Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 22
 • 1500 лв.
  Партерен магазин, център
  Код:1118525 Партерен магазин, с голяма витрина и два входа, в центъра на гр.Бургас, на оживен транспортен булевард. Характеристики: Магазинът е разположен на партерното ниво на осеметажен тухлен блок. Състои се от правоъгълна търговска зала с лице 8 метра към булеварда, санитарен възел и два входа. Степен на завършеност - до ключ, подови настилки - теракота, РVC дограма, окачен таван. Височина - 3.20 метра, луминисцентно осветление. Климатик, СОТ, телефон, интернет. Предимства: Лицев партерен магазин с голямо рекламно лице, подходящ за фирмен магазин, мострена зала, козметично студио, представителен офис. Брокер за контакти:Гери Бакалова, тел.0894610432
  детайли
 • 320 лв.
  Партерно помещение под наем
  Дава се под наем партерно помещение с площ 35кв.м. в град Бургас, Централна Градска Част до Икономически Техникум. Помещение подходящо за: офис, магазин за пакетирани стоки, салон за красота и др. Необзаведен настилкa теракот, оборудван санитарен възел. Месечен наем 320лв. Наема може да се договори.
  детайли
 • 600 лв.
  Партерен магазин, до "Богориди"
  Код:1195251 Атрактивен партерен магазин в суперцентъра на гр.Бургас, до хотел "България." Районът е търговски, с бутикови магазини и заведения, близо до административни и банкови офиси. Реновираната пешеходна зона осигурява отлични условия за търговия и бизнес. Характеристики: Магазинът е разположен на партерния етаж на тухлена сграда. Състои се от търговска зала и санитарен възел. Настилки - гранитогрес, окачен таван. Климатик. Цената е без вкл ДДС. Предимства: Магазин в оживена търговска зона, с постоянен човекопоток през цялата година. Брокер за контакти:Гери Бакалова, тел.0894610432
  детайли
 • 800 лв.
  Просторен магазин под наем на атрактивно и комуникативно място в ж.к.
  ВИП МОРСКИ ИМОТИ има удоволствието да ви представи своето лично предложение за просторен магазин под наем, находящ се на атрактивно и комуникативно място в ж.к. "Възраждане", град Бургас. МЕСТОНАХОЖДЕНИЕ: Магазин с функционално разпределение. Магазинът е до две главни улици с голям човекопоток, на няколко минути от Община Бургас и на няколко минути до пазар "Краснодар" .СГРАДА: Магазинът е на партерен етаж в седеметажна жилищна сграда с Акт 16.СТАТУТ: МАГАЗИН.РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Помещението се състои от просторна търговска зала с голяма витрина , помещение за офис или склад / преграден с неносеща стена/ и санитарен възел. Дограмата е PVC, подът - висок клас гранитогрес, стените - латекс. Подходящ е за магазин, шоурум, учебен център, представителство и други.Разполага с втори вход за зареждане.ИЗЛОЖЕНИЕ: юг.ПРЕДИМСТВА:• Главна транспортна и търговска улица в един от най-големите квартали на Бургас, Широк център.• Голяма площ на атрактивна цена.• Луксозно изпълнение.Помещението се отдава дългосрочно с един месечен наем депозит.Код на офертата: 4357.
  детайли
 • 5500 лв.
  Голям ъглов магазин на ул.Александровска, гр.Бургас
  ВИП МОРСКИ ИМОТИ предлага ЕКСКЛОЗИВНО под наем магазин на главната търговска улица - ул. Александровска, ъглов с голямо лице. Излючително просторен и рекламен магазин.РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: голяма търговска зала, склад и WC.Магазинът е подходящ и за баков офис, мобилен опертатор, търговско представителство и др.Помещението се отдава дългосрочно.Код на офертата 6211.
  детайли
 • 400 лв.
  търговско ПОМЕЩЕНИЕ под наем в супет центъра на Бургас, Собствен санитаен възел, Склад
  М ГРУП отдава под наем търговско помощение на комуникативно място, в пряка близост до Богориди и ул. Александровска. Помещението е с търговкс полощ 22 кв.м. + допълнително складова част в приземен етаж. Разполага със собствен санитарен възел. Подходящо е за магазин за дрехи или други нехранителни стоки или офис.Улицата е с голям човекопоток. За повече информация и оглед позвънете на посочените контакти. ID 20119234
  детайли
 • 1000 лв.
  Партерен магазин на ул."Индустриална"
  Код:1193237 МАГАЗИН на ул. "ИНДУСТРИАЛНА", С ГОЛЯМО ЛИЦЕ!!! Партерен магазин с лице 9 метра към една от най-оживените транспортни улици на града - "Индустриална", в кв.Акациите, до Стадиона. В района са съсредоточени много промишлени обекти, складови и производствени бази, изложбени зали, магазини за авточасти . Характеристики: Магазинът е разпоолжен на партерното ниво на четириетажна нова тухлена сградата. Състои се от голяма търговска зала със санитарен възел и втори вход, Партерът е с чиста застроена площ от 88 кв.м., без общите части, с лице 9 метра. Височина - 3.20 кв.м. Климатик. Цената е с без вкл. ДДС Предимства: Магазин с голяма витрина, на оживена транспортна улица, в индустриална зона на града. Брокер за контакти:Гери Бакалова, тел.0894610432
  детайли
 • 980 лв.
  Магазин на бул."Стефан Стамболов"
  Код:12148765 Местоположение: Партерен магазин с лице на оживен транспортен булевард, в к/с "Бр. Миладинови", до Гимназията по туризъм. Характеристики: Магазинът се състои от търговска зала, склад, мокро помещение и санитарен възел . Помещението е със статут "за обществено хранене". Подходящ е за специлизирен магазин, шоурум. Цената е без вкл . ДДС. Предимства: Магазин в район с много учебни заведения, офиси и магазини. Брокер за контакти:Гери Бакалова, тел.0894610432
  детайли
 • 300 лв.
  Магазин до "Александровска"
  Код:1214755 Местоположение: Атрактивен партерен магазин, с идеална видимост и човекопоток през цялата година, в центъра на града, до подлеза на Операта и ДСКаса Районът е търговски, с много добър ориентир и реклама. Наблизо се намират магазини, заведения за хранене, офиси на фирми и банки. Характеристики: Магазинът се намира на партерното ниво на триетажна тухлена сграда. Застроената площ е 23 кв.м. Представлява правоъгълна търговска зала с витрина. Настилки - теракот, окачен таван с луминисцентно осветление. Предимства: Партерен магазин, с отлично местоположение. Подходящ за специализиран магазин. Брокер за контакти:Гери Бакалова, тел.0894610432
  детайли
 • 538 лв.
  Магазин под наем в к-с “Меден Рудник“, зона А на гр. Бургас
  Предлагаме Ви магазин в к-с “Меден Рудник“,зона А на гр. Бургас, до Първата спирка на бързата линния. Магазинът е с площ 44 кв.м., на партерния етаж в нова сграда с акт 16. Разпределение: търговска помещение, склад и тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Помещението е подходящо за магазин, за офис, представителство и др. Наем 550. Депозит един наем. Код на офертата 623534.
  детайли
 • 1173 лв.
  Магазин под наем в к-с “Меден Рудник“, зона А на гр. Бургас
  Предлагаме Ви магазин в к-с “Меден Рудник“, зона А на гр. Бургас. Магазинът е с площ 182 кв.м., на партерния етаж и в сутерена (от 5), в НЖСК. Разпределение: търговска помещение, склад и баня с тоалетна. Магазинът е ”на тапа”, с високи витрини. Подходящо е за магазин, за офис и представителство, за куриерска фирма и др. Наем 1200 лв. Депозит един наем. Код на офертата 620319.
  детайли
 • 1858 лв.
  Луксозен магазин под наем в СЦ на гр. Бургас
  Предлагаме Ви луксозен магазин в СЦ на гр. Бургас, на главна търговска улица. Магазинът е с площ 115 кв.м., на две нива - партер - 50 кв.м. и 70 кв.м. в светъл сутерена. Разпределение: търговско помещение, склад, с тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Помещението е подходящо за магазин, за офис и др. Наем 1900 лв. Депозит един наем. Код на офертата 421879.
  детайли