Покажи по-малко

Бургас е един от най-важните туристически, стопански и просветни центрове в България. Уникалните дадености на бургаския залив, голямото бургаско товарно и пътническо пристанище, разположените само на няколко километра курортни селища Слънчев бряг, Созопол и Несебър, обуславят града като голям притегателен център за туристи и стоки. Това прави от летище Сарафово и пристанището на Бургас едни от най-активните, международни, транспортни възли в страната.

Апартаменти, офиси и нощувки в БургасПрирода, туризъм, почивка

Градът предлага множество културни забележителности (като средновековният островен манастир “Света Анастасия”) и природни резервати (като защитената местност “Пода”). Черно море и Морската градина, както и ежегодните фестивали, културни събития и спортни мероприятия превръщат града в привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи. Градът има добре изградена инфраструктура като през него минават важни транзитни пътища, а летище Бургас обслужва по няколко милиона пътници всяка година. Благодарение на двете учебни заведения (Бургаски Свободен Университет и “Проф. д-р Асен Златаров”) и възможностите за работа и професионално развитие, много хора избират град  Бургас за постоянно местожителство.

Апартаменти, офиси и нощувки в Бургас

Бургас е популярна туристическа дестинация. Апартаментите за нощувки и къщите за гости са широко разпространен бизнес сред жителите на града. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Бургас и районите в близост привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. За дългосрочен наем се предлагат едностайни, двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти на изгодни цени. Предлагат се и множество площи тип офиси и магазини, които са подходящи за развиване на бизнес.

Посетете Бургас, за да се насладите на красотата на града и неговите околности.

Резултати

Общо намерени: 1
  • 60 лв.
    Студио под наем в Царево, Северна зона - вашето идеално място за лятна почивка!
    Студио под наем в Царево, Северна зона - вашето идеално място за лятна почивка! Само на 5 минути пеша от плажа и центъра, това студио предлага всичко, което ви трябва за комфортен и незабравим престой. Разположено на 4-ти етаж с панорамна гледка към морето, ще се насладите на красиви изгреви и залези от вашата тераса. Апартаментът е напълно саниран и разполага с удобен паркинг. В непосредствена близост има парк, заведения и магазини, което го прави идеално за семейства и групи приятели. Оборудван е с модерна кухня, пералня, бойлер, телевизор, интернет и всички необходими удобства, за да се почувствате като у дома си. Допускат се и домашни любимци, така че можете да вземете и вашия четириног приятел на почивка. Свободни дати през цялото лято. Цена за нощувка: само 60 лв. Не пропускайте възможността да резервирате това прекрасно място и да си подарите една незабравима ваканция! За повече информация и резервации, моля свържете се с нас предпочитано с телефонно обаждане
    детайли