Покажи по-малко

София е най-големият град и столица на България. Многобройните театри, музеи, паркове, заведения и хотели привличат български и чуждестранни туристи. Градът често организира редица културни, музикални и спортни мероприятия и е сред предпочитаните дестинации за конгресен туризъм и изложения.

Апартаменти, офиси и нощувки в София

В София се намират общо 22 акредитирани висши училища, в които се обучават над 100 000 студенти. Поради това, апартаментите под наем за студенти са широко разпространен бизнес в центъра или в близост до метрото.

През зимата планината Витоша е любимо място на скиори и сноубордисти, а през лятото е сред най-предпочитаните места за пикник и пешеходен туризъм. Предлагат се както изгодни, така и луксозни апартаменти за нощувки.

Природа, туризъм и почивка

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, София и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини.

Посетете столицата и ще останете впечатлени от динамиката, културата и природата на София.

Резултати

Общо намерени: 2
  • 172 817 EUR
    Продава 3-стаен в Овча Купел, 120 кв.м.
    Агенция за недвижими имоти Orange Estate представя на Вашето внимание тристаен апартамент, със статут на ОФИС !!!Квадратурата с ОЧ е 81,33, а ЗП е 77,02 кв.м. и общи части 9,31 кв.м. имотът е с прилежащ двор по документи 38,90 кв.м., и паркомясто 15 кв.м., което е с допълнителна цена 10000Е /задължително се продава с офиса/. Входът на жилището е откъм двора. Имотът е подходящ, както за живеене, така и за отдаване под наем. В близост до Нов Български университет. Имотът се продава с всички мебели и уреди от снимките. Втората спалня се ползва като канбинет в момента.Сградата е населена, в експлоатация от две години.Продаваме още два имота в сградата, също със статут ОФИС:единият е ДВУСТАЕН с големина 68,62 кв.м. и общи части 8,87 кв.м., прилежащ двор по документи 56,80 кв.м., а в действителност дворът е около 63 кв.м.другият е ЕДНОСТАЕН с големина 58.61 кв.м. и общи части 7.58 кв.м., общо 66.19 кв.м.
    детайли
  • 150 000 EUR
    Тристаен апартамент, Манастирски ливади
    АРТЕМИС ЕСТЕЙТ ви представя тристаен апартамент в ж.к. Манастирски Ливади. Жилището разполага с площ от 72 кв.м./ входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални помещения, тераса и баня с тоалетна. Имотът се продава обзаведен и има възможност за покупка на паркомясто, срещу допълнително заплащане. Намира се в тухлена кооперация, разположен на пети жилищен етаж и се отоплява на газ. Сградата е локализирана в източната част на квартала, в близост до супермаркет "Лидъл". Кварталът е спокоен и изключително комуникативен. Предпочитан от двойки и семейства, защото предлага всякакви удобства необходими в едно ежедневие: магазини, спирки на градски транспорт, свободни зони за паркиране и бърз достъп до центъра на града както с автомобил, така и с градски транспорт. Ако проявявате интерес към имота се свържете с нас на телефона посочен в обявата, като ще ви бъде необходим референтен номер на имота: 25707. За нашите клиенти сме подготвили: * богато портфолио от различни имоти в различни райони; * консултация със специалист недвижими имоти; * консултация с юрист сързана с подготовка на всички необходими документи; * консултация с кредитен консултант; * различни оферти за ипотечен или потребителски кредит;
    детайли