Покажи по-малко

Велико Търново е град с богата история! Днес, в Търново се преплитат Средновековие, Възраждане и Съвремие. Крепостта на Търново - Царевец и Трапезица, създават вълшебното излъчване на града. В съседство с крепостните стени, е разположен парк “Света Гора”, любимо място за разходка и отдих. В тази част е съхранена част от историческия облик на старата столица.

Апартаменти, офиси и нощувки в Търново

По търновските улици, ще откриете както стари, традиционни занаятчийски ателиета, кафенета и механи, така и модерни барове, ресторанти и магазини. Благодарение на Великотърновския Университет и други реномирани учебни заведения, много млади хора идват и намират в Търново образование и работа. Поради това, нощувките и апартаментите под наем за студенти и туристи са широко разпространен бизнес сред кварталите около ректората и деканата, и в центъра на град Търново.

Самият град е много активен икономически, търговски и туристически център. Със своето младо население и стратегическо местоположение, Търново и районите в близост до града привличат много инвестиции за бизнес и за изграждане на жилищни комплекси и хотели. Градът разполага с отлични възможности и предложения, за нощувки и първокласни апартаменти под наем, независимо дали търсите едностаен, двустаен, тристаен, или многостаен имот. Също така, се предлагат и множество площи тип офиси и магазини. Старите квартали на Търново и селата наоколо предлагат отлични къщи за гости и комплекси за почивка и туризъм.

Природа, туризъм и почивка

Благодарение на стотиците исторически забележителности и природните дадености, хиляди туристи посещават Търново всяка година.  

Посетете старата столица и ще останете впечатлени от динамиката, архитектурата, природата и отличителната автентичност на Велико Търново.

Резултати

Общо намерени: 2
  • 38 000 EUR
    Помещение със статут на фризьорски салон
    Недвижими имоти Нов Дом има удоволствието да Ви представи едно привлекателно предложение за продажба на помещение със застроена площ от 44 квадратни метра, разположено на първи етаж в сграда, ново строителство, находяща се в Широк Център на град Велико Търново. Имотът се състои от стая и санитарен възел , със статут на фризьорски салон. Заповядайте на оглед!
    детайли
  • 61 356 EUR
    Търговски обект
    Агенция за недвижими имоти Нов дом предлага търговски обект в село Велковци община Габрово . Имота включва парцел от 690 кв. м с построената в него едноетажна масивна сграда с площ от 227 кв.м. Площта е разпределена между магазин за хранителни стоки и заведение за обществено хранене. Магазин - обзаведен и оборудван с хладилни витрини, фризери, стелажи и рафтове. Пространството пред търговския обект е оформено като тераса за маси към заведението за хранене. Обекта разполага със складово помещение и изготвен проект за надстрояване на втори жилищен етаж. ЕТАП НА СТРОИТЕЛСТВО: разрешение за ползване (Акт 16); ОТОПЛЕНИЕ: електричество; ВИД СТРОИТЕЛСТВО: стоманобетонна конструкция с тухлена зидария; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 227 кв.м ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 1990 г.; ИЗЛОЖЕНИЕ: изток/запад. Заповядайте на оглед !
    детайли