ID 20119234
  детайли