Резултати

Общо намерени: 14
 • 3000 лв.
  Дава под Наем ПРОМ. ПОМЕЩЕНИЕ в град Шумен, Промишлена зона
  САМО ЗА ХОРА, ЖЕЛАЕЩИ ДА РАЗВИВАТ СЕРИОЗЕН САМОСТОЯТЕЛЕН АВТОРЕМОНТЕН БИЗНЕС!Агенция за имоти 'ДОМ' предлага под наем ОБОРУДВАН АВТОСЕРВИЗ, състоящ се от няколко помещения, даващи възможност за обслужване на няколко автомобила едновременно.- Помещение за регулиране на преден и заден мост на автомобили с джанти от 12 до 24 цола;- Помещение за демонтаж, баланс и монтаж на гуми, с машина за изправяне на джанти и струг;- Ремонтно помещение с подемник за леки автомибили. Отоплява се с климатик;- Ремонтно помещение с подемник за високи бусове. Помещението е с площ 50кв.м и височина 5.50м. Отоплява се с колонен калорифер;- Сервизът разполага с нов трифазен 28кW дизелов агрегат, компресор 8Аt, преса за смяна на лагери, стационарна бормашина и платформа /крик/ за смяна на масла.Има възможност за отопляване на всички помещения с локална парна инсталация на пелети.За огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
  детайли
 • 70 лв.
  Паркомясто до Полицията
  Агенция Фаворит отдава под наем подземно паркомясто в центъра на града, в района на Полицията и много други административни сгради . За удобство на наемателите гаража е с ролетна врата с дистанционно управление . Наем в размер на 70 лв. За огледи и допълнителна информация тел.0896625810. Обява Н-1033 Отопление: Електричество.
  детайли
 • 1200 лв.
  Дава под наем магазини и супермаркети в офис сграда гр. Шумен - Център 136m²
  Агенция за имоти ДОМ отдава под наем МАГАЗИН НА ДВЕ НИВА, НА ГЛАВНАТА УЛИЦА, В АДМИНИСТРАТИВНИЯ ЦЕНТЪР на града! Подходящ за дрехи, обувки, сувенири, кафе-аперитив (след преустройство) и др. Помещенията са три, със санитарен възел и са много подходящи също за нотариална кантора или друг вид офис. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
  детайли
 • 7000 лв.
  Продажба Дворно място гр. Шумен - с. Черенча 1758m²
  Агенция ФАВОРИТ ХОУМ продава дворно място с площ от 1758 кв.м в село Черенча. Имотът е в регулация. Рвен и добре потдържан. Обява № П-141. За огледи и допълнителна информация позвънете на посочения телефон - 0877341172, или посетете нашия офис на ул. Бачо Киро 5 – до Паспортна служба.. Агенцията предлага съдействие при кредитиране и пълно юридическо обслужване. Може да ни потърсите за други атрактивни оферти, консултации и изготвяне на документи за ЖЕЛАНАТА от ВАС сделка и ще бъдете коректно обслужени.
  детайли
 • 10 лв.
  Офиси под наем Топ Център
  Агенция Фаворит отдава под наем ОФИСИ в реновирана офис сграда в центъра на гр.Шумен, в близост до Съд, Община , НАП и други . Офисите са с квадратури от 16 кв.м. и 32кв.м., разположени на първи и втори етаж на сградата . Цялата сграда и помещенията са след основен ремонт, луксозни общи части /мрамор и италианска мазилка/ , както и климатици във всеки офис. Общ санитарен възел на етаж . Цена по договаряне . За огледи и информация тел.0896625810. обява Н-1079
  детайли
 • 300 лв.
  Дава под наем Офис в офис сграда гр. Шумен - Център 30m²
  Агенция за имоти ДОМ отдава под наем необзаведен офис. Цената е без включен ДДС. След наемане ще бъде монтиран климатик. Възможно е частично обзавеждане с бюра и столове. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
  детайли
 • 600 лв.
  Дава под наем Офис в офис сграда гр. Шумен - Център 60m²
  ПРОМОЦИЯ!!! СУПЕР ИЗГОДНО!!! СПЕШНО!!Агенция за имоти ДОМ отдава под наем ЧУДЕСЕН ОФИС В ИДЕАЛНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА! Офисът се намира в непосредствена близост до административни институции, като: съд, полиция, НАП, Община, Кадастър, Адвокатска колегия, нотариуси и др. Състои се от две стаи, кухненски бокс, баня с тоалетна и има излаз към вътрешен двор, който е много подходящ за отмора и за делови срещи през всички сезони. Отоплението на помещенията се осъществява чрез два климатика, а охраната-от СОТ. Поради местонахождението си, имотът е много подходящ за: нотариална, адвокатска, счетоводна и всякакъв вид кантори, изискващи близост до административните институции, а така също и за представителен офис на фирма, желаеща да посреща клиентите и гостите си в леснодостъпния и благоустроен център на град Шумен. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
  детайли
 • 735 лв.
  Дава под наем Промишлени помещения гр. Шумен - Тракия 105m²
  Агенция за имоти Дом отдава под наем висока /4м/, метална постройка с канал, ток и външна тоалетна с вода. Намира се в промишлената зона на Тракийски квартал. Много подходяща е за ремонтна работилница на автомобили, камиони и др. Става също и за склад, малко производство и др. Наемната цена е без включен ДДС. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
  детайли
 • 400 лв.
  Дава под наем гр. Шумен - Център 38m²
  Агенция за имоти ДОМ отдава под наем Партерен офис, находящ се в тухлена сграда, в централната част на град Шумен, в близост до съда, банки, административни сгради, магазини и др. Офисът е изцяло с PVC дограма, вътрешна изолация, санитарен възел. Подовото покритие е от теракота. Отоплението е решено посредством климатик. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
  детайли
 • 350 лв.
  Дава под наем офис, гр. Шумен - Център 40m²
  Агенция за имоти ДОМ отдава под наем Частично оборудван офис, находящ се в тухлена сграда, в централната част на град Шумен, в близост до Руски паметник, банки, магазини и др. Офисът разполага с две помещения, PVC дограма и подово покритие от теракота. Санитарният възел е общ за два офиса. Цената е без включен ДДС. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
  детайли
 • 2500 лв.
  Дава под наем Кафене гр. Шумен - Център 60m²
  СУПЕР ОФЕРТА!!! Агенция за имоти ДОМ отдава под наем ЗАВЕДЕНИЕ /КАФЕ- АПЕРИТИВ/ НА ГЛАВНАТА ПЕШЕХОДНА АЛЕЯ в гр. ШУМЕН!! Заведението е 60кв.м на партер /кота 0/, със склад още 60кв.м на ниво -1 и 50кв.м затварящи се тенти за сервиране на открито. Отдава се с възможност за дългосрочен договор, срещу ангажимент за инвестиция при месечна наемна цена 2500лв. без включен ДДС и с издаване на данъчна фактура за 100% от сумата. САМО ЗА СЕРИОЗНИ ИНВЕСТИТОРИ! За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
  детайли
 • 300 лв.
  Дава под наем гр. Шумен - Център 25m²
  Агенция за имоти ДОМ отдава под наем Перфектен, обзаведен офис в идеалния център на града, близо до пл. Кристал. В наемната цена има включени СОТ, интернет и ползване на битова стая с хладилник, кафемашина, мивка, кана за вода и др. Наемната цената е без включен ДДС. За допълнителна информация и огледи: Николай Бучкуджиев, тел. +359 897 925 444.
  детайли