Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 7
 • 800 лв.
  Магазин под наем в ЦГЧ
  Ние от "Kayan Estate" имаме честа да ви представим, Магазин в Центъра на Бургас, находящ се до главна ул Александровска. ЕТАЖ: партер; КВАДРАТУРА: 45кв.м; ОБЗАВЕЖДАНЕ: необзаведен При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон. Код на обява: К10603722
  детайли
 • 600 лв.
  Фризьорски салон в кв Възраждане
  Ние от "Kayan Estate" имаме честа да ви представим под наем помещение в ж.к Възраждане. Намира се в близост до детска градина " Раковина". Етаж: партер Квадратура: 33кв.м. Обзавеждане: обзаведен Разпределение: две помещения и санитарен възел. При проявен интерес към тази оферта или ако желаете БЕЗПЛАТНА консултация, може да се свържете с нас на посочения телефон. Код на обява: К10603724.
  детайли
 • 450 лв.
  Магазин, под наем, кв Сарафово
  Титан Пропъртис предлага на Вашето внимание под наем магазин в ж.к Сарафово Помешението разполага с 60кв. разгърнати в следното разпределение: едно голямо помещение и санитарен възел. Подходящо е за офис, фризьорски салон, магазин. За оглед на това и други атрактивни предложения, не се колебайте да ни потърсите на посочения телефон или да ни изпратите данните си чрез формата за запитване на сайта. Реф. номер: 2147891
  детайли
 • 500 лв.
  Зъботехническа лаборатория, с частично оборудване, Възраждане
  М ГРУП отдава под наем зъботехническа лаборатория, на партерен етаж. Състои се от приемна, три работни места, работно помещение, баня и тоалетна. Лабораторията е частично оборудване. Отдава се дългосрочно.ID: 332725
  детайли
 • 637 лв.
  Магазин под наем в к-с “Меден Рудник“
  Предлагаме Ви магазин в к-с “Меден Рудник“ на гр. Бургас, на търговска улица. Б близост до детска градина, училище, автобусна спирка. Магазинът е с площ 50 кв.м., на партерния етаж в тухлена сграда. Разпределение: търговско помещение и склад. Магазинът е ”до ключ”. Наем 650 лв. Депозит един наем. Код на офертата 605356.
  детайли
 • 1176 лв.
  Магазин под наем в СЦ на гр. Бургас
  Предлагаме Ви магазин в СЦ на гр. Бургас, на търговска улица, недалеч от Общината. Магазинът е с площ 50 кв.м., на партерния етаж. Разпределение: търговско помещение, склад и тоалетна. Магазинът е ”до ключ”, с високи витрини. Помещението е подходящо за магазин, за офис и др. Има паркомясто отзад сградата. Наем 600Е. Депозит един наем. Код на офертата 421895.
  детайли
 • 1200 лв.
  Ключ в офиса! Ексклузивна оферта!
  Партерен магазин подходящ за офис/ магазин/ фризьорски салон и др. С лице към оживена улица, точно до подлеза на Операта и на метри от Компаса. Състои се от 1 голямо помещение с малък коридор към тоалетна. За повече информация или оглед може да се свържете с нас по вайбър или да позвъните на долу посоченият номер! ID:864619
  детайли